Allahım ya her biri ayrı model bunlarınValla beyimiz benle muhatap olmuyor canim otele gelir gibi gelip yatip kalkip gidiyor. Dun konuyu kapatmak istedim birsey yokmus gibi davranmaya calistim ama elimden cayi bile almadi. Bugun de geldi kendi yapti herseyini bende umursamadim..Bitecek biliyorum birkac gun sonra ozur dileyip öyle demek istememistim aslinda sen haksizdin ama yine ben alttan alıyorum havalarinda söylediklerimi bile dinlemeden konuyu kapatacak..
Oyle iste canim iyi degil moralim ama artik acitmiyor:)
Bugün gün vardı kızlar çok abartıya kacmamaya çalıştım ama yinede olmadiöğle 1 kase Musli 1 dilim kavun 3 gibi 2 tuzlu kurabiye 1 dilim brovni kek... kek kurabiye yiyin ce aksam bişey yemedim kızlar suan aç karnina sakız cigniyorum sadece
Bugün burası çok sessiz kızlar uyuyor musunuz bizde yeni geldik çok ağladım teleferikteyanlız eşimle biz vardık normalde uçağında bindim ama teleferik ile çıkarken ağlama krizine girdim sormayın Oray'a varınca restaurant oturduk inerken korkum kalmadı sanırım şehri altımda ışıklı görünce korkum geçti birde restaurant otelde çalıştığım arkadaşımla karşılaştık kahve söyledi mokka denilen kahve makinesi ile Türk kahvesi yapıyorlarmış tadı gecmiş tatlılı midem bulandı bir yudum aldım arkadaş tekrar istedi elemandan yine aynısı oldu malesef midem boşaldı adaçayı içtim şuan şükür iyiyim
Allahım ya her biri ayrı model bunlarınÖzür diliyor ama nasıl ufff bu erkekler
Belki de kuzum. Ama şunu biliyorum o maneviyat bana da çoook iyi geliyorEvet aynen oyle ozur dilerim demesi marifet sanıyor.. ama dikkat ettim benim maneviyatimdan uzak durdugum zamanlarda adam imtihanim oluveriyor buda bir isaret midir nedir?
He ya bitmişti almaya usendim beyaz ekmek de işime gelmedi :)))
Açıkmadim kuzum yumurta beni tok tutuyor aslında. Reçel pekmez gibi duskunluhum de yoktur ekmek çok aramam yani. Sağlıklı beslenmeden önce akşam yemeğinde yarım ekmek yer üstüne sonradan yine midem kazinir. Otururken yine ekmek yeedim kuru kuru..Peki gözlemledin mi kendini bugun hergüne göre açıkma durumun nasıldı?
Yaptık ca alisiyirsun canım. Özellikle ilk 12 dakika zor bi ara peşpeşe ip, jumping sınav yapıyor. O kisim da zorlaniyorsun. Ben o kısmı yaparken birazdan yer hareketleri başlayacak diye motive ediyorum kendimi2 daha kolaymis bende öyle duydum
Bence Leslie daha iyi o zman canım çok zorlamiyor yürüyüş gibi aynıYorulmak degil kuzum ama kendi agirligimi tasiyamiyorum:)) o şinavlar beni benden aliyor zaten:))
Belki de kuzum. Ama şunu biliyorum o maneviyat bana da çoook iyi geliyor
bende ekmek yedikce midem kaziniyor canim aslinda hayatimizdan tamamrn çıkarsak sahane olur.. ben birkac gune cikartabilirim insallah aslında cokta lazim degil.ama su yumurtaya yemegin suyuna banma olayi yokmu o beni benden alıyor :)Açıkmadim kuzum yumurta beni tok tutuyor aslında. Reçel pekmez gibi duskunluhum de yoktur ekmek çok aramam yani. Sağlıklı beslenmeden önce akşam yemeğinde yarım ekmek yer üstüne sonradan yine midem kazinir. Otururken yine ekmek yeedim kuru kuru..
Leslie 3 mil bana hafif geliyor ben simdye kadar aralarinda en cok 5 mil walk begendim 1 saat 10 dk suruyor vucudun her bolgesini calistiriyor yarin tekrar ona başlayayımBence Leslie daha iyi o zman canım çok zorlamiyor yürüyüş gibi aynıbende sinav cekemiykrum :)) yarimini iki gündür 4 tane falan yapabiliyorum
Yani normal ekmekten çok rahat vaz geçerim ama mesela yufka yapıyor annem. Sadece onunla yenilen aliskanliklarimiz var ya offf.. herhalde onlara dayanamam. Mesela yufka arasında patates taze soğan yumurtaIyi gelmez mi canim durumlar iyi olunca gevseyip aksatmam sacmalik aslında
bende ekmek yedikce midem kaziniyor canim aslinda hayatimizdan tamamrn çıkarsak sahane olur.. ben birkac gune cikartabilirim insallah aslında cokta lazim degil.ama su yumurtaya yemegin suyuna banma olayi yokmu o beni benden alıyor :)
Yani normal ekmekten çok rahat vaz geçerim ama mesela yufka yapıyor annem. Sadece onunla yenilen aliskanliklarimiz var ya offf.. herhalde onlara dayanamam. Mesela yufka arasında patates taze soğan yumurta
Yani normal ekmekten çok rahat vaz geçerim ama mesela yufka yapıyor annem. Sadece onunla yenilen aliskanliklarimiz var ya offf.. herhalde onlara dayanamam. Mesela yufka arasında patates taze soğan yumurta
Yaşasın kurban bayramiiiiOnun icine sac kavurma koyacaksin aslinda yagi alttan damlaya damlaya nasil yenir yaa gece gece girdigimiz mevzulara bak:))
Insallah kuzum afiyet olsun simdiden:)Yaşasın kurban bayramiiiiilk gününde yiyecem kii :)
Bende canım, tam yazacaktım tatlı rüyalarBen yatıyorum kuzum iyi geceler
Allah allah bir miyav vardi ilk hafta 3 kilomu ne vermisti hatirlayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?