Aaa gerçekten mi, o zaman beraber yapalım fikir alisverisimiz olurKuzu haftaya başlamak istedim sporları sen de gördüm şuanHaftaya pazartesi Jıllıan'a başlıyorum ben de İp zaten atlıyorum regl olduğum için ara verdim arada da pilates yapıcam
Sen masumsun balım kadın resmen hava atmışBen masuuumum ama sadece geziyorum çaktırmadanArkadaşı tam dayaklık Vilma'nın
Merakla bekliyorumCidden ben hiç uçak seyahatinin havasını attığını anlamamıştım
Ben bir bulayım kadını adresini hemen sana iletceğim arkadaşım :)
Kadının hayatının kararacagini biliyor musun. Bu kadar acımasız olma o etmiş sen etme
İyiki anlamamışsın malesef insanlar artık hava atmak için konuşuyorlar bu bir gercekBeni fena ezmiş kadın , Allah'tan o anda anlamamışım , o dönem moralim sıfrıdı , iyice çökerdim.
Ben en iyisi acımayayım bu kadına :)
Tamam madem oyle acima miyava ver adresini gerisine karisma sen. Bak su anda agirlik çalışıyor kiz pazulariylan döver onu merak etme:))
Hadi bakalım Can'ım baksanaTam kalkıp spor yapacaktim taziyesi varmis bizim bir tanıdığın oraya gidilecek anca kahvaltimi yetistirebildim..görüşürüz kizlarMiyav_su tika basa yedim kuzum bi zahmet acikmayayim aksama kadar:))
Gerçekten mi ya sorma eşim ısrar ediyor kafam almıyor inan bana kalın kafalı oldumCidden Çince mii öğreniyorsuuun kuzuBenim en çok öğrenmek istediğim dil küçüklükten beri
Apple şifremi unutmuşum eşime sordum bilmiyorum dedi ofSöyledim gitti bağımlı olursan ben sorumlu değilimCooking Fever
evet kesinlikleHadi bakalım Can'ım baksanapofu +5 saat tutmuş leptinin kiloları gitmiş bende sabah erkenden kalkıp kahvaltı yapıp +5 saat çıkarmak istiyorum
Çok iyi yanlız meyveyi öğlen yada sabah ye birde fazla olmuş meyve elma ile karpuzun glisemik indeksi yüksek çörekotu ve keten tohumu iyi yapmış afiyet olsın şifa olsun Sana Canım bende bugünden itibaren 1 tane sarımsak yemeye başlıyorum tavsiye ederimHala geçmiş mesajları okuyorum.
Ara verip dün neler yedim onu yazayım. Sonra okumaya devam :)
Sabah: 2 kk peynir, 2 dlm ekmek, yeşillik, domates, zeytin (kaç tane saymadım ama 8 ya da 10 gibi)
Öğle: Balık , 1 dm ekmek, salata (Miyav_su Önden ayarladığımdan değiştiremedim. civa olayını tam anlayana kadar yememeye çalışacağım )
Ara: 1 erik, 1 elma
Akşam : Sebze sote, 2 kaşık bulgur pilavı aldım yanaına
Ara: İnce bir dilimin yarısı karpuz.
Salataya keten tohumu koydum.
Sabah peynirin içine çörek otu ekledim.
Süpersin babyevet kesinlikle
4 saat yapıyordum eskiden tamam gidiyor ama bi noktada takıldım kaldım
son 4 gündür 5 er saat koydum ( veya daha fazla ) hem erken kalkıyorum hem de kilo veriyorum :) 4 gündür gayette güzel kilo gidiyor :)
ablacım valla 4 günden önce 9-9.30 duSüpersin babysabah kaçta kalkıyorsun ben dükkana gideceğim Zaman sabah müşteri grubu erken gelecekse 5 te uyanıyorum gelmeyecekse 7.30 uyanıyorum kahvaltı menün klasik Karatay mı
Çok iyi aferin sana en son konuştuğumuzdan bu yana çok geçmedi fıstıkablacım valla 4 günden önce 9-9.30 duşimdi 7.30-8 :)
evet klasik karatay kahvaltısı.. :)arada yumurta yemiyorum ama cnm istemyr
evet ya sürekli yumurta yemekten de gına geldiÇok iyi aferin sana en son konuştuğumuzdan bu yana çok geçmedi fıstıkçok sevindim senin adına yumurta mı al bende de o kadar _Saliha_ tekrar başlattı bana yumurtayı ve ekmeği bırakmamı sağladı Sağolsun ama henüz gezen tavuğa geçemedim öncesi sonrası için foto çekmeni istiyorum lütfen
Bu ne demek miyav, bana da açıkla arti 5 saat ne ola kiHadi bakalım Can'ım baksanapofu +5 saat tutmuş leptinin kiloları gitmiş bende sabah erkenden kalkıp kahvaltı yapıp +5 saat çıkarmak istiyorum
Sevmeyen insanda zor oluyorevet ya sürekli yumurta yemekten de gına geldi
evet yaptım before ları sıra afterlardaama daha zamanı var
Hayatım Karatay'da ilk lokmayı agzını attıktan sonra çiğneme yok en az 4-5 saat sıvı tüketiyoruz ama yiyecek yemiyoruz leptinin hormonu salgılansın diyeBu ne demek miyav, bana da açıkla arti 5 saat ne ola ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?