Kırdı zaten şükür 25.seviyeden 5. Seviyeye düştü en son sınırdaydıOlsun napalim can sıkmak yok insan bi anda vermek istiyor ama bi haftada bi ayda almadik ki bi anda pat diye verelim
Karatay insulin direncini kırıyor diyorlar insallah sen de takır takır vermeye baslarsin bir an once
Üşenmen iyi olmuşHe ya bitmişti almaya usendim beyaz ekmek de işime gelmedi :)))
Hepsimi aynı olur bu erkeklerin benimkide aynı konuyu kapatır açmaz aslında yanlış böyle böyle birikiyor sonrasında patlama oluyor insandaValla beyimiz benle muhatap olmuyor canim otele gelir gibi gelip yatip kalkip gidiyor. Dun konuyu kapatmak istedim birsey yokmus gibi davranmaya calistim ama elimden cayi bile almadi. Bugun de geldi kendi yapti herseyini bende umursamadim..Bitecek biliyorum birkac gun sonra ozur dileyip öyle demek istememistim aslinda sen haksizdin ama yine ben alttan alıyorum havalarinda söylediklerimi bile dinlemeden konuyu kapatacak..
Oyle iste canim iyi degil moralim ama artik acitmiyor:)
Ben inanıyorum zaten bizim kültürümüze uygun Canım birde diyet değil sağlıklı beslenmeInsallah bu diyette devamliligi saglarim canim sagol
İlk kez bindim zaten buraya gecen yıl açıldı 1 sene ücretsizdi bizde gitmedik çünkü çok kalabalık oluyor diyorlardı arkadaşım sabah 8 gitmiş akşam 5 de bindim demişti düşün birde 2 çocuk vardı yanında kışın hasta etti o ayrı bir konu birde param var diye hava atar geçenlerde bahsettiğim şahıs ben yanımızda görevli olur filan sandım direk eşimle bindik bir tuhaf oldum eşimde pişman oldu ben ağlayıncaTöbe töbe biz miyav bize teleferikte ne maceralar yasadigini anlatacak diye bekliyoruz nazar mi ettik geçmiş olsun canim benim
Ekmek artık eski ekmek değil malesef bildiğin şeker var son araştırmalarda içinde mutluluk hormonu salgılamasını sağlayan madde bulunduAçıkmadim kuzum yumurta beni tok tutuyor aslında. Reçel pekmez gibi duskunluhum de yoktur ekmek çok aramam yani. Sağlıklı beslenmeden önce akşam yemeğinde yarım ekmek yer üstüne sonradan yine midem kazinir. Otururken yine ekmek yeedim kuru kuru..
İşte o zaaf bende de var bayramda zayıfladayım onu yapıcaktım Karatay'da verdikten sonra ayda 1 sefer yiyebiliyoruz tabi hareketli olmak şartı ile of ofYani normal ekmekten çok rahat vaz geçerim ama mesela yufka yapıyor annem. Sadece onunla yenilen aliskanliklarimiz var ya offf.. herhalde onlara dayanamam. Mesela yufka arasında patates taze soğan yumurta
Sorma canım ya, yedikten sonra da gibekten şikayet ediyordum. Eşim o zaman oğlum varken bana hamile misin diye sormuştuEkmek artık eski ekmek değil malesef bildiğin şeker var son araştırmalarda içinde mutluluk hormonu salgılamasını sağlayan madde bulundu
Cidden miSorma canım ya, yedikten sonra da gibekten şikayet ediyordum. Eşim o zaman oğlum varken bana hamile misin diye sormuştu
Valla resmen buğday gobegiydi kuzumCidden mişöyle yapıştırsaydın ona ben ekmek ile ilgili 2 kitap okudum biri tahıl beyin biri buğday göbeği ben ekmek yediğim Zaman uyuyamazdım gece düşün geçenlerde eşim yedi sabaha kadar dört döndü evde düşün akşam birde sigara böreği ikram etti arkadaş ben uyudum o uyuyamamış gece dolanıyordu
Günaydın canımGünaydın kızlarMutlu huzurlu bir gün dilerim herkese
Ama doğum yapmışsın normal benimde çok az kaldı hoca sinir krizi geçiriyor onu gördükçe boyun fıtığım olunca mekikte yapmıyorum sadece. Sehbada yapabiliyorum düşün sen evde mekik çek tabi birden 50 yapma 20 ile başlaValla resmen buğday gobegiydi kuzumşu an Allaha Şükür pek bir sey kalmadı. Ama yine de istediğim gibi değil
Dur kız bi şey soracamKızlar ben kaçtım spora akşama gideceğim spora erken gideyim ki akşamda ki işe yarasın herkese güzel bir gün dilerim
Normal hatta sevin doğru yapmışsın kas gevşetici ve ağrı kesici al bugün fazla yüklenmeDur kız bi şey soracambenim dünkü spordan sonra kaburgalarimin birbirine en yakın olduğu yerdeki kemiklerim ağrıyor normal mi balım
Mekik konusunda iyiyim kuzum zaten jillianda da içinde düz mekik yan mekik toplam 70 tane vardırAma doğum yapmışsın normal benimde çok az kaldı hoca sinir krizi geçiriyor onu gördükçe boyun fıtığım olunca mekikte yapmıyorum sadece. Sehbada yapabiliyorum düşün sen evde mekik çek tabi birden 50 yapma 20 ile başla
Süper o zaman ama bugün hafif bir spor yap olur mu birde fıtness blender var biliyor musunMekik konusunda iyiyim kuzum zaten jillianda da içinde düz mekik yan mekik toplam 70 tane vardır
Biliyorum kuzum ama çok zor diye biliyorumSüper o zaman ama bugün hafif bir spor yap olur mu birde fıtness blender var biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?