Bilemwdim ki cnm basliyayim yada ben ya dukana en iyisi o 6 gun atak cikmisti bana seyiri hatirlamiyorum yarin tekrar yaparim testi
Evet neler yapmam gerekiyorHosgeldin canım tum mesajlara bakamadım sadece etiketini gördüm canim katilmak mi istiyorsun?
Evet neler yapmam gerekiyor
Çok güzel bir menü afiyet olsun CanımMenüyü yazayim yorumlansence nasıl
Firinda biberli domatesli tavuk
Etli bamya yemegi
Kiymali kirmizi.biber dolmasi
Şehriyeli yogurt corbasi buda köfteli yada tavuklu olacaktı vazgeçtim
Tavuklu bohça böreği
Yoğurtlu havuc salatası
Sütlü tatli
Foto atamiyorum telim bozuk malesef yarin mk baslim bi gun daha kaybetmek istemiorum aslindaP
Tamam canim tekrar yap bana da fotosunu at olur mu yarin başlama ama olurmu iyice dusun taşın soruların varsa cevaplayayim mutmain ol oyle basla çünkü baslayip birakman seni geri götürür
Kolay gelsin Can'ımGunaydin cnmlar
Bende iki kere merdivenleri inip ciktim ac karinla :) evde cope atilcaklar vardi bi kerede atmim spor olsun dedim iki kere gittim attim :) daha kahvalti edip balkonlari supurucem yikiyacam sonra belki markete gidicem
canım kararsızsan sakın yapma çünkü dukan diyeti bırakılmayacak hayat felsefen olacak bir beslenme biçimi.sonra verdiklerini geri alabilirsin.Vazgecmedim cnm da kararsizim biraz yapip yapmama konusunda kenddimi nereye kadar sinirlayabilirim emin deilim
ay hepsi etli neredeyseMenüyü yazayim yorumlansence nasıl
Firinda biberli domatesli tavuk
Etli bamya yemegi
Kiymali kirmizi.biber dolmasi
Şehriyeli yogurt corbasi buda köfteli yada tavuklu olacaktı vazgeçtim
Tavuklu bohça böreği
Yoğurtlu havuc salatası
Sütlü tatli
ayy canıım ben sana hiç sormadanBana boy kilo hedef ve yas bilgilerini ozelden mesaj atar mısın canım
Carsamba günleri tarti günümüz
Hergün menu ve varsa spor yazıyoruz
Menulere yorum yapiyoruz
Elimizden geldigince katilim gösteriyoruz
Böyle canım biz bize kilo veriyoruz biz
Saol kuzumKolay gelsin Can'ım
Ya iste cogu zmn kvye gidiorum orda dukani uygulayamam oyuzden terddutluyum biraz .canım kararsızsan sakın yapma çünkü dukan diyeti bırakılmayacak hayat felsefen olacak bir beslenme biçimi.sonra verdiklerini geri alabilirsin.
illa bir şey diyeti yapmak zorunda değilsin ama araştırıyorsan alkali beslenmeni öneririm:)
ben veganım ister istemez alkali besleniyorum.ama illa vegan olmak zorunda değilsiniz,sebze meyve ağırlıklı oluyor ette oluyor ama ağırlıklı olarak sebze meyve:)Ya iste cogu zmn kvye gidiorum orda dukani uygulayamam oyuzden terddutluyum biraz .
Alkali beslenme nasil oluyor
günaydınGünaydın
Ben cok fazla et tuketen birisi deilim tavuk eti yada kofte sucuk tarzi seyleri severim tavukda yagsiz olucak yagli olmasini hic sevmiyorum ... meyveyi cok severim sebzeyide ole ozelikle portakalli kereviz yemegine bayilirim .:)ben veganım ister istemez alkali besleniyorum.ama illa vegan olmak zorunda değilsiniz,sebze meyve ağırlıklı oluyor ette oluyor ama ağırlıklı olarak sebze meyve:)
Gunaydin cnm hosgeldin aramiza adin ne yasin kac hedefin ne :)Günaydın
o zaman dukan hiç sizlik değil,diyeti yaparken de insan kendine uygun şeyleri seçmeli yoksa bir yerden sonra bırakılabilir.Ben cok fazla et tuketen birisi deilim tavuk eti yada kofte sucuk tarzi seyleri severim tavukda yagsiz olucak yagli olmasini hic sevmiyorum ... meyveyi cok severim sebzeyide ole ozelikle portakalli kereviz yemegine bayilirim .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?