- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Hadi ilk sen ver o zaman bekliyorum balım
Yok canım acıktirmadi akşam yemeğinden 1 saat kadar önceydi zaten :))Canım afiyet olsun elma açıktırmadı mı seni merak ettim
İlk sen al bence tatlış
Neyi kuzum yemeği mi, dolaba atmayı mı.
Kuzum dogramadan yıkıyorum sadece dibini kesiyorum. Sonrada az haşlayıp dogruyorum ve dolaba atıyorumDolaba atmayi canim
Jillian bende düşünüyorum leslie ek olarak eve gidince başlarımSpor bildirimim
450 ip atlama
1 saat 3k pilates
Jillian level1 2/30
Jillian biraz zor kuzum ikisi birarada olmaz gibiJillian bende düşünüyorum leslie ek olarak eve gidince başlarım
Olsun sen yine de acıBana yaptıklarını öğrensen kızgın yağ dökersin canım rabbim sizin aranızı bozmasınKem gözlerden korusun
Bana yaptıklarını öğrensen kızgın yağ dökersin canım rabbim sizin aranızı bozmasınKem gözlerden korusun
Jillian biraz zor kuzum ikisi birarada olmaz gibi
Tamam canım sagolDolaba atmayi canim
ayy canım iyi yaptın dukan çoook ağır bir diyet hayatta yapamayacağım bir diyetBu arada saglik problemlerinden dolayi karatay a gectim. Biliyorsunuz dukan et uzerine bir diyet benimde midem agridigi icin eti sade almıyor artik.
tamam canım yarın elimde olur herhalde program sana atarım,yalnız ben daha önce hiç spor yapmadığım için 1 kilo dumbell ile çalışıyoruzdur ki onda bile son sette zorlanıyorum bayağı sen düşün,3 kilo yapamam ki zaten benGarip bir program bende boyun fıtığı olduğu halde 3 kg dumbel kullandırıyor hoca boyun fıtığı iyileşsin diye ki düzelme var neyse sen tam metni at bana olmazsa hocaya sorarım kk dan tanıştığım kızlar vardı watsap grubumuz var belki söyledim üniversite ögrencisi ikisi biri 120 kg diğeri 98 kg olması lazım 120 kg diyetisyen boşuna spor yapma sarkarsın sadece diyet sonrada estetik ol demiş kız bana yazdı şok oldum dün hocaya söyledim hemen buraya gelsin feci dedim şehir dışında telefon ile konuştu Sağolsun hocam kardiyo fıtness ve yüZme yap dedi kızın moralini düzeltti çok kötüydü morali doktora çıkacak sonuçlarını benim hoca bakacak Sağolsun
Güzel olmuş canım gözüme bişey batmadiMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 3 k kayısı
Kahvalti 11.00: sahanda iki yumurta
5 zeytin, 1 buçk kk peynir, domats, biber
Ara: Türk Kahvesi, 1 dilim bitter
Ara: 1 elma büyükçe, bitki çayıj
Aksam 18.15: 3 kepçe ıspanak y
1 kase yoğurt
3 litre su
Bitki çayları
Makarna hiç olmamış hemde 1 tabakMenu sabah 1 dlm ekmek 1 t.k tereyağı 1 yumurta 1 dlm peynir 2 zeytin domates salak acur
Ara 1 şeftali
Öğlen 1 tabak makarna salata
Ara 2 açmaktan 1 kepçe ezogelin 1 tane patates kozlemesi
Yatarken 1 bardak süt
Spor 6000 adım 45 dk Leslie 40 mekik 60 bacak buna arti olarak bugün 1 tane hali yıkadim koltukları sildim
Süper canım kusursuz bi menu aferinMenumu yazayim sonra geleyim yine
Sabah 11
Tereyagli yumurta
Ceviz ici
Salatalik domates
Bir kac tane zeytin
2 catal karpuz
Ogle 16
Yarim tabak taze fasulye
3 kaşık kadar yogurt
3 catal karpuz
Aksam 19
Kıymalı isirgan otu yemegi
Yoğurt
3 lt su
güzel canım abartı bişey yokMenum.
Sabah. 2 dilim tb ekmegi, peynir, 5 çiğ fındık, domates, sade kahve
Ara. 5 tane siyah kuru üzüm
Öğlen. Corba, salata, tava ciğer, aci biber
Ara. 1nektarin, 7 tane antep fıstığı
Aksam.Zeytinyağlı kabak yemeği, cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?