Yap ama fazla değil kaç kg yapacaksınBiliyorum kuzum ama çok zor diye biliyorumya birde ilk iki gündü ya çok normal bugün Sumo Squad yapacam yoksa uyuyamam
Tamam kuzum bende aynısı maaleseftevafuk55 minik kuşum ben kaçtım Zaman benim için ilerliyor zaten tartıldım Canım sıkıldı kilom sabit
15 li 3 set düşünüyorumYap ama fazla değil kaç kg yapacaksın
Sagol fıstıkımTamam kuzum bende aynısı maalesefbugün kiralım zincirleri iyi sporlar canım
15 kg fazla ,5 kg ile 3 set yap daha vücudun hazır değil15 li 3 set düşünüyorum
Ama bende ağırlık yok ki15 kg fazla ,5 kg ile 3 set yap daha vücudun hazır değil
Ağırlıksız mı yapacaksın o Zaman yap ben ağırlık ile yapacaksın sandımAma bende ağırlık yok ki
Amma safsın hem sporun havasını atmış Sanaalt yazı olarak uçak seyahatinin havasını atmış sen bu kadının adres bilgilerini bana ver
Bende de patlama oldu diye bu haldeyiz zaten kusken o kadar gıcık ki kafasina indirmek istiyorum herşeyi. Barisinca o adam gidiyor baskasi geliyor sanki off kafamı yoramayacagim artik onun için eskiden bütün gün ruh gibi gezerdim hic birsey den keyif alamazdim. Yazik omrumu böyle geciremem adam adet edindi 2 ayda bir böyle olay cikarmayiHepsimi aynı olur bu erkeklerin benimkide aynı konuyu kapatır açmaz aslında yanlış böyle böyle birikiyor sonrasında patlama oluyor insanda
Ben inanıyorum zaten bizim kültürümüze uygun Canım birde diyet değil sağlıklı beslenme
İlk kez bindim zaten buraya gecen yıl açıldı 1 sene ücretsizdi bizde gitmedik çünkü çok kalabalık oluyor diyorlardı arkadaşım sabah 8 gitmiş akşam 5 de bindim demişti düşün birde 2 çocuk vardı yanında kışın hasta etti o ayrı bir konu birde param var diye hava atar geçenlerde bahsettiğim şahıs ben yanımızda görevli olur filan sandım direk eşimle bindik bir tuhaf oldum eşimde pişman oldu ben ağlayıncabildiğim bütün duaları hatim ettim bir yandan iyi oldu manevi olarak rahatladım
Kızlar ben kaçtım spora akşama gideceğim spora erken gideyim ki akşamda ki işe yarasın herkese güzel bir gün dilerim
Değil mi gerçekten öyle csnım şaka bir yanada şimdi ikinci tur salona gidecektim eşim aradı teleferike gidelim diye dedim salon sabah gitmedin mi diyor of çok istiyordum ikinci tur salona gitmeyi yarında 3. Tur yapayım diyordum
Cidden ben hiç uçak seyahatinin havasını attığını anlamamıştım
Ben bir bulayım kadını adresini hemen sana iletceğim arkadaşım :)
Bende dün 5
Bin küsür yaptım üstüne Leslie her yerim ağrıyor ama birazdan yürüyüş e çıkacağım hedef 6000
Salatalık yerine öyle yazılmış bundan sonra yazdığım msj i okuyup öyle paylaşayım açmak da acur yazmaya çalıştım öyle olmuş Ezo gelini kızıma yaptım güzel koktu sonra vazgeçtim icmedimAcurun akıllısı yok muydubir menü bu kadar kötü olur Canım makarna ,ekmek ,patates,ezo gelinin içinde mercimek pirinç var değil mi 2 açmak ne bu menüyü düzelt spora bu kadar güvenme ay Sana kızılmıyorda seni etiket manyağı yapıyorum yarına hazır ol
Kadının hayatının kararacagini biliyor musun. Bu kadar acımasız olma o etmiş sen etme
Tamam madem oyle acima miyava ver adresini gerisine karisma sen. Bak su anda agirlik çalışıyor kiz pazulariylan döver onu merak etme:))Beni fena ezmiş kadın , Allah'tan o anda anlamamışım , o dönem moralim sıfrıdı , iyice çökerdim.
Ben en iyisi acımayayım bu kadına :)
Leslie 3 mil bana hafif geliyor ben simdye kadar aralarinda en cok 5 mil walk begendim 1 saat 10 dk suruyor vucudun her bolgesini calistiriyor yarin tekrar ona başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?