Kime cevap verdin cankuş:)Ben sınav cekemiyorum ki yapamam onu
You tube den keaira lasha 5 mil walk diye ara çıkar canimBen 5 mili bulamadım
Bende yapamıyorum o arada yerde debeleniyorumBen sınav cekemiyorum ki yapamam onu
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Cuma hurmetine Rabbim şehitlerin ailelerine sabır versin. Ülkemizi bu zor zamanlardan kurtarsin..
kızlar kusura bakmayın pek yazamıyorumokumaya çalıştım ama.bugün hastaneye gittim kan sonuçlarımı aldım şükür sadece demir eksikliğim var diğerleri normal. besinlerle olmaz dedi,istemeye de olsa takviye almaya başladım
yalnız ilk sonuçlarıma bir hemşire baktı ve ilk defa böyle bir şey gördüm dedi,ekranı doktora gösterdi.o da tamam sorun yok dedi ama hemşirenin o tepkisi korkuttukan şekerim düşükmüş,doktor sorun yok dedi ama neden ki acaba?
Evet önemli olan sağlık tabii kiiiİlk derken kız ikinci düşünmüyorum ben ama ilk kız istiyorum inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli versinde 3 yaşında jimnastik yazdırmak istiyorum
Ben yaptım sabah sporumuTam kalkıp spor yapacaktim taziyesi varmis bizim bir tanıdığın oraya gidilecek anca kahvaltimi yetistirebildim..görüşürüz kizlarMiyav_su tika basa yedim kuzum bi zahmet acikmayayim aksama kadar:))
Cidden Çince mii öğreniyorsuuun kuzuİnşallah canım bu aralar biraz kalın kafalıyım Çinceyi sökemedim İmanım gevredi
Söyledim gitti bağımlı olursan ben sorumlu değilimSöyle bene ben bi Bakem
Hep birlikte gidiyoruz ama biz maaileNereye yine allahım yarrabim kız sen şu annenin babanın telefonunu ver bakayım
Ben masuuumum ama sadece geziyorum çaktırmadan
Bugün burası çok sessiz kızlar uyuyor musunuz bizde yeni geldik çok ağladım teleferikteyanlız eşimle biz vardık normalde uçağında bindim ama teleferik ile çıkarken ağlama krizine girdim sormayın Oray'a varınca restaurant oturduk inerken korkum kalmadı sanırım şehri altımda ışıklı görünce korkum geçti birde restaurant otelde çalıştığım arkadaşımla karşılaştık kahve söyledi mokka denilen kahve makinesi ile Türk kahvesi yapıyorlarmış tadı gecmiş tatlılı midem bulandı bir yudum aldım arkadaş tekrar istedi elemandan yine aynısı oldu malesef midem boşaldı adaçayı içtim şuan şükür iyiyim
Valla beyimiz benle muhatap olmuyor canim otele gelir gibi gelip yatip kalkip gidiyor. Dun konuyu kapatmak istedim birsey yokmus gibi davranmaya calistim ama elimden cayi bile almadi. Bugun de geldi kendi yapti herseyini bende umursamadim..Bitecek biliyorum birkac gun sonra ozur dileyip öyle demek istememistim aslinda sen haksizdin ama yine ben alttan alıyorum havalarinda söylediklerimi bile dinlemeden konuyu kapatacak..
Oyle iste canim iyi degil moralim ama artik acitmiyor:)
Kuzu haftaya başlamak istedim sporları sen de gördüm şuanSpor bildirimim
450 ip atlama
1 saat 3k pilates
Jillian level1 2/30
Karatay sana şans getirsin bitanemBu arada saglik problemlerinden dolayi karatay a gectim. Biliyorsunuz dukan et uzerine bir diyet benimde midem agridigi icin eti sade almıyor artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?