Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Halley yiyip kola içerek zayıflıyorum düne göre eksideyim
Kız o nasıl piknik hani mangal hani köz biber patlıcan soğan
Kısır ye madem seçenekler bunlarsa yanında da ayran
Kötü örnek olma kız kızlara sen artık korumadasın tevafuk55 ankafığım kadarıyla bayan bayana eğlencekler bende yarın arkadaşlar ile kahvaltımız var bakalım bana uygun ne olabilir diye düşünüyorum

Günaydın canlar

Oy oy kiyamam klasik anne işte hamur kızartmasınin yagsiz olanini ilkkez duydum

Gec oldu cevap ama simdi soyleyeyim

Et sote, patlicanli salata, firinda tavuk, pilav, salata canım
Kız yağsız mı olur hiç beni kandırmaya çalışıyor işte dün sinirliydim de şimdi gülüyorum
Çok güzelmiş menü yaa bayıldım
Hem et hem tavuk yapmışsın ya birini yemeyen mi vardı

@puantiyeli_kelebek canım nasılsın karatay nasıl gidiyor alıştın mı

Hayır tam alışamadım canim şimdilik idare ediyorum diyelim yemek saatleri arasindaki mesafeye tam alışamadım. fazla birşeyde veremedim iki hafta önceki kiloma ulaşmayı hedefliyorum sadece düşün hastalık benim kirdi gecirdi dun yine tekrarladi onceki muz yedim bi tane simdilik iyi ama surekli tuvalete taşınma durumum var

Şaka şakaaa yaaa ciddiye almayın beni:))
Kız ben geçen yıl halleyi rüyamda bile görsem kızıyordum kendime kola hele bir damla içmedim

Kız yağsız mı olur hiç beni kandırmaya çalışıyor işte dün sinirliydim de şimdi gülüyorum
Çok güzelmiş menü yaa bayıldım
Hem et hem tavuk yapmışsın ya birini yemeyen mi vardı

Annen seni hala kucuk saf kuzusu saniyor demekki :) Yok bizde et sevmeyen yok canım:)) kalabalik oldu mu böyle yapilir burda ikisindende olur..

Evet resmen kazık kadar olmuş bir yavruyum ben
Nişanlım tarafında da öyle acaip et seviyolar
Et yenmez ya ben çok düşkünüm şu Karatay başladığım günden beri filmde yada belgeselde keçi görsem şunu diyorum artık burada olsada kesip yesek eşim Şok'a girmişti önceden böyle düşkünlüğüm yoktu

Ben hiç sevmiyorum eti yaa hele de kırmızı eti
Keşke sevseydimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…