Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Leblebi yasak. Fındık felan yeseydiniz
Yemedim
Pek kuruyemişlerle aram yok benim mesela leblebi deyince kase falan aklınıza gelmesin bi taneyi atardım ağzıma minik minik ıslatıp yerdim bir leblebi 5 dakikaya yakın kalırdı ağzımda hani amaç kandırmaca

Oyy dolapta Magnum mini karışık paketten ve Magnum after Dinner var. Birde kornet birde sandviç gibi bi dondurma adini unuttum :)) o yüzden dolapla arama mesafe koydum Merhabasına Merhaba o kadar yani
Ben sevmiyorum o dondurmaları ablamın zoru ile yedim artık sezon kapandı seneye rabbim ömür verirse yerim oda limonlu vişneli olur ancak

Vay vay vay dökülun bakem
ama ama almıyorruumm yemiyorruummm

Benim en sevdiğim limon ve vişne ama ben senenin ilk ve son dondurmasını geçenlerde yedim ablamın zoru ile magnum

ayy bende vişne limonnnn tek geçeriimm

Oyy dolapta Magnum mini karışık paketten ve Magnum after Dinner var. Birde kornet birde sandviç gibi bi dondurma adini unuttum :)) o yüzden dolapla arama mesafe koydum Merhabasına Merhaba o kadar yani

hepsi şeker ve krema tamamen yağ kompleksi..onun yerine tarççınlı veya kahveli süt içerim..

Ben sarımsağa bayılıyorum ancak koku olayına çok takılıyorum
Nasıl tüketmeyi önerirsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…