Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

P
Bilemwdim ki cnm basliyayim yada ben ya dukana en iyisi o 6 gun atak cikmisti bana seyiri hatirlamiyorum yarin tekrar yaparim testi

Tamam canim tekrar yap bana da fotosunu at olur mu yarin başlama ama olurmu iyice dusun taşın soruların varsa cevaplayayim mutmain ol oyle basla çünkü baslayip birakman seni geri götürür

Evet neler yapmam gerekiyor

Bana boy kilo hedef ve yas bilgilerini ozelden mesaj atar mısın canım
Carsamba günleri tarti günümüz
Hergün menu ve varsa spor yazıyoruz
Menulere yorum yapiyoruz
Elimizden geldigince katilim gösteriyoruz
Böyle canım biz bize kilo veriyoruz biz

Çok güzel bir menü afiyet olsun Canımellerine sağlık şimdiden

Gunaydin cnmlar
Bende iki kere merdivenleri inip ciktim ac karinla :) evde cope atilcaklar vardi bi kerede atmim spor olsun dedim iki kere gittim attim :) daha kahvalti edip balkonlari supurucem yikiyacam sonra belki markete gidicem

Vazgecmedim cnm da kararsizim biraz yapip yapmama konusunda kenddimi nereye kadar sinirlayabilirim emin deilim
canım kararsızsan sakın yapma çünkü dukan diyeti bırakılmayacak hayat felsefen olacak bir beslenme biçimi.sonra verdiklerini geri alabilirsin.
illa bir şey diyeti yapmak zorunda değilsin ama araştırıyorsan alkali beslenmeni öneririm:)

ay hepsi etli neredeyse sebzecileri de düşünün bence,misafirliklerde o kadar zorlanıyorum ki.bence birini ağırlayacaklar en azından 1 tane sadece sebze yemeği koymalılar

ayy canıım ben sana hiç sormadan Miyav_su var diye öyle kendi kendime katılmışım
çok özür dilerim.
ben de yazayım mı özelden,çok sevdim bu grubu

Ya iste cogu zmn kvye gidiorum orda dukani uygulayamam oyuzden terddutluyum biraz .
Alkali beslenme nasil oluyor

ben veganım ister istemez alkali besleniyorum.ama illa vegan olmak zorunda değilsiniz,sebze meyve ağırlıklı oluyor ette oluyor ama ağırlıklı olarak sebze meyve:)
Ben cok fazla et tuketen birisi deilim tavuk eti yada kofte sucuk tarzi seyleri severim tavukda yagsiz olucak yagli olmasini hic sevmiyorum ... meyveyi cok severim sebzeyide ole ozelikle portakalli kereviz yemegine bayilirim .:)

Ben cok fazla et tuketen birisi deilim tavuk eti yada kofte sucuk tarzi seyleri severim tavukda yagsiz olucak yagli olmasini hic sevmiyorum ... meyveyi cok severim sebzeyide ole ozelikle portakalli kereviz yemegine bayilirim .:)
o zaman dukan hiç sizlik değil,diyeti yaparken de insan kendine uygun şeyleri seçmeli yoksa bir yerden sonra bırakılabilir.
ben de sebzeciyim ve diyetimde hiç zorlanmıyorum.
nette alkali beslenme diye bakıp örnek listeleri inceleyebilirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…