- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Menünü hiç beğenmedim Canım haftaya kadar düzeltmezsen seni etiket manyağı yaparım ona göreBugün gün vardı kızlar çok abartıya kacmamaya çalıştım ama yinede olmadiöğle 1 kase Musli 1 dilim kavun 3 gibi 2 tuzlu kurabiye 1 dilim brovni kek... kek kurabiye yiyin ce aksam bişey yemedim kızlar suan aç karnina sakız cigniyorum sadece
O zaman anlamamışsınYok canım acıktirmadi akşam yemeğinden 1 saat kadar önceydi zaten :))
Süpersin dediğimi yapmışsın CanımSpor bildirimim
450 ip atlama
1 saat 3k pilates
Jillian level1 2/30
Acurun akıllısı yok muyduMenu sabah 1 dlm ekmek 1 t.k tereyağı 1 yumurta 1 dlm peynir 2 zeytin domates salak acur
Ara 1 şeftali
Öğlen 1 tabak makarna salata
Ara 2 açmaktan 1 kepçe ezogelin 1 tane patates kozlemesi
Yatarken 1 bardak süt
Spor 6000 adım 45 dk Leslie 40 mekik 60 bacak buna arti olarak bugün 1 tane hali yıkadim koltukları sildim
Çok güzel harika afiyet olsunMenumu yazayim sonra geleyim yine
Sabah 11
Tereyagli yumurta
Ceviz ici
Salatalik domates
Bir kac tane zeytin
2 catal karpuz
Ogle 16
Yarim tabak taze fasulye
3 kaşık kadar yogurt
3 catal karpuz
Aksam 19
Kıymalı isirgan otu yemegi
Yoğurt
3 lt su
Afiyet olsunMenum.
Sabah. 2 dilim tb ekmegi, peynir, 5 çiğ fındık, domates, sade kahve
Ara. 5 tane siyah kuru üzüm
Öğlen. Corba, salata, tava ciğer, aci biber
Ara. 1nektarin, 7 tane antep fıstığı
Aksam.Zeytinyağlı kabak yemeği, cacık
Ah ah yazsam buralara sığmaz Canım kan şekerinin düşük olması nedeni ara öğünlü beslendiğin içinkızlar kusura bakmayın pek yazamıyorumokumaya çalıştım ama.bugün hastaneye gittim kan sonuçlarımı aldım şükür sadece demir eksikliğim var diğerleri normal. besinlerle olmaz dedi,istemeye de olsa takviye almaya başladım
yalnız ilk sonuçlarıma bir hemşire baktı ve ilk defa böyle bir şey gördüm dedi,ekranı doktora gösterdi.o da tamam sorun yok dedi ama hemşirenin o tepkisi korkuttukan şekerim düşükmüş,doktor sorun yok dedi ama neden ki acaba?
Çok güzel CanımKizlar yazmadan gecmeyeyim de oyle gecmisi okurum
Bugun ev temizligi falan yaptim diyetisyene gittim. Bu hafta -900 gr. Guncel kilom 84.4
Ama artik bol bol su icmem gerek ve sporuma agirlik vermem gerek cunku saglikli yasam icin baslamistim yeme duzenim iyilesti artik kilo vermeye odaklanacagim
Valla zor kuzum ama harika orası tartışılmaz kollarında ağrı olabilir çünkü kol hareketleri var. Başka agrın olmaz diye düşünüyorum çünkü Leslie yapıyorsunLevel 1 i de mi zor canım birini sabah birini akşam yapsam
Benim de kan şekerim düşükkızlar kusura bakmayın pek yazamıyorumokumaya çalıştım ama.bugün hastaneye gittim kan sonuçlarımı aldım şükür sadece demir eksikliğim var diğerleri normal. besinlerle olmaz dedi,istemeye de olsa takviye almaya başladım
yalnız ilk sonuçlarıma bir hemşire baktı ve ilk defa böyle bir şey gördüm dedi,ekranı doktora gösterdi.o da tamam sorun yok dedi ama hemşirenin o tepkisi korkuttukan şekerim düşükmüş,doktor sorun yok dedi ama neden ki acaba?
Aynen kuzum yaparım tabiiSüpersin dediğimi yapmışsın Canım
Yeni Parktan geldim ben şu an beni spatula ile kazimalari lazım o derece yorgunumBugün burası çok sessiz kızlar uyuyor musunuz bizde yeni geldik çok ağladım teleferikteyanlız eşimle biz vardık normalde uçağında bindim ama teleferik ile çıkarken ağlama krizine girdim sormayın Oray'a varınca restaurant oturduk inerken korkum kalmadı sanırım şehri altımda ışıklı görünce korkum geçti birde restaurant otelde çalıştığım arkadaşımla karşılaştık kahve söyledi mokka denilen kahve makinesi ile Türk kahvesi yapıyorlarmış tadı gecmiş tatlılı midem bulandı bir yudum aldım arkadaş tekrar istedi elemandan yine aynısı oldu malesef midem boşaldı adaçayı içtim şuan şükür iyiyim
Allahım menu de spor da harika maşallah sana. 5 saat spor nedir yaBugünki menüm kahvaltıda bol tereyağlı biberli tavada 1 yumurta,peynir ,domates ,zeytin 1 çay bardağı ceviz bol yeşillik akşam zeytinyağlı barbunya sarımsaklı domatesli içinde patates yok yanında bol soğanlı sumaklı salata spor olarak 2 saat Kardio +3 saat ağırlık yaptım
Bana fazla gelmedi bu menu sadece makarna çok olmuş. Açmaktan ne canım onu anlamadımMenu sabah 1 dlm ekmek 1 t.k tereyağı 1 yumurta 1 dlm peynir 2 zeytin domates salak acur
Ara 1 şeftali
Öğlen 1 tabak makarna salata
Ara 2 açmaktan 1 kepçe ezogelin 1 tane patates kozlemesi
Yatarken 1 bardak süt
Spor 6000 adım 45 dk Leslie 40 mekik 60 bacak buna arti olarak bugün 1 tane hali yıkadim koltukları sildim
Harika menu afiyet olsun canımMenumu yazayim sonra geleyim yine
Sabah 11
Tereyagli yumurta
Ceviz ici
Salatalik domates
Bir kac tane zeytin
2 catal karpuz
Ogle 16
Yarim tabak taze fasulye
3 kaşık kadar yogurt
3 catal karpuz
Aksam 19
Kıymalı isirgan otu yemegi
Yoğurt
3 lt su
Bugün için yediğim tek sağlıklı öğün bu olmuş canımBide 2 de büyük bi tabak salata yedim unutmusum
Allahım menu de spor da harika maşallah sana. 5 saat spor nedir ya
Bana fazla gelmedi bu menu sadece makarna çok olmuş. Açmaktan ne canım onu anlamadım
Harika menu afiyet olsun canım
Bugün için yediğim tek sağlıklı öğün bu olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?