Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ayy nasıl bu enerji ya.. isyaaan demiyor mu vücudun. Valla ben toplam iki saat e yakın oluyor. Ölüyorum saniyorum ama yemeyince tansiyonda düşüyor başım dönüyor ne yapacam

Wayy ekmek yok ha Harikasın canim afiyet olsun

Niye bence güzel rakam ben bu insülin direnci ile -500 gr veriyorum Can'ım benim yerimde olsan balkondan mı atlamayı düşünüyorsun
Olsun napalim can sıkmak yok insan bi anda vermek istiyor ama bi haftada bi ayda almadik ki bi anda pat diye verelim
Karatay insulin direncini kırıyor diyorlar insallah sen de takır takır vermeye baslarsin bir an once

Salak acur ne:) tadini begenmedin hakaret mi ediyorsun :)) makarna olmasa iyi olurmus
Çorbanin yaninda salata yogurt olsaydı keske
Afiyet olsun kuzum

Guzel menu canim afiyet olsun

Level 1 bile zor hatta sanki daha zor ben cahil şansı midir bilmem level 2 yi yapmıştım bir defaligina 1 i yapamadim şaka gibi:))
Yaptık ca alisiyirsun canım. Özellikle ilk 12 dakika zor bi ara peşpeşe ip, jumping sınav yapıyor. O kisim da zorlaniyorsun. Ben o kısmı yaparken birazdan yer hareketleri başlayacak diye motive ediyorum kendimi 2 daha kolaymis bende öyle duydum

Gecmis olsun canim bende baska birsey olmamasina sevindim icin rahat etsin baska dr da göster istersen

Valla beyimiz benle muhatap olmuyor canim otele gelir gibi gelip yatip kalkip gidiyor. Dun konuyu kapatmak istedim birsey yokmus gibi davranmaya calistim ama elimden cayi bile almadi. Bugun de geldi kendi yapti herseyini bende umursamadim..Bitecek biliyorum birkac gun sonra ozur dileyip öyle demek istememistim aslinda sen haksizdin ama yine ben alttan alıyorum havalarinda söylediklerimi bile dinlemeden konuyu kapatacak..
Oyle iste canim iyi degil moralim ama artik acitmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…