Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kuzu haftaya başlamak istedim sporları sen de gördüm şuan Haftaya pazartesi Jıllıan'a başlıyorum ben de İp zaten atlıyorum regl olduğum için ara verdim arada da pilates yapıcam
Aaa gerçekten mi, o zaman beraber yapalım fikir alisverisimiz olur pilates olarak ne düşünüyorsun canım

Tam kalkıp spor yapacaktim taziyesi varmis bizim bir tanıdığın oraya gidilecek anca kahvaltimi yetistirebildim..görüşürüz kizlar Miyav_su tika basa yedim kuzum bi zahmet acikmayayim aksama kadar:))
Hadi bakalım Can'ım baksana pofu +5 saat tutmuş leptinin kiloları gitmiş bende sabah erkenden kalkıp kahvaltı yapıp +5 saat çıkarmak istiyorum

Cidden Çince mii öğreniyorsuuun kuzu Benim en çok öğrenmek istediğim dil küçüklükten beri
Gerçekten mi ya sorma eşim ısrar ediyor kafam almıyor inan bana kalın kafalı oldum Rusçayı elemanımdan ögrendim bende ona Türkçe öğretmiştim ilk küfür öğrettim oda bana argo öğretmiş karşılıklı hainleşmişiz kurslar var burda aman kışın cekemiyeceğim onun yerine spora gitmek istiyorum birde beslenme koçluğu belgesi ama denizlide yok sadece Ankara'da var

Hadi bakalım Can'ım baksana pofu +5 saat tutmuş leptinin kiloları gitmiş bende sabah erkenden kalkıp kahvaltı yapıp +5 saat çıkarmak istiyorum
evet kesinlikle
4 saat yapıyordum eskiden tamam gidiyor ama bi noktada takıldım kaldım
son 4 gündür 5 er saat koydum ( veya daha fazla ) hem erken kalkıyorum hem de kilo veriyorum :) 4 gündür gayette güzel kilo gidiyor :)

Çok iyi yanlız meyveyi öğlen yada sabah ye birde fazla olmuş meyve elma ile karpuzun glisemik indeksi yüksek çörekotu ve keten tohumu iyi yapmış afiyet olsın şifa olsun Sana Canım bende bugünden itibaren 1 tane sarımsak yemeye başlıyorum tavsiye ederim

Süpersin baby sabah kaçta kalkıyorsun ben dükkana gideceğim Zaman sabah müşteri grubu erken gelecekse 5 te uyanıyorum gelmeyecekse 7.30 uyanıyorum kahvaltı menün klasik Karatay mı

Süpersin baby sabah kaçta kalkıyorsun ben dükkana gideceğim Zaman sabah müşteri grubu erken gelecekse 5 te uyanıyorum gelmeyecekse 7.30 uyanıyorum kahvaltı menün klasik Karatay mı
ablacım valla 4 günden önce 9-9.30 du şimdi 7.30-8 :)
evet klasik karatay kahvaltısı.. :)arada yumurta yemiyorum ama cnm istemyr

ablacım valla 4 günden önce 9-9.30 du şimdi 7.30-8 :)
evet klasik karatay kahvaltısı.. :)arada yumurta yemiyorum ama cnm istemyr
Çok iyi aferin sana en son konuştuğumuzdan bu yana çok geçmedi fıstık çok sevindim senin adına yumurta mı al bende de o kadar _Saliha_ tekrar başlattı bana yumurtayı ve ekmeği bırakmamı sağladı Sağolsun ama henüz gezen tavuğa geçemedim öncesi sonrası için foto çekmeni istiyorum lütfen

evet ya sürekli yumurta yemekten de gına geldi
evet yaptım before ları sıra afterlarda ama daha zamanı var

evet ya sürekli yumurta yemekten de gına geldi
evet yaptım before ları sıra afterlarda ama daha zamanı var
Sevmeyen insanda zor oluyor yumurta onun yerine başka şeyler yiyorum sonbahara kadar böyle yapıp kışın yerim yumurta yanlız aynı kıyafetler ile yap olur mu Befor after fıstık

Bu ne demek miyav, bana da açıkla arti 5 saat ne ola ki
Hayatım Karatay'da ilk lokmayı agzını attıktan sonra çiğneme yok en az 4-5 saat sıvı tüketiyoruz ama yiyecek yemiyoruz leptinin hormonu salgılansın diye pofu bunu 5 saatin üstüne çıkarmış anladın mı o yüzden bizde ara ögün yok doğal olarak o olmadığı için bizde kan şekeri düştü muhabbeti olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…