Kız gitme ben yeni geldim daha:))
Ayy nasıl bu enerji ya.. isyaaan demiyor mu vücuduntevafuk55 evet sorma şekerli şeyler ile işim olmaz ya Nasıl bir zihniyet iki kahveyide aynı yerde yapmak birde belediye işletiyor buraları arkadaş şef olmuş dedi hep şikayet alıyoruz bizde birşey yapamıyoruz sonra sigara böreği ikram etti ben yemedim eşim yedi hava iyi geldi temiz serin oh mis gibi seninde mi düşük Can'ım işte bu ara öğünlü yemek yapıyor bu kan şekerini malesef sumo Sukuat iyidir bende fıtık olmadan önce yapıyordum bende spor salonuna gitmek istedim tabii 22.30 kapanıyor malesef yetişemedim
Bende dün 5
Bin küsür yaptım üstüne Leslie her yerim ağrıyor ama birazdan yürüyüş e çıkacağım hedef 6000
Niye bence güzel rakam ben bu insülin direnci ile -500 gr veriyorum Can'ım benim yerimde olsan balkondan mı atlamayı düşünüyorsun
Ben miKuz sen ne kadar fenasin
Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 3 k kayısı
Kahvalti 11.00: sahanda iki yumurta
5 zeytin, 1 buçk kk peynir, domats, biber
Ara: Türk Kahvesi, 1 dilim bitter
Ara: 1 elma büyükçe, bitki çayı
Aksam 18.15: 3 kepçe ıspanak y
1 kase yoğurt
3 litre su
Bitki çayları
Olsun napalim can sıkmak yok insan bi anda vermek istiyor ama bi haftada bi ayda almadik ki bi anda pat diye verelimNiye bence güzel rakam ben bu insülin direnci ile -500 gr veriyorum Can'ım benim yerimde olsan balkondan mı atlamayı düşünüyorsun
Vay be kadına bak maşallah
Spor bildirimim
450 ip atlama
1 saat 3k pilates
Jillian level1 2/30
Level 1 bile zor hatta sanki daha zor ben cahil şansı midir bilmem level 2 yi yapmıştım bir defaligina 1 i yapamadim şaka gibi:))Level 1 i de mi zor canım birini sabah birini akşam yapsam
He ya bitmişti almaya usendim beyaz ekmek de işime gelmedi :)))Wayy ekmek yok ha Harikasın canim afiyet olsun
Menu sabah 1 dlm ekmek 1 t.k tereyağı 1 yumurta 1 dlm peynir 2 zeytin domates salak acur
Ara 1 şeftali
Öğlen 1 tabak makarna salata
Ara 2 açmaktan 1 kepçe ezogelin 1 tane patates kozlemesi
Yatarken 1 bardak süt
Spor 6000 adım 45 dk Leslie 40 mekik 60 bacak buna arti olarak bugün 1 tane hali yıkadim koltukları sildim
Bir baslasan seni de durduramayacaz benceAglayacagim yaaaa
Ama senle ilgisi yok duygusallastim
Banada elinizi sürün bu tembelligi atayim ustumden ya
Guzel menu canim afiyet olsunMenum.
Sabah. 2 dilim tb ekmegi, peynir, 5 çiğ fındık, domates, sade kahve
Ara. 5 tane siyah kuru üzüm
Öğlen. Corba, salata, tava ciğer, aci biber
Ara. 1nektarin, 7 tane antep fıstığı
Aksam.Zeytinyağlı kabak yemeği, cacık
Yaptık ca alisiyirsun canım. Özellikle ilk 12 dakika zor bi ara peşpeşe ip, jumping sınav yapıyor. O kisim da zorlaniyorsun. Ben o kısmı yaparken birazdan yer hareketleri başlayacak diye motive ediyorum kendimiLevel 1 bile zor hatta sanki daha zor ben cahil şansı midir bilmem level 2 yi yapmıştım bir defaligina 1 i yapamadim şaka gibi:))
kızlar kusura bakmayın pek yazamıyorumokumaya çalıştım ama.bugün hastaneye gittim kan sonuçlarımı aldım şükür sadece demir eksikliğim var diğerleri normal. besinlerle olmaz dedi,istemeye de olsa takviye almaya başladım
yalnız ilk sonuçlarıma bir hemşire baktı ve ilk defa böyle bir şey gördüm dedi,ekranı doktora gösterdi.o da tamam sorun yok dedi ama hemşirenin o tepkisi korkuttukan şekerim düşükmüş,doktor sorun yok dedi ama neden ki acaba?
@puantiyeli_kelebek moral durumun nasıl kuzum
ayy canım iyi yaptın dukan çoook ağır bir diyet hayatta yapamayacağım bir diyetçok iyi yaptın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?