Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Olsun napalim can sıkmak yok insan bi anda vermek istiyor ama bi haftada bi ayda almadik ki bi anda pat diye verelim
Karatay insulin direncini kırıyor diyorlar insallah sen de takır takır vermeye baslarsin bir an once
Kırdı zaten şükür 25.seviyeden 5. Seviyeye düştü en son sınırdaydı

Hepsimi aynı olur bu erkeklerin benimkide aynı konuyu kapatır açmaz aslında yanlış böyle böyle birikiyor sonrasında patlama oluyor insanda

Töbe töbe biz miyav bize teleferikte ne maceralar yasadigini anlatacak diye bekliyoruz nazar mi ettik geçmiş olsun canim benim
İlk kez bindim zaten buraya gecen yıl açıldı 1 sene ücretsizdi bizde gitmedik çünkü çok kalabalık oluyor diyorlardı arkadaşım sabah 8 gitmiş akşam 5 de bindim demişti düşün birde 2 çocuk vardı yanında kışın hasta etti o ayrı bir konu birde param var diye hava atar geçenlerde bahsettiğim şahıs ben yanımızda görevli olur filan sandım direk eşimle bindik bir tuhaf oldum eşimde pişman oldu ben ağlayınca bildiğim bütün duaları hatim ettim bir yandan iyi oldu manevi olarak rahatladım

Ekmek artık eski ekmek değil malesef bildiğin şeker var son araştırmalarda içinde mutluluk hormonu salgılamasını sağlayan madde bulundu

Yani normal ekmekten çok rahat vaz geçerim ama mesela yufka yapıyor annem. Sadece onunla yenilen aliskanliklarimiz var ya offf.. herhalde onlara dayanamam. Mesela yufka arasında patates taze soğan yumurta
İşte o zaaf bende de var bayramda zayıfladayım onu yapıcaktım Karatay'da verdikten sonra ayda 1 sefer yiyebiliyoruz tabi hareketli olmak şartı ile of of

Ekmek artık eski ekmek değil malesef bildiğin şeker var son araştırmalarda içinde mutluluk hormonu salgılamasını sağlayan madde bulundu
Sorma canım ya, yedikten sonra da gibekten şikayet ediyordum. Eşim o zaman oğlum varken bana hamile misin diye sormuştu

Sorma canım ya, yedikten sonra da gibekten şikayet ediyordum. Eşim o zaman oğlum varken bana hamile misin diye sormuştu
Cidden mi şöyleyapıştırsaydın ona ben ekmek ile ilgili 2 kitap okudum biri tahıl beyin biri buğday göbeği ben ekmek yediğim Zaman uyuyamazdım gece düşün geçenlerde eşim yedi sabaha kadar dört döndü evde düşün akşam birde sigara böreği ikram etti arkadaş ben uyudum o uyuyamamış gece dolanıyordu

Valla resmen buğday gobegiydi kuzum şu an Allaha Şükür pek bir sey kalmadı. Ama yine de istediğim gibi değil

Valla resmen buğday gobegiydi kuzum şu an Allaha Şükür pek bir sey kalmadı. Ama yine de istediğim gibi değil
Ama doğum yapmışsın normal benimde çok az kaldı hoca sinir krizi geçiriyor onu gördükçe boyun fıtığım olunca mekikte yapmıyorum sadece. Sehbada yapabiliyorum düşün sen evde mekik çek tabi birden 50 yapma 20 ile başla

Kızlar ben kaçtım spora akşama gideceğim spora erken gideyim ki akşamda ki işe yarasın herkese güzel bir gün dilerim
Dur kız bi şey soracam benim dünkü spordan sonra kaburgalarimin birbirine en yakın olduğu yerdeki kemiklerim ağrıyor normal mi balım

Mekik konusunda iyiyim kuzum zaten jillianda da içinde düz mekik yan mekik toplam 70 tane vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…