Farkettim burada sadece ben ve topik Başkan'ımız @puantiyeli_kelebek karatay yapıyoruz Başkan daha yeni başladıHeemmm anladım .ben de daldım hemen başını sonunu bilmeden .
YemedimLeblebi yasak. Fındık felan yeseydiniz
Ben magnum mini bademli yidim akşamOyy dolapta Magnum mini karışık paketten ve Magnum after Dinner var. Birde kornet birde sandviç gibi bi dondurma adini unuttum :)) o yüzden dolapla arama mesafe koydum Merhabasına Merhaba o kadar yani
@eclecticvegan Nerelerdesin canım nasıl oldunbende fenalardayim bu pilates yordu beni kaburgalarim agriyooorrr
Sutlulere bayılıyorum napiiimmm ama yapmazsam yemem hehehYede ben sana gösteririm
Ben sevmiyorum o dondurmaları ablamın zoru ile yedim artık sezon kapandı seneye rabbim ömür verirse yerim oda limonlu vişneli olur ancakOyy dolapta Magnum mini karışık paketten ve Magnum after Dinner var. Birde kornet birde sandviç gibi bi dondurma adini unuttum :)) o yüzden dolapla arama mesafe koydum Merhabasına Merhaba o kadar yani
Neden kız bakliyat yenmiyo muFıstık arkadaş Karatay yapmıyor zaten ideal kilosunda malesef bize yasak Nasıl Can'ım çekti etli kemikli nohut yemeği kışa saklıyorum
Bencede süt iç afiyet olsunSutlulere bayılıyorum napiiimmm ama yapmazsam yemem hehehen iyisi ben bi bardak süt içeyim
Bakliyat serbest nohut yasak nişastalı olduğu için verme aşamasındaNeden kız bakliyat yenmiyo mu
Ayy benim adetimin 3.günü zaten ama o da bahane yemek muhabbeti yapmasını çok seviyorum:))
Sen ye afiyet olsun ben ve diğerlerine yasakBen magnum mini bademli yidim akşam
Hımmm anladım kuzumBakliyat serbest nohut yasak nişastalı olduğu için verme aşamasında
Öğrenciydi değil mi, hayırlısı olsun canım.@eclectivegan ayrildi topikten simdilik canım. Okullar acilacak diye yogun olacagini belirtti
Sabrın sonu selamettir derler az kaldı bebişSen ye afiyet olsun ben ve diğerlerine yasak
Vay vay vay dökülun bakem
Benim en sevdiğim limon ve vişneama ben senenin ilk ve son dondurmasını geçenlerde yedim ablamın zoru ile magnum
Oyy dolapta Magnum mini karışık paketten ve Magnum after Dinner var. Birde kornet birde sandviç gibi bi dondurma adini unuttum :)) o yüzden dolapla arama mesafe koydum Merhabasına Merhaba o kadar yani
Çok iyi yanlız meyveyi öğlen yada sabah ye birde fazla olmuş meyve elma ile karpuzun glisemik indeksi yüksek çörekotu ve keten tohumu iyi yapmış afiyet olsın şifa olsun Sana Canım bende bugünden itibaren 1 tane sarımsak yemeye başlıyorum tavsiye ederim
Zor ama inşallah tatlımSabrın sonu selamettir derler az kaldı bebiş
bayrama 60 arla başlarsın inşallah
Aynen öyle yapacam canım bir süt içeyimama ama almıyorruumm yemiyorruummm
ayy bende vişne limonnnn tek geçeriimm
hepsi şeker ve krema tamamen yağ kompleksi..onun yerine tarççınlı veya kahveli süt içerim..
Zaten bir diş yiyeceksin arkasından maydonoz çiğne birde keten tohumunu öğüttün mü ne yaptınBen sarımsağa bayılıyorum ancak koku olayına çok takılıyorum
Nasıl tüketmeyi önerirsin ?
Seninle ağız tatlarımız aynıama ama almıyorruumm yemiyorruummm
ayy bende vişne limonnnn tek geçeriimm
hepsi şeker ve krema tamamen yağ kompleksi..onun yerine tarççınlı veya kahveli süt içerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?