Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

teşekkür ederim tatlım inşallah. ay evet sıcak sıcak harika oluyor ama çok ekmek yediriyor.
akşama yürüyüş düşünüyorum

Eline sağlık ,,,
Kışın sağlıkla keyifle tüketirsiniz inşallah
inşallah sagol canım

teşekkür ederim tatlım inşallah. ay evet sıcak sıcak harika oluyor ama çok ekmek yediriyor.
akşama yürüyüş düşünüyorum

inşallah sagol canım
Köyün mis gibi havası ile şehirin pis havası aynı mı canım orada insan herşeyi yer iyi yapmışsın bir daha öyle denk gelmez yürüyüş ve sporla yakarsın enerjiye dönüşür ah ah bende olsaydım orada hem yapar hem yerdim kız cadı aklıma kötü şeyler geldi

havası çok güzeldi canım şehirede yakın bi 40 dk sürüyor normalde yarım saat sürüyorda ben çok hız yapmıyorum biraz fazla sürüyor
çocukken okul kapandığı gün gider açılmadan bi gün önce gelirdik. annemlerin ordada var düzenleri burdaki evinden bi eksiği yok yani. o yüzden rahat oluyor. havasından mı suyundanmı acıkıyor insan sürekli. ben evden başka yerde uyuyamıyorum ya. onu nasıl çözecem bilmiyorum. çocuklarla ayrı odada kalmama rağmen iki gündür uyuyamadım. tuvalet sıkıntısı çektim. yine biyere gidince kabız oluyorum.

Ya ne güzel yakınmış oraların havaları bir başka oluyor ben annemin köyünü severim çünkü onlarda hayvancılık yok dağın tepesinde sadece dokumacılık yaparlar oda tezgah sesi olur şim artık elektronik olduğu için o ses de yok iyi yapmışsın zaten hızlı gitme Allah korusun sorma o takıntı bende de var gittiğim yere yastığımı çarşafımı pikelerim kadar götürürüm otel bile olsa kayısı kurusu varsa tüket iyi gelir

canım ben bosh'un kahve öğütücüsünü almıştım herşeyde onu kullanıyorum bi dene istersen

Eki Görüntüle 1873700 tevafuk55 son hali sucuklarda ev yapımı yanındaki tereyağı oda köyden aldım kulkedisi30 şu sarı işte değirmen b..birşey sinirimi bozdu
ohh afiyet olsun canım. bende çok severim sucuğu kayınbabam sağolsun kendi yaptırıyo dışarıdan almıyoruz
boshun öğütücüsünü tavsiye ederim yıllardır kullanırım. şekeri orda çekip pudra şekerimi kendim yapıyorum. çörekotu haşhaş aklına ne geliyorsa çekiyor

Sagol canım oh ne güzel bizde öyle asla paketli almam eşim memlketinden getirir İnşallah bu gittiğinde yeşil mercimek getirecek bana çok özledim keretayıbugün bakıcam boschu aklımda eşimde diyor havanda döv gelde kendin döv dedim sende pratik birisin sevdim bu huyunu bende öyleyim aferin sana

Ben kaçtım kulkedisi30 canım sende dinlen kendini iyi hissedince çık yürüyüş yap tatlım bende spora gidiyorum antipiyotik alıp akşama görüşürüz Bugün kaçamak yapmak yok ona göre baby

Ketojonik beslenme bana çok akrışık geldi , hesap kısmı :)
kremsokola sağolsun bana örnek menüde gönderdi. Hesap kısmı gözümde büyüdü :)
Taş devri beslenme türünede benziyor. Taş devri beslenme türünü daha rahat hayatıma sokarım diye düşündüm.

Yardımlarınız sayesinde Yavaş yavaş hergün ufak değişiklikler yaparak değiştiriyorum beslenme düzenimi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…