Oda mı yokaslında iyi mi kötü mü bilemedim
Ben onda Ağlıyorum hepEstağfurullahbenimki uyuyunca geliyorum takintili adam malum
kitap okudum ne kitap ama ogluma aldim once.ben okuyayim sonra senin olsun oglum dedim şok oldu cocukcegiz bu senin kitaplarından çok ince ama dedi çocukluğumdan merak ettigim kitap seker portakali
Merak etme ben içeriğindeki bazı maddeleri söyledim emin ol çöpe boyalamıştır hoş biraz kızdı farkettim ama beni mecbur bıraktı
Yok kız takılıyor sanaherşeyin altından +18 arama
Bende ya yarın o kadar işim var ki spor +pazar gidilecek +buzdolabı banyo wc temizlenecek dip köşe erzak dolabı düzenlenecek
Hehe aynen de senin sezdigini anlatmaya çalıştımPardonnn sen ne buldun altinda hadi ama +18 bi saka degil miydi @tevafuk_55
Kendimden cok sey buldumBen onda Ağlıyorum hepzezecik
Ben çok seviyorum o kitabıEstağfurullahbenimki uyuyunca geliyorum takintili adam malum
kitap okudum ne kitap ama ogluma aldim once.ben okuyayim sonra senin olsun oglum dedim şok oldu cocukcegiz bu senin kitaplarından çok ince ama dedi çocukluğumdan merak ettigim kitap seker portakali
Aynen sormaSimdi okudum iyi yapmissin kuzum bu gercekleri anlatma askina hayranimugur Dündar in kadın versiyonusun hee
11 temmuzdan bugüne toplam 6.4 kg vermiş bulunmaktayımMerak ettim bugun yaz istersen 1 kilo da eksik yaz yarina kadar gidecek farzederek :))
Süpersin fıstığım11 temmuzdan bugüne toplam 6.4 kg vermiş bulunmaktayımyani yaklaşık 40 gün..son verdiğim 1.7 kilo salıdan itibaren cnm :)
Günaydın canım kız öğlen oldu ben pazarı turladım geldim sen daha yeni mi uyanıyorsunGünaydınlar kizlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?