Bakayim bi ben ona cnm saol . Ben bazen karbonatli su jciyorum asidik degerim dussun diye :)o zaman dukan hiç sizlik değil,diyeti yaparken de insan kendine uygun şeyleri seçmeli yoksa bir yerden sonra bırakılabilir.
ben de sebzeciyim ve diyetimde hiç zorlanmıyorum.
nette alkali beslenme diye bakıp örnek listeleri inceleyebilirsiniz:)
evet onu bir ara annem de yapıyordu.vücudu alkali tutmak sadece zayıflamak için değil sağlıklı olmak,kanser olmamak için vs de çok önemli.fazla et tüketimi vücudu asidik yapıyor o yüzden dukan yapanlar da bence alkali su içmeliler bol bol.ya da vücudu nötrleyecek bir şeyler almalılarBakayim bi ben ona cnm saol . Ben bazen karbonatli su jciyorum asidik degerim dussun diye :)
A knu bilmiodum bak bi yerde her 15 kiloya 1 lutre karobantli su icilmesi gerektigibi gormustum ama ben bi litreden sonrasini tuketemiyorum malesefevet onu bir ara annem de yapıyordu.vücudu alkali tutmak sadece zayıflamak için değil sağlıklı olmak,kanser olmamak için vs de çok önemli.fazla et tüketimi vücudu asidik yapıyor o yüzden dukan yapanlar da bence alkali su içmeliler bol bol.ya da vücudu nötrleyecek bir şeyler almalılar
karbonatlı su ne kadar yararlı onu da bilmiyorum açıkcası vücudu alkali yapacak,limonlu su gibi şeyler içseniz?A knu bilmiodum bak bi yerde her 15 kiloya 1 lutre karobantli su icilmesi gerektigibi gormustum ama ben bi litreden sonrasini tuketemiyorum malesef
Hosbuldum adım fatıma 29 yasindayim 80 kiloyum 65 kiloya inmek istiyorum boyum 1.57Gunaydin cnm hosgeldin aramiza adin ne yasin kac hedefin ne :)
Ender saracin diyet listesinde karbonatli su var ona baktim karbonat alkaliymis yani jngiliz karbonati benim kullandigim karbonat...karbonatlı su ne kadar yararlı onu da bilmiyorum açıkcası vücudu alkali yapacak,limonlu su gibi şeyler içseniz?
annem kanser olduğu dönemde araştırmıştım bu asidik olma bazik olma durumlarını,o sadece o dönem içti,bence siz içmeyin şu an.sabahları yarım limonla ılık su içerseniz o da vücudu alkali yapıyor.tabii sonrasında bol sebze meyve yemek lazım,asitli içecek paketli gıdalar,kahve çay fazla tüketilmeyecek.hatta ben hiç tüketmiyorum.
Memnun oldum cnmHosbuldum adım fatıma 29 yasindayim 80 kiloyum 65 kiloya inmek istiyorum boyum 1.57
Kahveyide cok nadir tuketirim genelikle sekersiz icerimkarbonatlı su ne kadar yararlı onu da bilmiyorum açıkcası vücudu alkali yapacak,limonlu su gibi şeyler içseniz?
annem kanser olduğu dönemde araştırmıştım bu asidik olma bazik olma durumlarını,o sadece o dönem içti,bence siz içmeyin şu an.sabahları yarım limonla ılık su içerseniz o da vücudu alkali yapıyor.tabii sonrasında bol sebze meyve yemek lazım,asitli içecek paketli gıdalar,kahve çay fazla tüketilmeyecek.hatta ben hiç tüketmiyorum.
Bizde seni çok sevdik balımayy canıım ben sana hiç sormadanMiyav_su var diye öyle kendi kendime katılmışım
çok özür dilerim.
ben de yazayım mı özelden,çok sevdim bu grubu
Evet valla benim kurtaricim burda protein burgerler:) turkiye'de de olsa ne guzel olur, restoran icin masrafi arttircak bisey degil ne de olsaBirden aklıma geldi gerçekten mi buradaki hamburgercikerde yok çünkü bizler ekmek seven bir toplumuzkeşke burda da olsa
çok güzel sen aslında sağlıklı besleniyormuşsun ben de hep bitki çayı içiyorum artıkKahveyide cok nadir tuketirim genelikle sekersiz icerim
Cay olarakda bitki caylarim vazgecilmezim normal caydansa bitki caylarini cok seviyorum genelikle yesil cay yada karisik bitki cayi tuketiyorum
Ay ne güzel belki turizmi bırakırsan böyle birşeyler açmayı düşünüyorum bakalımEvet valla benim kurtaricim burda protein burgerler:) turkiye'de de olsa ne guzel olur, restoran icin masrafi arttircak bisey degil ne de olsa
Sebze ve et bende tavuk yememay hepsi etli neredeysesebzecileri de düşünün bence,misafirliklerde o kadar zorlanıyorum ki.bence birini ağırlayacaklar en azından 1 tane sadece sebze yemeği koymalılar
Genelde hayir bitki cayi iciorum ama hamur isleri ve kizartmalar tuketiyordum onlari hiraktim tuketmicem artik oyuzden kilo aliyordum kola iciodum veswire onalarids biraktimçok güzel sen aslında sağlıklı besleniyormuşsun ben de hep bitki çayı içiyorum artık
ben de ben de hep hamur işi,kızartma,abur cubur...Genelde hayir bitki cayi iciorum ama hamur isleri ve kizartmalar tuketiyordum onlari hiraktim tuketmicem artik oyuzden kilo aliyordum kola iciodum veswire onalarids biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?