Bende öyle ablam ve annemle yapıyoruz turşuyu
Günaydın Canım Nasıl geçti hafta sonu
Günaydın kızlar bende doktora gittim malesef yoğunmuş yarın saat 3 de uygun o zamana kadar evdeki antipiyotik kullanmayı düşünüyorum bakalım
Çok iyisin Canım artık bilinçlenmek önemli doğru mu sana bahsettiğim instgramdaki kadının hesabına baktın mı bir şey paylaşmış bende ablamın yıllar önce bu gıdayı yaptığını hatırlıyorum ona bugün sorucam ikimizde yapalım o gıdayı ne dersin kombucha çayı birde gaps beslenmesi var aynı paleo taş devri gibiÇok haklısın paketli gıdaların içeriğini her zaman okumak gerek.
Ben bu alışkanlığı yeni kazandım.
Bazı ürünlere şok oluyorum bende hiç beklemediğin katkı maddeleri oluyor içinde ...
Normal böyle duygular yaşamam Canım asla hiçbirşey senden çok önemli değil ailen bile sonuçta hasta olunca bizler çekiyoruz bunu doğru değil mi ama telafi etmişsin tostu kendin mi yaptın hazırsa kızarımBu haftasonu çok karışık duygular içinde geçti.
Cuma akşamı canımı çok sıkan bir olay yaşadım, o üzüntü ile saldırdım yiyeceklere.
Akşam akşam bir tost ve dondurma yedim.
Sonra kendime kızdım. Beni üzen bu kişiler için sağlığımdan vazgeçiyorum diye.
Saat akşamın onu olmuştu, ona rağmen çıktım yürüyüş yaptım.
Cumaretsi ve pazarda yediklerime dikkat ettim ve 8000 adım yürüyüşümü yaptım :)
İdrar yolları enfeksiyonu tatlım çok sağolgeçmiş olsun canım,
daha geçmişi okuyamadım, grip mi oldun ?
Normal böyle duygular yaşamam Canım asla hiçbirşey senden çok önemli değil ailen bile sonuçta hasta olunca bizler çekiyoruz bunu doğru değil mi ama telafi etmişsin tostu kendin mi yaptın hazırsa kızarım
İdrar yolları enfeksiyonu tatlım çok sağol
Afiyet olsun canımTeşekkürler bilgi için , bende 1 lokma helva yiyeyim balığın üstüne ...
Sagol Canım umarım hemen gecerGeçmiş olsun,
çok sıkıntı yaratır. umarım çabuk geçer canım .
Kesinlikle kendin herşeyden önemlisin çünkü tekiz bu dünyada bizden ikincisi yok malesef insanlara en yakınımız hasta bile olsa ah vay diyor geciyoruz hayatımıza yaşamaya doğru mu vay gidene demişler ben bunu hep söylerim tostu kendin yapmana sevindim afiyet olsun buda sana ders olsunkendim yaptım, yalnız biraz büyük yaptım
Bir daha sinirden yemek istersen hep kendime önemli olduğumu hatırlatacağım.
Çok iyisin Canım artık bilinçlenmek önemli doğru mu sana bahsettiğim instgramdaki kadının hesabına baktın mı bir şey paylaşmış bende ablamın yıllar önce bu gıdayı yaptığını hatırlıyorum ona bugün sorucam ikimizde yapalım o gıdayı ne dersin kombucha çayı birde gaps beslenmesi var aynı paleo taş devri gibi
Sagol Canım rabbim ağız tadı ile yemek nasip etsin kışlıklarınızı ellerinize sağlık boşver zaten yakmışsın yediklerini bir daha öyle sıcak sıcak nerden bulacaksın ellerine buz kompresi yap Canım bol bol dinlen Nasıl olsa çocukların yokmuş kafanı dinlegünaydınnn
Commadante- Miyav_su geçmiş olsun kuzucuklarrr. iyi bakın kendinize aman iyileşin inşallah çarçabuk
bende yeni geldim köyden yavrularımı bıraktım orda bi kaç gün kalıcaklar
çoooook yorulduk acı sos biber salçası yaptık
domates salçası için domatesleri doğradık bi kaç gün ekşimesini bekliycek annem
kurutmalıkları doğradık 2 gün hiç durmadık belim koptu birde bıçak tuıtmaktan parmağım şişti
cumartesi günü akşam ızgara tavuk ve patlıcan salata yedim ekmeksiz
dün kaçtı baya bi sabah annem biz varız diye tandırda sıkma yaptı sıcak sıcak 2 sıkma yemişim
öğlen yemedim
akşamda gündüz yaptığımız acı sostan yedim yarım ekmekle. yani dün ekmeği çoook kaçırdım. bugün telafi ederim ama
sabahta köyden gelince direk eve geçtim. 2 yumurtayla patatesli omlet yaptım ekmeksiz bir bardak sütle yedim.
Kesinlikle kendin herşeyden önemlisin çünkü tekiz bu dünyada bizden ikincisi yok malesef insanlara en yakınımız hasta bile olsa ah vay diyor geciyoruz hayatımıza yaşamaya doğru mu vay gidene demişler ben bunu hep söylerim tostu kendin yapmana sevindim afiyet olsun buda sana ders olsun
günaydınnn
Commadante- Miyav_su geçmiş olsun kuzucuklarrr. iyi bakın kendinize aman iyileşin inşallah çarçabuk
bende yeni geldim köyden yavrularımı bıraktım orda bi kaç gün kalıcaklar
çoooook yorulduk acı sos biber salçası yaptık
domates salçası için domatesleri doğradık bi kaç gün ekşimesini bekliycek annem
kurutmalıkları doğradık 2 gün hiç durmadık belim koptu birde bıçak tuıtmaktan parmağım şişti
cumartesi günü akşam ızgara tavuk ve patlıcan salata yedim ekmeksiz
dün kaçtı baya bi sabah annem biz varız diye tandırda sıkma yaptı sıcak sıcak 2 sıkma yemişim
öğlen yemedim
akşamda gündüz yaptığımız acı sostan yedim yarım ekmekle. yani dün ekmeği çoook kaçırdım. bugün telafi ederim ama
sabahta köyden gelince direk eve geçtim. 2 yumurtayla patatesli omlet yaptım ekmeksiz bir bardak sütle yedim.
Evet bunu sanaÇok beğendim kadının paylaştıklarını, hemen takibe aldım :)
Yapalım bence de Kombucha çayını,
gaps beslenmesini bende araştırayım.
Bir süredir araştırıyorum Paleo, taş devri diyeti benim yapabileceğim bir diyet türü gibi geliyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?