Bugünde azcık 1 parça 1 dilime denk gelecek kadar yedim Karatay a sabahları 1 dilim ekmek ile başladım
Bugün bizim pazarda vardı taze fındık yeşil kabuklu ,ceviz ,kabuklu badem evde olduğu için almadım bende aklım fındıkta kaldı sorma ama bende bir ara niyeti bozmuş yufka almayı planlıyordum U dönüşü yapıp Reyhan ,semizotu ,Frenk maydonuzu aldım görmeliydin ya çok komikti halimBugünde azcık 1 parça 1 dilime denk gelecek kadar yedim Karatay a sabahları 1 dilim ekmek ile başladımerkek kardeşim Samsun'dan salı gelecek 2 kilo kavrulmamis fındık aldirdim i gelince ekmeği tamamen kesecegim
Afiyet olsun evde tahin pekmez bitti sanırım yada Karatay mı uyuyorsunKahvaltı 1 dilim bazlama 2 tereyaginda yumurta salatalık acur peynir şekersiz çay
Öğlen ve aksama yeşil fasulye düşünüyorum öğlen geç yersem akşam 1 bardak süt ile gecistirecegim şimdi iş zamanı ev temizlenecek bulasik toplanacak sonra da vakit kalırsa leslie yapcam
Oda çok iyi canım günde bir dilim senin maşallah metabolizma iyi çalışıyor Karatay ile süper verirsin sen taze fındık süper ya afiyet olsunKız benden anca bu kadar Karatay çıkıyor evde olsa cevizim falan var kahvaltıda iyi olur da annem de yok e.kardesim de Samsun'daydi ona siparis verdim o gelince keserim ekmeği şimdilik günde 1 dilim
Ucundan başladım bakalım 10 gün deneme süresi tanıdım kendime 2. tartı gününe kadar bakalım hayırlısıAfiyet olsun evde tahin pekmez bitti sanırım yada Karatay mı uyuyorsunçayda şekersiz tamam sen başlamışsın Karataya
@puantiyeli_kelebek canım instgramda karataycılar şeker orucuna başlıyor hazırsan sende başla şeker orucunda yediğimiz meyvede yok hazırsan başla sen bilirsin ben başladım bakalım umarım yumurtadan bıkmam yoksa muzu filan sevdiğimden değil
Günaydın kuzum sanadaGünaydın kızlar Mutlu haftasonları
Karatay da Kavrulmuş yasak ya canım ondanOda çok iyi canım günde bir dilim senin maşallah metabolizma iyi çalışıyor Karatay ile süper verirsin sen taze fındık süper ya afiyet olsun
11 temmuzdan bugüne toplam 6.4 kg vermiş bulunmaktayımyani yaklaşık 40 gün..son verdiğim 1.7 kilo salıdan itibaren cnm :)
Tamam canım Bencede meyveyi ye Canım acele etme yavaştan gidecek o kilolar bir söz vardır roma bile bir gecede olmadı diye hemen herşey değişmez ki moral bozmak yok bakCanim ben dukan dan çıktım malum vitamin eksikligi yasadigimi hissediyorum tirnaklarimdan vs yaz çıkmadan az az meyve yiyip toparlamak istiyorum. Daha sonra eslik ederim size
Bu arada aldigim kilom sabitlendi 100 gr bile gitmemisdukan diyetine göre bu kadar sebze yemem benim icin kaçamak niteliginde bende sabah ogle aksam sebze yedigim icin su tutuyor vücut. Carsambaya kadar iner umarım..
saol cnmTebrikler canim kilonu soylemeyi tercih etmiyorsun galiba. Ama kac kilo olursan ol bu hizla gidersen cabucak hedefine ulaşacaksinazmin daim olsun..
Evet bak bunu biliyorsun kavrulmuş pakete girmiş ürünler yasakKaratay da Kavrulmuş yasak ya canım ondan
ay evet dukkandan ööögggkk gelmişti bana yaaaTamam canım Bencede meyveyi ye Canım acele etme yavaştan gidecek o kilolar bir söz vardır roma bile bir gecede olmadı diye hemen herşey değişmez ki moral bozmak yok bakpofu nasıl vermeye başladı zaten dukan nereye kadar kendine ayrı pişir eşine çocuklarına ayrı pişir olmaz ki bana göre
Yulaf ,kepek ,Müsli ,kahvaltı gevrekler zararlı birde Canan Karatay şunu dedi yulaf için siz at mısınız atlar tüketir onu diye
Doğru sende eski dukancısın burada bazen acıyorlar dukandan sonra kilo aldık diye hatta instgramda bir bayan dukan ile ver al ver sonra psikolojisi bozulmuş mide operasyonu geçirdi kadın kilosu azdı benden 85 kg ile o ameliyata girdiay evet dukkandın ööögggkk gelmişti bana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?