Birden aklıma geldi gerçekten mi buradaki hamburgercikerde yok çünkü bizler ekmek seven bir toplumuzBurdaki hamburgercilerin menusunde oyle hamburgerler var gercekten, protein burger diye=)) ekmek yerine marul yapraklari arasina koyuyolar malzemeleri, cok iyi aklina gelmis canim=)
Afiyet olsun Canım süpersin-bugünkü menüm-
10.15: 1 kase sarı leblebi
12.00: 2 tabak güveç,söğüş
15.40: 1 nektarin
18.00: salata(3 tabak falan) , 1 avuç beyaz leblebi
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
90 dk yürüyüş
ay sendeki azimden bana da lazııııımNasıl mı kıyafetler olmayınca eşim dalga geçmeye başlayınca başladım önce 20 dk sonra süreyi attırdım şuan her yere yürüyorumkuaförüm var 15 km Oray'a bile yürüyorum oradan avm 25 km yürüyorum bazen
canım tatlı isteğini bastırman da senin elinde,canın çok tatlı çekince tarçınlı süt yap iç.keçiboynuzu kemir,kuru kayısı kuru incir,kuru üzüm ye. yani yine ye tatlını ama sağlıklı olanları tercih et,sonra da mutlaka yürü çünkü az versen de sıkılaşırsın hem hazırlık olur diyetenasıl yapabilirim bunu ben emzirince acıkıyorum ve şekerli yiyecekler istiyor canım yiyipte geri koşu bandına binmem saçma geliyor o yüzden geri yiyorum çünkü tatlı türünü pasta türünü çok yiyorum seviyorum ayyy huyum kurusun yahuuu
Az once marketten yogurt tavuk eti yarim yagli sut melisali yesil cay ve karisik bitki cayi aldim daha almam gerekenler var yarin bi ara belki tekrar giderim markete
Allah kolaylık versin Canımİyi akşamlar canlarim piknikten hasarsiz döndüm cok sukur bugun yuruyus tmyaomak niyetindeydim ama nasip olmadı Allahtan çok hareketli bir gündü hala harekete devam yarın 10-15 kisilik misafirim var ina hazırlık yapıyorum hemide öğle yemegi Allah yardımcım olsun:))
Sagol kuzum teşekkür ederimAllah kolaylık versin Canım
Afiyet olsun tatlım senin için tavuklu bir gün olmuşMenum
Gece sabaha kadar uyumayinca sabah 5.30 gibi
3 parca tavuk göğsü
2 bardak ayran
Dukan ekmek hakkim
İkindiden sonra
Bol izgara kofte tavuk göğüs tavuk pirzola
Yagsiz koz sebze salatasi
Hem misafirlere hem kendine hafif ve sağlıklı bir menü seçicine inanıyorumSagol kuzum teşekkür ederim
Afiyet olsun tatlım senin için tavuklu bir gün olmuş
Evet bazen böyle olabiliyorEvet ya tuhaf bir gun oldu gülüm yazarken bende garipsedim
aynen cnmİşte böyle düşün ki zorlanma
Vazgecmedim cnm da kararsizim biraz yapip yapmama konusunda kenddimi nereye kadar sinirlayabilirim emin deilimDukan malzemeleri almissin canim sen vazmi geçtin dukandan?
Hem misafirlere hem kendine hafif ve sağlıklı bir menü seçicine inanıyorum
Kolay ve sürdürülebilir bir diyet kuzum ama sen bilirsin kararini verdiginde dukan yapicam dersen her konuda yardımcı olurum sanaVazgecmedim cnm da kararsizim biraz yapip yapmama konusunda kenddimi nereye kadar sinirlayabilirim emin deilim
Bilemwdim ki cnm basliyayim yada ben ya dukana en iyisi o 6 gun atak cikmisti bana seyiri hatirlamiyorum yarin tekrar yaparim testiKolay ve sürdürülebilir bir diyet kuzum ama sen bilirsin kararini verdiginde dukan yapicam dersen her konuda yardımcı olurum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?