Yaa canım yaa ._Saliha_ beni çok Mutlu etti Sağolsun varolsun iyiki onu tanımışım rabbim gönlünden gecen herşeyi versin ona Son halimide görünce kullandığı kelime çok hoşuma gitti abla kardeş diye daha çok gaza geldim
aslında yumurtayı seviyorum ama hep aynı olunca sıkılıyor insanSevmeyen insanda zor oluyoryumurta onun yerine başka şeyler yiyorum sonbahara kadar böyle yapıp kışın yerim yumurta yanlız aynı kıyafetler ile yap olur mu Befor after fıstık
Gerçekten öyleYaa canım yaa .
2 halin de çok tatlı. Sevimli ve güzel. Ama bence öyle tanımayan bilmeyen görse inanmaz .
Aleyküm selam Can'ım rabbim kavuştursun tez Zaman'daSelamun aleykum kızlar
Hayırlı bereketli cumalar olsun hepimize
Giremedim yine 2 gündür.
Nişanlımı yolcu ettim az önce memleketine gitti bi süre görüşemeyeceğiz
Sizler napıyosunuz nasılsınız
Ben sevmiyorum ve 1 yumurtayı 1 saatte yiyorum eşim ecel terleri döküyor bir görsen ağzın acık kalıraslında yumurtayı seviyorum ama hep aynı olunca sıkılıyor insan
evet aynı kıyafetlerle yapcam :) fark daha iyi anlaşılsın diye
Çok yok verilecek kilonAy ne güzel maşallah sanayuzee yuz degisim olmustur sende. kış mevsiminde bende baya erken yiyorum canım. Benim kilom şu ara 67 lerin sonunda :)) yani aramızda 10 kilo var düsunsene ara öğün yaptın mi canım peki
Amin inşaallah kuzumAleyküm selam Can'ım rabbim kavuştursun tez Zaman'da
hahahBen sevmiyorum ve 1 yumurtayı 1 saatte yiyorum eşim ecel terleri döküyor bir görsen ağzın acık kalırne güzel seviyorsun aynı kıyafet ile yapman merakla bekliyorum beni unutma kız hoş topiğe baskına gelirim neden göremediğimi farkettim yanlışlıkla seni göz ardı etmişim kusura bakma
Biran yaş pasta sandım
Niye demedinhahahevet gözardı ettiğin benim de aklıma geldi ben demeden sen açmışsın
Ben sütlaç sanmıştımBiran yaş pasta sandım
ben buraya gelene kadar sen açmışsınNiye demedinbende tesadüf farkettim
hıımmm muhallebiye benzettiim bende
Anladım kuzum kahve bu kategoriye giriyor mutevafuk55 fıstık anladın mı umarım anlatabilmişimdir malum sanal ortam
İnşallah :)Gerçekten öyleama son 23 kg pofu sağolsun oda son yaptığını söyledi artık ipten koptuğum gibi umarım bir gün kahvemi içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?