Ay sorma banada onlar kilo aldırdıben de ben de hep hamur işi,kızartma,abur cubur...
bunlar kilo aldırdı bana da bıraktım neyse ki
cipsler çikolatalar,poğaça börek patates kızartmalarıAy sorma banada onlar kilo aldırdı
Ben henuz tamamen birakamadim keske birakabilsem ama rskisi kadr yemiyorum cok nadir yiyorum artikben de ben de hep hamur işi,kızartma,abur cubur...
bunlar kilo aldırdı bana da bıraktım neyse ki
ben birden kestim canımBen henuz tamamen birakamadim keske birakabilsem ama rskisi kadr yemiyorum cok nadir yiyorum artik
Bidden kesemiyorum malesef bi ara hic yemedim sonra gordummu canim isfio bisi giriosa aklima onuyemeden uyuyamiorum malesrfben birden kestim canım
hadi ya :/ karnını sağlıklı şeylerle tıka basa doldursan? ben bazen nefes alamayacak kadar salata yiyorum sonra gözüm hiç yemek görmüyorBidden kesemiyorum malesef bi ara hic yemedim sonra gordummu canim isfio bisi giriosa aklima onuyemeden uyuyamiorum malesrf
valla salatayi okadr cok yiyemiorum icimi bayiiyo benim daha cok aciktirio sanki beni bende anlamadim gittihadi ya :/ karnını sağlıklı şeylerle tıka basa doldursan? ben bazen nefes alamayacak kadar salata yiyorum sonra gözüm hiç yemek görmüyor
Cerez alicam cnm leblebi findik tarzi acikinca hir ikitane aticam agzima :) bide su 90 gunluk diyete bakicam bi arkadas yapmis vermis onu yaoabilirmiyim diyebir de çok acıkınca beyaz sarı leblebi falan yesen? çünkü az az da yersen o yaptığın sporlar boşa gidiyor.1 simit için bile saatlerce yürümek gerekiyor,ben onları düşündükçe yiyemiyorum-Lavinia
hmm anladım canım o zaman sen azalt azaltabildiğin kadar,yavaş yavaş verirsin o da sağlıklıvalla salatayi okadr cok yiyemiorum icimi bayiiyo benim daha cok aciktirio sanki beni bende anlamadim gitti
ben hep öyle yapıyorum canım ceviz badem leblebi falan.Cerez alicam cnm leblebi findik tarzi acikinca hir ikitane aticam agzima :) bide su 90 gunluk diyete bakicam bi arkadas yapmis vermis onu yaoabilirmiyim diye
Bende ole yapayim ceviz bademde alayimben hep öyle yapıyorum canım ceviz badem leblebi falan.
90 günlük diyet ne?
Aynen eşimle evlenince haftanın 3 günü kızartma eve tatlılar çikolatalar almalar şimdi yine başladı ben yemiyorum kendisini yesincipsler çikolatalar,poğaça börek patates kızartmaları
Daha önce bende öyleydim salata daha çok açıktırıyordu yada tatlı mı yedim midem bulanır ekmeğe saldırırdım sonra doktora çıktım tip 2 diyabet ve insülin direnci teşhisi kondu sende başka belirtiler var mıvalla salatayi okadr cok yiyemiorum icimi bayiiyo benim daha cok aciktirio sanki beni bende anlamadim gitti
Hadi ya bende seker testinde seker cikmamisti hani doktorm ailemde oldugu icin yapmisti cikmadiDaha önce bende öyleydim salata daha çok açıktırıyordu yada tatlı mı yedim midem bulanır ekmeğe saldırırdım sonra doktora çıktım tip 2 diyabet ve insülin direnci teşhisi kondu sende başka belirtiler var mı
Elma zaten kan şekerini çıkarır ve düşürür bende elma yiyemem zaten ben sadece çikolata ve baklava yiyordum onları yiyince midem bulanırdı ve yemeklere saldırırdım sende çıkmaması çok iyi aman çıkmasındaHadi ya bende seker testinde seker cikmamisti hani doktorm ailemde oldugu icin yapmisti cikmadi
Elma yedigimde midem kazinir genelde . Salata nasil desem deisik gelio bazen sadece salatada yerim belki icine koydugum limon yada nar eksisi bozuo beni bilmiorum ekmege saldirdigim hic olmadi serbetli tatlilari yiyemem icimi bayar ogunu bana zehir eder
Ama tekrar gidip baska bi hastanede gizli seker diyabet testi yaptirmayi dusunuorum aklimda soru isareti kalmasin diye cunki ailemde var babannem dedemde halamda falan var bi baktirmak en iyisi bana rast gele bakti aile hekimi adet duzensizligim var deyince bakmisti yani kan alip hastaneye gondermisti cikmamisti ama halen kusku var icimde ama tatliya ekmege saldiran hi tip deilim adet olucagima yakin bike tuzluya saldiririmElma zaten kan şekerini çıkarır ve düşürür bende elma yiyemem zaten ben sadece çikolata ve baklava yiyordum onları yiyince midem bulanırdı ve yemeklere saldırırdım sende çıkmaması çok iyi aman çıkmasında
Bende şüpheleniyordum sağlık ocağında yaptırdım yok dedi sonra Endokrin doktoruna çıktım doçenti bayan o buldum benim bizde babamda,abimde,kuzenimde var birde bende mesala simit yiyence kan şekerim düşer hemen fırlar elmada öyle yemem tüketmem şuan karpuzda da başladı hatta o ara eşim zorla pekmez yedirmeye çalışırdı yiyince afedersin çıkarırdım çok kızardı doktora anlattım normal dedi mesala tarhana çorbasını çok severim fakat yedim mi direk hastane içine un girince şekerimi çıkarıyorAma tekrar gidip baska bi hastanede gizli seker diyabet testi yaptirmayi dusunuorum aklimda soru isareti kalmasin diye cunki ailemde var babannem dedemde halamda falan var bi baktirmak en iyisi bana rast gele bakti aile hekimi adet duzensizligim var deyince bakmisti yani kan alip hastaneye gondermisti cikmamisti ama halen kusku var icimde ama tatliya ekmege saldiran hi tip deilim adet olucagima yakin bike tuzluya saldiririm
ay hepsi etli neredeysesebzecileri de düşünün bence,misafirliklerde o kadar zorlanıyorum ki.bence birini ağırlayacaklar en azından 1 tane sadece sebze yemeği koymalılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?