İçecek serbest cay ,Türk kahvesi filtre kahve şekersiz olucak birde maden suyu ,bitki çayları onlarda şekersiz ,su yasak olanlar paketli işlenmiş meyve suları ,kremalı Kahveler ,asitli içeceklerAnladım kuzum kahve bu kategoriye giriyor mu
Çok isterim inşallah şu meşhur gölünüzde oturmayı çok isterim Canımİnşallah :)
Buralaragelirseniz biz de bekleriz. :)
Neyi canım anlamadın yediğimi mi
Hiç de bile dalga geçilecek bi şey yok kiiiiiBen sütlaç sanmıştımdalga geçmesin cadılar diye söyleyememiştim
Ben de çok korkuyorum ondan
Neyi canım anlamadın yediğimi mi
Belli mi olur bu cadılara menümde kötü birşey bulamıyorlar onu dillerine dolamalarından korktum malum gecenHiç de bile dalga geçilecek bi şey yok kiiiii
Harbiden Derviş'in fikri neyse zikri oymuş
Ay ben yiyebilirim öğle yemeği niyetine nimmmHarbiden Derviş'in fikri neyse zikri oymuşama sandığım gün reglim vardı şuan önüme gelse yemem inan
Vay vay vay dökülun bakemvalla canım limonlu dondurma çekiyor
Benim en sevdiğim limon ve vişnevalla canım limonlu dondurma çekiyor
Leblebi yasak. Fındık felan yeseydinizÇok yok verilecek kilon
Aslında ideal kilomuz 63 bizim
Yani eğer çok çok acıktıysam leblebi yedim canım üstüne de su tok tutuyor o
Yede ben sana gösteririmAy ben yiyebilirim öğle yemeği niyetine nimmm
Fıstık arkadaş Karatay yapmıyor zaten ideal kilosunda malesef bize yasak Nasıl Can'ım çekti etli kemikli nohut yemeği kışa saklıyorumLeblebi yasak. Fındık felan yeseydiniz
Heemmm anladım .ben de daldım hemen başını sonunu bilmeden .Fıstık arkadaş Karatay yapmıyor zaten ideal kilosunda malesef bize yasak Nasıl Can'ım çekti etli kemikli nohut yemeği kışa saklıyorum
Oyy dolapta Magnum mini karışık paketten ve Magnum after Dinner var. Birde kornet birde sandviç gibi bi dondurma adini unuttum :)) o yüzden dolapla arama mesafe koydum Merhabasına Merhaba o kadar yaniBenim en sevdiğim limon ve vişneama ben senenin ilk ve son dondurmasını geçenlerde yedim ablamın zoru ile magnum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?