Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yok kız merak etmiştir seni sen yokken girdi ya takıma ondan sormuştur şu yazıyı bulamadım sinir oldum yalancı konumuna girdim
A a yok ne yalanci durumu

Saka bi yana canim ekmek et sut gozlemledigim kadariyla benim vucudumda bu etkiyi gosteriyor. Ilerleyen zamanlarda sporu arttiracagim belki o zaman spor kası korursa ekmegi azaltieim bende ama simdilik boyle devam edeyim

A a yok ne yalanci durumu

Saka bi yana canim ekmek et sut gozlemledigim kadariyla benim vucudumda bu etkiyi gosteriyor. Ilerleyen zamanlarda sporu arttiracagim belki o zaman spor kası korursa ekmegi azaltieim bende ama simdilik boyle devam edeyim
Bir gün bulucam o makaleyi inşallah tabi herkes kendini vücudunu tanır

Benim baglantilari kopardiniz diye bu me sevinc kizlar
Sizi elektrik akimina kaptiririp sok dalgasi yaparim haa ama uykum var anca sabaha yaparim

Haydik size iyi geceler ben kactiim

Başkan da geldi
Estağfurullah benimki uyuyunca geliyorum takintili adam malum
kitap okudum ne kitap ama ogluma aldim once.ben okuyayim sonra senin olsun oglum dedim şok oldu cocukcegiz bu senin kitaplarından çok ince ama dedi çocukluğumdan merak ettigim kitap seker portakali

Benim baglantilari kopardiniz diye bu me sevinc kizlar
Sizi elektrik akimina kaptiririp sok dalgasi yaparim haa ama uykum var anca sabaha yaparim

Haydik size iyi geceler ben kactiim
Tehdit etme Öperim seni fıstık kac gündür de bu resim bana ne çağrıştırıyor diye düşünüyordum buldum oniii jaks parov okuduğum gibi yazdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…