Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Allahım ya her biri ayrı model bunların Özür diliyor ama nasıl ufff bu erkekler

Bugün de boyle olsun canim aksam yememen iyi olmuş

Töbe töbe biz miyav bize teleferikte ne maceralar yasadigini anlatacak diye bekliyoruz nazar mi ettik geçmiş olsun canim benim

Allahım ya her biri ayrı model bunların Özür diliyor ama nasıl ufff bu erkekler

Evet aynen oyle ozur dilerim demesi marifet sanıyor.. ama dikkat ettim benim maneviyatimdan uzak durdugum zamanlarda adam imtihanim oluveriyor buda bir isaret midir nedir?

Evet aynen oyle ozur dilerim demesi marifet sanıyor.. ama dikkat ettim benim maneviyatimdan uzak durdugum zamanlarda adam imtihanim oluveriyor buda bir isaret midir nedir?
Belki de kuzum. Ama şunu biliyorum o maneviyat bana da çoook iyi geliyor

Peki gözlemledin mi kendini bugun hergüne göre açıkma durumun nasıldı?
Açıkmadim kuzum yumurta beni tok tutuyor aslında. Reçel pekmez gibi duskunluhum de yoktur ekmek çok aramam yani. Sağlıklı beslenmeden önce akşam yemeğinde yarım ekmek yer üstüne sonradan yine midem kazinir. Otururken yine ekmek yeedim kuru kuru..

Yorulmak degil kuzum ama kendi agirligimi tasiyamiyorum:)) o şinavlar beni benden aliyor zaten:))

Yorulmak degil kuzum ama kendi agirligimi tasiyamiyorum:)) o şinavlar beni benden aliyor zaten:))
Bence Leslie daha iyi o zman canım çok zorlamiyor yürüyüş gibi aynı bende sinav cekemiykrum :)) yarimini iki gündür 4 tane falan yapabiliyorum

Belki de kuzum. Ama şunu biliyorum o maneviyat bana da çoook iyi geliyor

Iyi gelmez mi canim durumlar iyi olunca gevseyip aksatmam sacmalik aslında
bende ekmek yedikce midem kaziniyor canim aslinda hayatimizdan tamamrn çıkarsak sahane olur.. ben birkac gune cikartabilirim insallah aslında cokta lazim degil.ama su yumurtaya yemegin suyuna banma olayi yokmu o beni benden alıyor :)

Bence Leslie daha iyi o zman canım çok zorlamiyor yürüyüş gibi aynı bende sinav cekemiykrum :)) yarimini iki gündür 4 tane falan yapabiliyorum
Leslie 3 mil bana hafif geliyor ben simdye kadar aralarinda en cok 5 mil walk begendim 1 saat 10 dk suruyor vucudun her bolgesini calistiriyor yarin tekrar ona başlayayım

Yani normal ekmekten çok rahat vaz geçerim ama mesela yufka yapıyor annem. Sadece onunla yenilen aliskanliklarimiz var ya offf.. herhalde onlara dayanamam. Mesela yufka arasında patates taze soğan yumurta

Yani normal ekmekten çok rahat vaz geçerim ama mesela yufka yapıyor annem. Sadece onunla yenilen aliskanliklarimiz var ya offf.. herhalde onlara dayanamam. Mesela yufka arasında patates taze soğan yumurta

Bende de tandir ekmegi vardi dondurucu da yarin bitiyor neyseki hasta olduğumdan beri ondan yiyorum hemen de alışkanlık yapıyor malesef

Onun icine sac kavurma koyacaksin aslinda yagi alttan damlaya damlaya nasil yenir yaa gece gece girdigimiz mevzulara bak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…