Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menünü hiç beğenmedim Canım haftaya kadar düzeltmezsen seni etiket manyağı yaparım ona göreo Müsli zımpırtısını çöpe atmanı tavsiye ederim

Acurun akıllısı yok muydu bir menü bu kadar kötü olur Canım makarna ,ekmek ,patates,ezo gelinin içinde mercimek pirinç var değil mi 2 açmak nebu menüyü düzelt spora bu kadar güvenme ay Sana kızılmıyordaseni etiket manyağı yapıyorum yarına hazır ol

Çok güzel harika afiyet olsun

Ah ah yazsam buralara sığmaz Canım kan şekerinin düşük olması nedeni ara öğünlü beslendiğin için

Kizlar yazmadan gecmeyeyim de oyle gecmisi okurum

Bugun ev temizligi falan yaptim diyetisyene gittim. Bu hafta -900 gr. Guncel kilom 84.4

Ama artik bol bol su icmem gerek ve sporuma agirlik vermem gerek cunku saglikli yasam icin baslamistim yeme duzenim iyilesti artik kilo vermeye odaklanacagim

Çok güzel Canım

Bugün burası çok sessiz kızlar uyuyor musunuz bizde yeni geldik çok ağladım teleferikte yanlız eşimle biz vardık normalde uçağında bindim ama teleferik ile çıkarken ağlama krizine girdim sormayın Oray'a varınca restaurant oturduk inerken korkum kalmadı sanırım şehri altımda ışıklı görünce korkum geçti birde restaurant otelde çalıştığım arkadaşımla karşılaştık kahve söyledi mokka denilen kahve makinesi ile Türk kahvesi yapıyorlarmış tadı gecmiş tatlılı midem bulandı bir yudum aldım arkadaş tekrar istedi elemandan yine aynısı oldu malesef midem boşaldı adaçayı içtim şuan şükür iyiyim

Level 1 i de mi zor canım birini sabah birini akşam yapsam
Valla zor kuzum ama harika orası tartışılmaz kollarında ağrı olabilir çünkü kol hareketleri var. Başka agrın olmaz diye düşünüyorum çünkü Leslie yapıyorsun ama seni yaniltmayayim leslieyi her zaman daha önce yapmaya çalış ısınma amaçlı.
Benim de kan şekerim düşük Miyav_su
Süpersin dediğimi yapmışsın Canım
Aynen kuzum yaparım tabii Sumo Squad görüntülerini izledim onuda yarına ekleyecem. Ama bugün içimde bi his durttu durdu Sumo Squad diye
Yeni Parktan geldim ben şu an beni spatula ile kazimalari lazım o derece yorgunum
Geçmiş olsun kuzum senin mide şeker kaldirmiyir resmen. Gazoz da yaramamisti bi yönden iyi bir şey tabi

tevafuk55 evet sorma şekerli şeyler ile işim olmaz ya Nasıl bir zihniyet iki kahveyide aynı yerde yapmak birde belediye işletiyor buraları arkadaş şef olmuş dedi hep şikayet alıyoruz bizde birşey yapamıyoruz sonra sigara böreği ikram etti ben yemedim eşim yedi hava iyi geldi temiz serin oh mis gibi seninde mi düşük Can'ım işte bu ara öğünlü yemek yapıyor bu kan şekerini malesef sumo Sukuat iyidir bende fıtık olmadan önce yapıyordum bende spor salonuna gitmek istedim tabii 22.30 kapanıyor malesef yetişemedim

Allahım menu de spor da harika maşallah sana. 5 saat spor nedir ya
Bana fazla gelmedi bu menu sadece makarna çok olmuş. Açmaktan ne canım onu anlamadım
Harika menu afiyet olsun canım
Bide 2 de büyük bi tabak salata yedim unutmusum
Bugün için yediğim tek sağlıklı öğün bu olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…