Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Amma safsın hem sporun havasını atmış Sana alt yazı olarak uçak seyahatinin havasını atmış sen bu kadının adres bilgilerini bana ver

Cidden ben hiç uçak seyahatinin havasını attığını anlamamıştım
Ben bir bulayım kadını adresini hemen sana iletceğim arkadaşım :)

Hepsimi aynı olur bu erkeklerin benimkide aynı konuyu kapatır açmaz aslında yanlış böyle böyle birikiyor sonrasında patlama oluyor insanda
Bende de patlama oldu diye bu haldeyiz zaten kusken o kadar gıcık ki kafasina indirmek istiyorum herşeyi. Barisinca o adam gidiyor baskasi geliyor sanki off kafamı yoramayacagim artik onun için eskiden bütün gün ruh gibi gezerdim hic birsey den keyif alamazdim. Yazik omrumu böyle geciremem adam adet edindi 2 ayda bir böyle olay cikarmayi
Ben inanıyorum zaten bizim kültürümüze uygun Canım birde diyet değil sağlıklı beslenme

Aynen ekmek konusu beni cok zorlayacak bugun bırakmayı deneyecegim bakalim

Aglamak rahatlatmis demekki bir dahakine tecrubeli olursun canım
Kızlar ben kaçtım spora akşama gideceğim spora erken gideyim ki akşamda ki işe yarasın herkese güzel bir gün dilerim

Bende sana guzel bir gun diliyorum canim..erken yapman daha iyi aksama kadar durduğun yerde kalori yakarsin böylece benim sorumu unutma

Salatalık yerine öyle yazılmış bundan sonra yazdığım msj i okuyup öyle paylaşayım açmak da acur yazmaya çalıştım öyle olmuş Ezo gelini kızıma yaptım güzel koktu sonra vazgeçtim icmedim

Beni fena ezmiş kadın , Allah'tan o anda anlamamışım , o dönem moralim sıfrıdı , iyice çökerdim.
Ben en iyisi acımayayım bu kadına :)
Tamam madem oyle acima miyava ver adresini gerisine karisma sen. Bak su anda agirlik çalışıyor kiz pazulariylan döver onu merak etme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…