Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Selam fıstıklar annemlerdeyim ama gayet sağlıklı beslendim diye düşünüyorum. Sebze Meyve ve protein ağırlıklı oldu. Izgara yapmışlardı 2.30 gibi onu yedim. Bahçeden koparıp koparıp meyve sebze yiyesim varrr

Evet pastirmayi biliyorda kuru fasulyeyi bilmiyor olabilir ki yasaklamis zaten:)) yinede iyiki başladım dukana pisman degilim cunku beni diyet fikrine alıştıran kacamaksiz ilerlemeyi bana ogreten bu diyet oldu disiplin gerekiyordu bana bunuda dukan sagladi

Benimde sabah içimdeki sesler kavgaya tutustu sorma kazanan seninkindendi:))

Evet herşeyi olumlu yönden bakmak gerekiyor dediğin gibi oda Sana bunu sağladı

Ben renklendiriyordum yiyecekleri hergun ayni sekilde yemiyordum benim rahatsizlik oldu sonradan etten midem bulandi mecburen bıraktım yoksa bırakmazdim
en iyisi valla gerek yok tukkana falan

ay yok ben geçmedim sebze girince ben dağıtıyordum bi de et tavuk yemekten midem bulanmıştı

Hepimiz Boga görüntusunden rahatsiz oldugumuzdan burdayiz canim yalniz degilsin

Koparip ye kuzum kacirma bu ani bence

Hım tam benlik menü turşumu ve kuru soğanımı alıp geliyorum ben hiç birşey yapmadım eşim ben yapıcam dedi umarım düzgün birşeyler yapar bay tombalak

Seninki daha güzelmiş canim ben oturup kocamin yapacagi menemeni yemegi tercih ederdim valla:)) buldun bunuyon haa
Ayy ben kocami özledim galiba ayni evin icinde de ozlermis insan demek pis adam haketmiyor aslinda

Seninki daha güzelmiş canim ben oturup kocamin yapacagi menemeni yemegi tercih ederdim valla:)) buldun bunuyon haa
Ayy ben kocami özledim galiba ayni evin icinde de ozlermis insan demek pis adam haketmiyor aslinda
Doğru diyorsun kız özlediysen yeşil ışık yaksana Adama anlarsın ya

Kızlar buraya yağmur yağdı oh mis gibi oldu bay tombalak ile yemek yiyince yürüyüş parkuruna çıkmak istiyorum hem yeni cicilerimi giymek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…