Afiyet olsun canım ye oh mis gibi dalından yemek gibisi var mıSelam fıstıklar annemlerdeyim ama gayet sağlıklı beslendim diye düşünüyorum. Sebze Meyve ve protein ağırlıklı oldu. Izgara yapmışlardı 2.30 gibi onu yedim. Bahçeden koparıp koparıp meyve sebze yiyesim varrr
Gözünaydın CanımCanlar ablam geldi bende annemlere geçiyorum. Çok mutluyum, bugün buralarda olmam. Menü verebilirsem akşam geç saatte veririm. Hepinizi öpüyoruuummm
Yani canım ben evde pilav yapıyordum eşime oda dedi sen yemiyorsun ben bundan yemem dedi insanlar etkileniyor bak çocuklarına ben buradan müdahale etmeyi istedim ama sustum çünkü dukancılar belli birşeyden sonra olmuyor çünkü beslenme düzeni bizim gibi değil Pier dukan bir Fransız doktor pastırmalı kuru fasulyeyi bilir mi hayır bilmezben çok araştırdım sadece dukanın kitabı kaldı bir ara okumak istiyorum bugün bazı kitaplar sipariş verdim buradan bulamadım bakalım artık sağlıklı bir insan sağlıklı bir olsun
Oyy benim paşa 3 te uyandı 6 da uyuduo uyuyunca bende uyudum aslında kalk spor yap dedi içimdeki ses ama zıbar diyen baskın çıktı
Ohh en iyisi canım. Bizim burada da köylü pazarı varama öyle başlama falan satmıyorlar sadece peynir cokelek süzme yogurt kuşburnu marmelati koy meyve sebzeleri falan... ama çok güzeller
Evet herşeyi olumlu yönden bakmak gerekiyor dediğin gibi oda Sana bunu sağladıEvet pastirmayi biliyorda kuru fasulyeyi bilmiyor olabilir ki yasaklamis zaten:)) yinede iyiki başladım dukana pisman degilim cunku beni diyet fikrine alıştıran kacamaksiz ilerlemeyi bana ogreten bu diyet oldu disiplin gerekiyordu bana bunuda dukan sagladi
en iyisi valla gerek yok tukkana falan
ay yok ben geçmedim sebze girince ben dağıtıyordum bi de et tavuk yemekten midem bulanmıştı
Canlar ablam geldi bende annemlere geçiyorum. Çok mutluyum, bugün buralarda olmam. Menü verebilirsem akşam geç saatte veririm. Hepinizi öpüyoruuummm
Aa korsan jack sparrow haben bu hippi bohem tarzi cok seviyorum ya ama bu kiloyla bi tarz giyince resmen kizilderili reisi oturan boga gibi gorunuyorum
O ne bicim dyt.mis. yemek duzeni olustiracagina vermis musliyi gondermissen o yuzden diyetisyen diyince sevmiyosun simdi anladim
Ben kuru fasulye yaptimNerdesiniz kızlar yemek mi yapıyorsunuz bakayım
Selam fıstıklar annemlerdeyim ama gayet sağlıklı beslendim diye düşünüyorum. Sebze Meyve ve protein ağırlıklı oldu. Izgara yapmışlardı 2.30 gibi onu yedim. Bahçeden koparıp koparıp meyve sebze yiyesim varrr
Hım tam benlik menü turşumu ve kuru soğanımı alıp geliyorumBen kuru fasulye yaptim
Hım tam benlik menü turşumu ve kuru soğanımı alıp geliyorumben hiç birşey yapmadım eşim ben yapıcam dedi umarım düzgün birşeyler yapar bay tombalak
Doğru diyorsun kız özlediysen yeşil ışık yaksana AdamaSeninki daha güzelmiş canim ben oturup kocamin yapacagi menemeni yemegi tercih ederdim valla:)) buldun bunuyon haa
Ayy ben kocami özledim galiba ayni evin icinde de ozlermis insan demek pis adam haketmiyor aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?