Tamam fıstık bende kahvaltı yapıp spora gideceğim malum doktor işi yarına kaldı sporu aksatmam lazımKısa bir işim var , yapıp hemen dönüyorum :)
teşekkür ederim tatlım inşallah. ay evet sıcak sıcak harika oluyor ama çok ekmek yediriyor.Sagol Canım rabbim ağız tadı ile yemek nasip etsin kışlıklarınızı ellerinize sağlık boşver zaten yakmışsın yediklerini bir daha öyle sıcak sıcak nerden bulacaksın ellerine buz kompresi yap Canım bol bol dinlen Nasıl olsa çocukların yokmuş kafanı dinle
inşallah sagol canımEline sağlık ,,,
Kışın sağlıkla keyifle tüketirsiniz inşallah
Köyün mis gibi havası ile şehirin pis havası aynı mı canım orada insan herşeyi yer iyi yapmışsın bir daha öyle denk gelmez yürüyüş ve sporla yakarsın enerjiye dönüşür ah ah bende olsaydım orada hem yapar hem yerdim kız cadıteşekkür ederim tatlım inşallah. ay evet sıcak sıcak harika oluyor ama çok ekmek yediriyor.
akşama yürüyüş düşünüyorum
inşallah sagol canım
havası çok güzeldi canım şehirede yakın bi 40 dk sürüyor normalde yarım saat sürüyorda ben çok hız yapmıyorum biraz fazla sürüyorKöyün mis gibi havası ile şehirin pis havası aynı mı canım orada insan herşeyi yer iyi yapmışsın bir daha öyle denk gelmez yürüyüş ve sporla yakarsın enerjiye dönüşür ah ah bende olsaydım orada hem yapar hem yerdim kız cadıaklıma kötü şeyler geldi
Ya ne güzel yakınmış oraların havaları bir başka oluyor ben annemin köyünü severim çünkü onlarda hayvancılık yok dağın tepesinde sadece dokumacılık yaparlar oda tezgah sesi olur şim artık elektronik olduğu için o ses de yok iyi yapmışsın zaten hızlı gitme Allah korusun sorma o takıntı bende de var gittiğim yere yastığımı çarşafımı pikelerim kadar götürürüm otel bile olsa kayısı kurusu varsa tüket iyi gelirhavası çok güzeldi canım şehirede yakın bi 40 dk sürüyor normalde yarım saat sürüyorda ben çok hız yapmıyorum biraz fazla sürüyor
çocukken okul kapandığı gün gider açılmadan bi gün önce gelirdik. annemlerin ordada var düzenleri burdaki evinden bi eksiği yok yani. o yüzden rahat oluyor. havasından mı suyundanmı acıkıyor insan sürekli. ben evden başka yerde uyuyamıyorum ya. onu nasıl çözecem bilmiyorum. çocuklarla ayrı odada kalmama rağmen iki gündür uyuyamadım. tuvalet sıkıntısı çektim. yine biyere gidince kabız oluyorum.
canım ben bosh'un kahve öğütücüsünü almıştım herşeyde onu kullanıyorum bi dene istersenVilma 37 canım keten tohumunu hangi değirmen ile öğütüyorsun ben dükkanda sattığım değirmeni getirdim malesef yapmadı birde ben bunu insanlara satıyorum yabancı müşteriler ya çok sinirlendim
Bende onu sorucaktım onu almayı düşünüyorum zaten kahveyide artık çekirdekli alır kendim öğütürüm çörek otunu filan çiğnemeyemiyorum bencanım ben bosh'un kahve öğütücüsünü almıştım herşeyde onu kullanıyorum bi dene istersen
afiyet olsun ablacım
Sagol Canım keten tohumu kullanıyor musun sen canımafiyet olsun ablacım
çok nadir..Sagol Canım keten tohumu kullanıyor musun sen canım
Taneli mi yoksa öğütüyor musunçok nadir..
taneli..öyle daha çok hoşuma gidiyor..Taneli mi yoksa öğütüyor musun
ohh afiyet olsun canım. bende çok severim sucuğu kayınbabam sağolsun kendi yaptırıyo dışarıdan almıyoruzEki Görüntüle 1873700tevafuk55 son hali sucuklarda ev yapımı yanındaki tereyağı oda köyden aldım kulkedisi30 şu sarı işte değirmen b..birşey sinirimi bozdu
Sagol canım oh ne güzel bizde öyle asla paketli almam eşim memlketinden getirir İnşallah bu gittiğinde yeşil mercimek getirecek banaohh afiyet olsun canım. bende çok severim sucuğu kayınbabam sağolsun kendi yaptırıyo dışarıdan almıyoruz
boshun öğütücüsünü tavsiye ederim yıllardır kullanırım. şekeri orda çekip pudra şekerimi kendim yapıyorum. çörekotu haşhaş aklına ne geliyorsa çekiyor
Bende önceden öyle yiyordum fakat Oya Aydoğan rahmetli oldu ya Boğaz'ına birşey takılıp takıntı oldu bendetaneli..öyle daha çok hoşuma gidiyor..
Evet bunu sanakremsokola demişti bende dedim zaten ben artık taş devri yaşam felsefesini hayatıma soktum bundan geriye dönüp hastalıklı bedenime geri dönmek istemiyorum sana birkaç kişi var aynı beslenme türünden besleniyorlar o isimleride Atıcam Canım gaps taş devri gibi bilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?