Geldin mi sen günaydın akşamki kızgınlığın geçti mi
ben sadece atak yapıyordumDoğru sende eski dukancısın burada bazen acıyorlar dukandan sonra kilo aldık diye hatta instgramda bir bayan dukan ile ver al ver sonra psikolojisi bozulmuş mide operasyonu geçirdi kadın kilosu azdı benden 85 kg ile o ameliyata girdi
Tamam canım Bencede meyveyi ye Canım acele etme yavaştan gidecek o kilolar bir söz vardır roma bile bir gecede olmadı diye hemen herşey değişmez ki moral bozmak yok bakpofu nasıl vermeye başladı zaten dukan nereye kadar kendine ayrı pişir eşine çocuklarına ayrı pişir olmaz ki bana göre
Ben Karatay'dan önce onu inceledim sonra karatay baktım bizim yeme biçimimize uygun zaten kendime söz vermiştim hazır gıda olmıyacak ,lıght ürünler adı altında ürün tükemiyeceğim diye sonrada Sağolsun buradan Saliha ile tanıştım ve başladımben sadece atak yapıyordum3 gün..ağzımın tadı bozuluyordu ondan devamı gelmedi hiç midem bulanıyordu çünkü
ben sadece atak yapıyordum3 gün..ağzımın tadı bozuluyordu ondan devamı gelmedi hiç midem bulanıyordu çünkü
kızmadim sadece yeme demene anlam veremiyodum şimdi anlıyorum seniGeldin mi sen günaydın akşamki kızgınlığın geçti mi
Yani canım ben evde pilav yapıyordum eşime oda dedi sen yemiyorsun ben bundan yemem dedi insanlar etkileniyor bak çocuklarına ben buradan müdahale etmeyi istedim ama sustum çünkü dukancılar belli birşeyden sonra olmuyor çünkü beslenme düzeni bizim gibi değil Pier dukan bir Fransız doktor pastırmalı kuru fasulyeyi bilir mi hayır bilmezBen otomatige baglamistim farketmiyordum zorlugunu ama şimdi karatay yaparken farkettim cok cabaliyormusum o zaman :) ogullarim ben diyeti biraktim sanıyor düşün ikiside her sabah ohh cekiyor küçüğüm anne bir daha diyet yapma bizimle oturup ayni seyleri yemiyordun hic hos olmuyordu diyor:)
Günaydın kuzuGünaydın bu arada herkese
Oyy benim paşa 3 te uyandı 6 da uyuduGünaydın canım kız öğlen oldu ben pazarı turladım geldim sen daha yeni mi uyanıyorsun
Ohh en iyisi canım. Bizim burada da köylü pazarı vartevafuk55 canım sorma Pazar'dan kendimi çok zor tuttum bizim burada pazarda alt katına hep köyden insanlar gelir yufkadır,bazlamadır satarlar ay o kadar zorlandım ki sorma ama onun yerine Reyhan ,maydonoz,semizotu, aldım
kızmadim sadece yeme demene anlam veremiyodum şimdi anlıyorum seni
Sizinkide güzelmiş Canım oh burada yufka bile oluyor Sana sulayıp tane ile satıyorlarOyy benim paşa 3 te uyandı 6 da uyuduo uyuyunca bende uyudum aslında kalk spor yap dedi içimdeki ses ama zıbar diyen baskın çıktı
Ohh en iyisi canım. Bizim burada da köylü pazarı varama öyle başlama falan satmıyorlar sadece peynir cokelek süzme yogurt kuşburnu marmelati koy meyve sebzeleri falan... ama çok güzeller
en iyisi valla gerek yok tukkana falanBen Karatay'dan önce onu inceledim sonra karatay baktım bizim yeme biçimimize uygun zaten kendime söz vermiştim hazır gıda olmıyacak ,lıght ürünler adı altında ürün tükemiyeceğim diye sonrada Sağolsun buradan Saliha ile tanıştım ve başladım
Seyire hic gecemedin mi yanine işkence ama
Biliyorum o et tavuk yemekten bıkıp dünyanın en korkunç içeceğine alışmıştın zero kolaya doğru mu ağzına tat gelsin diye ama içinde aspartam varen iyisi valla gerek yok tukkana falan
ay yok ben geçmedim sebze girince ben dağıtıyordum bi de et tavuk yemekten midem bulanmıştı
alışmadım kiBiliyorum o et tavuk yemekten bıkıp dünyanın en korkunç içeceğine alışmıştın zero kolaya doğru mu ağzına tat gelsin diye ama içinde aspartam var
İşte onu diyorum ağzın tatlansın diyealışmadım kiben bayadır gazlı içecek tüketmiyorum,ağzım tatlansın diyeydi valla
Tehdit etme Öperim seni fıstıkkac gündür de bu resim bana ne çağrıştırıyor diye düşünüyordum buldum oniii jaks parov okuduğum gibi yazdım valla
O ne bicim dyt.mis. yemek duzeni olustiracagina vermis musliyi gondermisAldığın paketli ürünleri oku bu bir alışkanlık olsun sonra içindeki kodları internetten araştır ben diyetisyen ile yaparken bana bunlardan vermişti biliyor musun merak işte eşimde almış gelmişti içindekileri merak ettim o gün olucak ya bir araştırdım direk çöpe eşim bile şok o gün diyetisyen tarihe karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?