Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sabah kahvaltim : kelebek izgara (hic sevmem esim almis son kullanma tarihi 12si bitsin diye tuketiyoeum) yaninada 2 domates 2 kiraz yaseminli yesil cay sekersiz ...

Bakayim bi ben ona cnm saol . Ben bazen karbonatli su jciyorum asidik degerim dussun diye :)

Bakayim bi ben ona cnm saol . Ben bazen karbonatli su jciyorum asidik degerim dussun diye :)
evet onu bir ara annem de yapıyordu.vücudu alkali tutmak sadece zayıflamak için değil sağlıklı olmak,kanser olmamak için vs de çok önemli.fazla et tüketimi vücudu asidik yapıyor o yüzden dukan yapanlar da bence alkali su içmeliler bol bol.ya da vücudu nötrleyecek bir şeyler almalılar

A knu bilmiodum bak bi yerde her 15 kiloya 1 lutre karobantli su icilmesi gerektigibi gormustum ama ben bi litreden sonrasini tuketemiyorum malesef

A knu bilmiodum bak bi yerde her 15 kiloya 1 lutre karobantli su icilmesi gerektigibi gormustum ama ben bi litreden sonrasini tuketemiyorum malesef
karbonatlı su ne kadar yararlı onu da bilmiyorum açıkcası vücudu alkali yapacak,limonlu su gibi şeyler içseniz?
annem kanser olduğu dönemde araştırmıştım bu asidik olma bazik olma durumlarını,o sadece o dönem içti,bence siz içmeyin şu an.sabahları yarım limonla ılık su içerseniz o da vücudu alkali yapıyor.tabii sonrasında bol sebze meyve yemek lazım,asitli içecek paketli gıdalar,kahve çay fazla tüketilmeyecek.hatta ben hiç tüketmiyorum.

Ender saracin diyet listesinde karbonatli su var ona baktim karbonat alkaliymis yani jngiliz karbonati benim kullandigim karbonat...
Birde ben hazi su tuketmiyorum aritilmis su kullaniyoruz burda saka yida bulmam zor zaten ya
erikli var yada sultan burda baska marka yok

Kahveyide cok nadir tuketirim genelikle sekersiz icerim
Cay olarakda bitki caylarim vazgecilmezim normal caydansa bitki caylarini cok seviyorum genelikle yesil cay yada karisik bitki cayi tuketiyorum

Kahveyide cok nadir tuketirim genelikle sekersiz icerim
Cay olarakda bitki caylarim vazgecilmezim normal caydansa bitki caylarini cok seviyorum genelikle yesil cay yada karisik bitki cayi tuketiyorum
çok güzel sen aslında sağlıklı besleniyormuşsun ben de hep bitki çayı içiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…