Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bu resmi internetten buldum, buna benzer birşey aldım. Hatta iki tane aldım diğerine de çörek otu koydum, çörek otunuda öğütüyorum.

İstersen eve gidince benimkininde resmini çekebilirim.

Taş devri çok daha iyi Canım onun kitabı var onu oku hemen kavrarsın zaten 2 tane kitabı var ikiside aynı biri ayrıntılı diğeri özet geçmiş bence ayrıntılı olanın al

evet canım vakit yetmediğinden dolayı teknolojiyi sonuna kadar kullanırım. her türlü elektrikli ev aletinden var. mesela havuç ve peynir rendelemeyi sevmediğimden moulinex in rende makinesini aldım o kadar pratik ve rahatki anlatamam

canım ne dinlenicem işe geldim iznim bitti.
iş çıkışı yemeği yapar çıakrım yürüyüşe inşallah
kesinlikle kaçamak yok canım en azından çarşamba geçen haftaki kilomda olmalıyım

Canım çok iyisin senin Burcun kova mı bende kovayım hep pratik şeylere elektrikli aletlere bayılırım 1 şubat doğumluyum ben seni izinli sanıyorum kolay gelsin canım

Selamun aleykum fındık fıstık kaju ve cevizlerr
Napıyonuz bakem
Aleyküm selam canım. Sen nasilsin bakalim. Dun halley yedin ben bittim con severim cunku Şimdi ablamlar annemlerle pikniğe gidecez kısır kurabiye birde annem gözleme yapmış nasıl idare edecem bilmiyorum offf. Miyav_su
Kızlar @SucceSSstorY nerede göremiyorum kaç gündür
Canim kayinvalidesi gille alakali bi yoğunluğu vardı. Balık hafizaliyim unuttum yine

Halley yiyip kola içerek zayıflıyorum düne göre eksideyim
Kız o nasıl piknik hani mangal hani köz biber patlıcan soğan
Kısır ye madem seçenekler bunlarsa yanında da ayran

Canım bugün işin zor tabi bu iradeli ile alakalı ben olsam yemem ama sende sıkıntı olur diye düşünüyorum az ye birde sporunu artırmalısın ki şeker deposu olmasın

Günaydın canlar

Oy oy kiyamam klasik anne işte hamur kızartmasınin yagsiz olanini ilkkez duydum
Ne yemeği yapcan canım
Evet onun yokluğu etkili bide annemin sürekli hamur işi kızartma yapmasına sinir oluyorum

Gec oldu cevap ama simdi soyleyeyim

Et sote, patlicanli salata, firinda tavuk, pilav, salata canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…