- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Hayir evli degilimde digidik digidik acaba evlilikle ilgili bisey mi ya da ayip miSen evli miydin canımdigidik digidik derken
Merak etme ben içeriğindeki bazı maddeleri söyledim emin ol çöpe boyalamıştır hoş biraz kızdı farkettim ama beni mecbur bıraktıAfiyet olsun canim musli haftaya bitecek bizde rahat nefes alacagiz inşallah :))
Yok kız takılıyor sanaHayir evli degilimde digidik digidik acaba evlilikle ilgili bisey mi ya da ayip miyani ben at muhabbetine ithafen soylemistim dd baska anlamlari mi var
Bende ya yarın o kadar işim var ki spor +pazar gidilecek +buzdolabı banyo wc temizlenecek dip köşe erzak dolabı düzenlenecek
Yaaa çok güldüm yorumuna yiyip kıkırdıyo dedin ya hakket öyle olmuş
Ay iyi bari bende dedim ki bi pot mu kirdim naptim bilmedenYok kız takılıyor sanaherşeyin altından +18 arama
Iyi geceler tatlimBen cidden gidiyorum bu sefer fıstıklarİyi geceler
Yok kız merak etmiştir seni sen yokken girdi ya takıma ondan sormuştur şu yazıyı bulamadım sinir oldum yalancı konumuna girdimAy iyi bari bende dedim ki bi pot mu kirdim naptim bilmeden
Ya ben kafa doluyken uyuyamiyirum
Hayir evli degilimde digidik digidik acaba evlilikle ilgili bisey mi ya da ayip miyani ben at muhabbetine ithafen soylemistim dd baska anlamlari mi var
A a yok ne yalanci durumuYok kız merak etmiştir seni sen yokken girdi ya takıma ondan sormuştur şu yazıyı bulamadım sinir oldum yalancı konumuna girdim
Fit kadinlaar
Fit commadante artik yatsin sabahlari zor oluyor kalkmak fitim cunku evet fitt hi hi fitiz
Gördüm gördüm sevindirik oldumKızın elektrik bağlantılarını kopardın gördün mü
Bir gün bulucam o makaleyi inşallahA a yok ne yalanci durumu
Saka bi yana canim ekmek et sut gozlemledigim kadariyla benim vucudumda bu etkiyi gosteriyor. Ilerleyen zamanlarda sporu arttiracagim belki o zaman spor kası korursa ekmegi azaltieim bendeama simdilik boyle devam edeyim
Senin Elinden kurtulmaz canım, ben hala eksiye geçemedim ona takigim şimdiBir gün bulucam o makaleyi inşallahtabi herkes kendini vücudunu tanır
EstağfurullahBaşkan da geldi
Tehdit etme Öperim seni fıstıkBenim baglantilari kopardiniz diye bu me sevinc kizlar
Sizi elektrik akimina kaptiririp sok dalgasi yaparim haaama uykum var anca sabaha yaparim
Haydik size iyi geceler ben kactiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?