Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

didemdefne pazardan kulaklarını çınlattım senin bazlamaları görünce
Bugünde azcık 1 parça 1 dilime denk gelecek kadar yedim Karatay a sabahları 1 dilim ekmek ile başladım erkek kardeşim Samsun'dan salı gelecek 2 kilo kavrulmamis fındık aldirdim i gelince ekmeği tamamen kesecegim

Kahvaltı 1 dilim bazlama 2 tereyaginda yumurta salatalık acur peynir şekersiz çay
Öğlen ve aksama yeşil fasulye düşünüyorum öğlen geç yersem akşam 1 bardak süt ile gecistirecegim şimdi iş zamanı ev temizlenecek bulasik toplanacak sonra da vakit kalırsa leslie yapcam

Bugünde azcık 1 parça 1 dilime denk gelecek kadar yedim Karatay a sabahları 1 dilim ekmek ile başladım erkek kardeşim Samsun'dan salı gelecek 2 kilo kavrulmamis fındık aldirdim i gelince ekmeği tamamen kesecegim
Bugün bizim pazarda vardı taze fındık yeşil kabuklu ,ceviz ,kabuklu badem evde olduğu için almadım bende aklım fındıkta kaldı sorma ama bende bir ara niyeti bozmuş yufka almayı planlıyordum U dönüşü yapıp Reyhan ,semizotu ,Frenk maydonuzu aldım görmeliydin ya çok komikti halim maşallah Karataya ekmek ile mi başladın yumurta ye zeytin ye ben ekmeği zeytin ile bıraktım

Afiyet olsun evde tahin pekmez bitti sanırım yada Karatay mı uyuyorsun çayda şekersiz tamam sen başlamışsın Karataya

Kız benden anca bu kadar Karatay çıkıyor evde olsa cevizim falan var kahvaltıda iyi olur da annem de yok e.kardesim de Samsun'daydi ona siparis verdim o gelince keserim ekmeği şimdilik günde 1 dilim

Kız benden anca bu kadar Karatay çıkıyor evde olsa cevizim falan var kahvaltıda iyi olur da annem de yok e.kardesim de Samsun'daydi ona siparis verdim o gelince keserim ekmeği şimdilik günde 1 dilim
Oda çok iyi canım günde bir dilim senin maşallah metabolizma iyi çalışıyor Karatay ile süper verirsin sen taze fındık süper ya afiyet olsun

Canim ben dukan dan çıktım malum vitamin eksikligi yasadigimi hissediyorum tirnaklarimdan vs yaz çıkmadan az az meyve yiyip toparlamak istiyorum. Daha sonra eslik ederim size
Bu arada aldigim kilom sabitlendi 100 gr bile gitmemis dukan diyetine göre bu kadar sebze yemem benim icin kaçamak niteliginde bende sabah ogle aksam sebze yedigim icin su tutuyor vücut. Carsambaya kadar iner umarım..

11 temmuzdan bugüne toplam 6.4 kg vermiş bulunmaktayım yani yaklaşık 40 gün..son verdiğim 1.7 kilo salıdan itibaren cnm :)

Tebrikler canim kilonu soylemeyi tercih etmiyorsun galiba. Ama kac kilo olursan ol bu hizla gidersen cabucak hedefine ulaşacaksin azmin daim olsun..

Tamam canım Bencede meyveyi ye Canım acele etme yavaştan gidecek o kilolar bir söz vardır roma bile bir gecede olmadı diye hemen herşey değişmez ki moral bozmak yok bak pofu nasıl vermeye başladı zaten dukan nereye kadar kendine ayrı pişir eşine çocuklarına ayrı pişir olmaz ki bana göre

ay evet dukkandan ööögggkk gelmişti bana yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…