Vilma 37 canım keten tohumunu hangi değirmen ile öğütüyorsun ben dükkanda sattığım değirmeni getirdim malesef yapmadı birde ben bunu insanlara satıyorum yabancı müşteriler ya çok sinirlendim
Sagol Can'ım benBu resmi internetten buldum, buna benzer birşey aldım. Hatta iki tane aldım diğerine de çörek otu koydum, çörek otunuda öğütüyorum.
İstersen eve gidince benimkininde resmini çekebilirim.
Sagol Canım yumurtam eksik sadecebayıldım, çok sağlıklı ve çok güzel görünüyor.
Afiyet olsun ...
Oya Aydoğan'ın vefat nedeni bambaşka abla..onla alakası yok..öyle düşünme düşündükçe kendine çekersin.Bende önceden öyle yiyordum fakat Oya Aydoğan rahmetli oldu ya Boğaz'ına birşey takılıp takıntı oldu bende
Taş devri çok daha iyi Canım onun kitabı var onu oku hemen kavrarsın zaten 2 tane kitabı var ikiside aynı biri ayrıntılı diğeri özet geçmiş bence ayrıntılı olanın alKetojonik beslenme bana çok akrışık geldi , hesap kısmı :)
@kremsokola sağolsun bana örnek menüde gönderdi. Hesap kısmı gözümde büyüdü :)
Taş devri beslenme türünede benziyor. Taş devri beslenme türünü daha rahat hayatıma sokarım diye düşündüm.
Yardımlarınız sayesinde Yavaş yavaş hergün ufak değişiklikler yaparak değiştiriyorum beslenme düzenimi ...
İşte tetikledi ya Allah rahmet eylesin ben öok takıntılı bir insanım sorma dediğinde doğru Canım çok sağolOya Aydoğan'ın vefat nedeni bambaşka abla..onla alakası yok..öyle düşünme düşündükçe kendine çekersin.
evet canım vakit yetmediğinden dolayı teknolojiyi sonuna kadar kullanırım. her türlü elektrikli ev aletinden var. mesela havuç ve peynir rendelemeyi sevmediğimden moulinex in rende makinesini aldım o kadar pratik ve rahatki anlatamamSagol canım oh ne güzel bizde öyle asla paketli almam eşim memlketinden getirir İnşallah bu gittiğinde yeşil mercimek getirecek banaçok özledim keretayı bugün bakıcam boschu aklımda eşimde diyor havanda döv gelde kendin döv dedim sende pratik birisin sevdim bu huyunu bende öyleyim aferin sana
canım ne dinlenicem işe geldim iznim bitti.Ben kaçtımkulkedisi30 canım sende dinlen kendini iyi hissedince çık yürüyüş yap tatlım bende spora gidiyorum antipiyotik alıp akşama görüşürüz Bugün kaçamak yapmak yok ona göre baby
Canım çok iyisin senin Burcun kova mı bende kovayım hep pratik şeylere elektrikli aletlere bayılırım 1 şubat doğumluyum ben seni izinli sanıyorum kolay gelsin canımevet canım vakit yetmediğinden dolayı teknolojiyi sonuna kadar kullanırım. her türlü elektrikli ev aletinden var. mesela havuç ve peynir rendelemeyi sevmediğimden moulinex in rende makinesini aldım o kadar pratik ve rahatki anlatamam
canım ne dinlenicem işe geldim iznim bitti.
iş çıkışı yemeği yapar çıakrım yürüyüşe inşallah
kesinlikle kaçamak yok canım en azından çarşamba geçen haftaki kilomda olmalıyım
yay burcum canım.Canım çok iyisin senin Burcun kova mı bende kovayım hep pratik şeylere elektrikli aletlere bayılırım 1 şubat doğumluyum ben seni izinli sanıyorum kolay gelsin canım
çok geçmiş olsun miyav_su . adacayi içsen fayda eder mi acabaSagol Canım umarım hemen gecer
Oy oyy bayıldım canım afiyet bal şeker olsunEki Görüntüle 1873700tevafuk55 son hali sucuklarda ev yapımı yanındaki tereyağı oda köyden aldım kulkedisi30 şu sarı işte değirmen b..birşey sinirimi bozdu
Aleyküm selam canım. Sen nasilsin bakalim. Dun halley yedin ben bittim con severim cunkuSelamun aleykum fındık fıstık kaju ve cevizlerr
Napıyonuz bakem
Canim kayinvalidesi gille alakali bi yoğunluğu vardı. Balık hafizaliyim unuttum yineKızlar @SucceSSstorY nerede göremiyorum kaç gündür
Halley yiyip kola içerek zayıflıyorum düne göre eksideyimAleyküm selam canım. Sen nasilsin bakalim. Dun halley yedin ben bittim con severim cunkuŞimdi ablamlar annemlerle pikniğe gidecez kısır kurabiye birde annem gözleme yapmış nasıl idare edecem bilmiyorum offf. Miyav_su
Canim kayinvalidesi gille alakali bi yoğunluğu vardı. Balık hafizaliyim unuttum yine
Sagol Canım adaçayı bogaz enfeksiyon iyi geliyor benim bunun için hiç içmedim deneyeyim zarar çıkmazçok geçmiş olsun miyav_su . adacayi içsen fayda eder mi acaba
Canım bugün işin zor tabi bu iradeli ile alakalı ben olsam yemem ama sende sıkıntı olur diye düşünüyorum az ye birde sporunu artırmalısın ki şeker deposu olmasınAleyküm selam canım. Sen nasilsin bakalim. Dun halley yedin ben bittim con severim cunkuŞimdi ablamlar annemlerle pikniğe gidecez kısır kurabiye birde annem gözleme yapmış nasıl idare edecem bilmiyorum offf. Miyav_su
Canim kayinvalidesi gille alakali bi yoğunluğu vardı. Balık hafizaliyim unuttum yine
Bilmem ki normalde ben maydanozu hiç sevmem ama sırf enfeksiyon için arada kaynatıp içiyorum.
Benim tansiyon hep 10 a 6.
Yaa ama hakkaten haklıyım bak şimdi anlatayım sen tarafsız biri olarak bak.
Sürekli hamur işi yapıyo ya sürekli.
Hani kahvaltıda kızartma öğleye mantı akşama pilav yapan biri bu derece.
Kahvaltıda konuştuk dedik akşama tavuk haşlayalım ben de ayran aşı yapayım soğuk iyi olur hem hafif dedim iyi demi ne güzel kararlaştırdık.
1 saatliğine evden ayrıldım bi geldim lokma yapmış biliyosun dimi lokmayı hamur kızartması yani sinir oldum ya bide diyo ki yağsız bu ye
Ne yemeği yapcan canım
Evet onun yokluğu etkili bide annemin sürekli hamur işi kızartma yapmasına sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?