Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ben sadece atak yapıyordum 3 gün..ağzımın tadı bozuluyordu ondan devamı gelmedi hiç midem bulanıyordu çünkü

Ben otomatige baglamistim farketmiyordum zorlugunu ama şimdi karatay yaparken farkettim cok cabaliyormusum o zaman :) ogullarim ben diyeti biraktim sanıyor düşün ikiside her sabah ohh cekiyor küçüğüm anne bir daha diyet yapma bizimle oturup ayni seyleri yemiyordun hic hos olmuyordu diyor:)

ben sadece atak yapıyordum 3 gün..ağzımın tadı bozuluyordu ondan devamı gelmedi hiç midem bulanıyordu çünkü
Ben Karatay'dan önce onu inceledim sonra karatay baktım bizim yeme biçimimize uygun zaten kendime söz vermiştim hazır gıda olmıyacak ,lıght ürünler adı altında ürün tükemiyeceğim diye sonrada Sağolsun buradan Saliha ile tanıştım ve başladım

Yani canım ben evde pilav yapıyordum eşime oda dedi sen yemiyorsun ben bundan yemem dedi insanlar etkileniyor bak çocuklarına ben buradan müdahale etmeyi istedim ama sustum çünkü dukancılar belli birşeyden sonra olmuyor çünkü beslenme düzeni bizim gibi değil Pier dukan bir Fransız doktor pastırmalı kuru fasulyeyi bilir mi hayır bilmez ben çok araştırdım sadece dukanın kitabı kaldı bir ara okumak istiyorum bugün bazı kitaplar sipariş verdim buradan bulamadım bakalım artık sağlıklı bir insan sağlıklı bir olsun

Günaydın canım kız öğlen oldu ben pazarı turladım geldim sen daha yeni mi uyanıyorsun
Oyy benim paşa 3 te uyandı 6 da uyudu o uyuyunca bende uyudum aslında kalk spor yap dedi içimdeki ses ama zıbar diyen baskın çıktı
Ohh en iyisi canım. Bizim burada da köylü pazarı var ama öyle başlama falan satmıyorlar sadece peynir cokelek süzme yogurt kuşburnu marmelati koy meyve sebzeleri falan... ama çok güzeller

kızmadim sadece yeme demene anlam veremiyodum şimdi anlıyorum seni
Aldığın paketli ürünleri oku bu bir alışkanlık olsun sonra içindeki kodları internetten araştır ben diyetisyen ile yaparken bana bunlardan vermişti biliyor musun merak işte eşimde almış gelmişti içindekileri merak ettim o gün olucak ya bir araştırdım direk çöpe eşim bile şok o gün diyetisyen tarihe karıştı

Sizinkide güzelmiş Canım oh burada yufka bile oluyor Sana sulayıp tane ile satıyorlar

en iyisi valla gerek yok tukkana falan

Seyire hic gecemedin mi yanine işkence ama
ay yok ben geçmedim sebze girince ben dağıtıyordum bi de et tavuk yemekten midem bulanmıştı

en iyisi valla gerek yok tukkana falan

ay yok ben geçmedim sebze girince ben dağıtıyordum bi de et tavuk yemekten midem bulanmıştı
Biliyorum o et tavuk yemekten bıkıp dünyanın en korkunç içeceğine alışmıştın zero kolaya doğru mu ağzına tat gelsin diye ama içinde aspartam var

Canlar ablam geldi bende annemlere geçiyorum. Çok mutluyum, bugün buralarda olmam. Menü verebilirsem akşam geç saatte veririm. Hepinizi öpüyoruuummm

Tehdit etme Öperim seni fıstık kac gündür de bu resim bana ne çağrıştırıyor diye düşünüyordum buldum oniii jaks parov okuduğum gibi yazdım valla

Aa korsan jack sparrow ha ben bu hippi bohem tarzi cok seviyorum ya ama bu kiloyla bi tarz giyince resmen kizilderili reisi oturan boga gibi gorunuyorum

O ne bicim dyt.mis. yemek duzeni olustiracagina vermis musliyi gondermis sen o yuzden diyetisyen diyince sevmiyosun simdi anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…