Bebiş yaptın mı maydanozuSagol Canım adaçayı bogaz enfeksiyon iyi geliyor benim bunun için hiç içmedim deneyeyim zarar çıkmaz
Kötü örnek olma kız kızlara sen artık korumadasınHalley yiyip kola içerek zayıflıyorum düne göre eksideyim
Kız o nasıl piknik hani mangal hani köz biber patlıcan soğan
Kısır ye madem seçenekler bunlarsa yanında da ayran
Şimdi yapıcam kaynatıp ılıtıp içmeyi düşünüyorum zaten çok sıcak burası dışarıda çıkamadım akşam gideceğim salonaBebiş yaptın mı maydanozu
Tavuk (gezen tavuksa hariç) ve pilav dışındakiler hariç süper menü yaGünaydın canlar
Oy oy kiyamam klasik anne iştehamur kızartmasınin yagsiz olanini ilkkez duydum
Gec oldu cevap ama simdi soyleyeyim
Et sote, patlicanli salata, firinda tavuk, pilav, salata canım
Kız yağsız mı olur hiç beni kandırmaya çalışıyor işte dün sinirliydim de şimdi gülüyorumGünaydın canlar
Oy oy kiyamam klasik anne iştehamur kızartmasınin yagsiz olanini ilkkez duydum
Gec oldu cevap ama simdi soyleyeyim
Et sote, patlicanli salata, firinda tavuk, pilav, salata canım
Çok sıcak ben de içemiyorum ya fenalık basıyor insanaŞimdi yapıcam kaynatıp ılıtıp içmeyi düşünüyorum zaten çok sıcak burası dışarıda çıkamadım akşam gideceğim salona
@puantiyeli_kelebek canım nasılsın karatay nasıl gidiyor alıştın mı
Şaka şakaaa yaaa ciddiye almayın beni:))Kötü örnek olma kız kızlara sen artık korumadasıntevafuk55 ankafığım kadarıyla bayan bayana eğlencekler bende yarın arkadaşlar ile kahvaltımız var bakalım bana uygun ne olabilir diye düşünüyorum
Kız yağsız mı olur hiç beni kandırmaya çalışıyor işte dün sinirliydim de şimdi gülüyorum
Çok güzelmiş menü yaa bayıldım
Hem et hem tavuk yapmışsın ya birini yemeyen mi vardı
Alışmaz mı jet gibi gidiyor maşallahrakamı söylemek isterdim ama söyleyemem
Evet resmen kazık kadar olmuş bir yavruyum benAnnen seni hala kucuk saf kuzusu saniyor demekki :) Yok bizde et sevmeyen yok canım:)) kalabalik oldu mu böyle yapilir burda ikisindende olur..
HoşgeldinHoşbuldukk :) İnşallah uygunumdur fit anne yazısını duyunca atladım hemen :)
Kizlar merhaba.
Ben cok hasta oldum menu falan hak getire
Kahvalti yok
Ogle corba.2dis tavuk2 mi 1 mi hatirlamiyorum t.b ekmek
Ara 1 kurtlu elma
Aksam corba. 2 tt ekmek
Akşam üzeri çık Canım şuan 43 derece Nasıl ilse Denizli izmirden bile sıcakÇok sıcak ben de içemiyorum ya fenalık basıyor insana
Ayy çok sıcak valla nasıl yürüyüş yapcam ben yaa
Geçenlerde bende lokum görmüştüm rüyamda hacı Şerif'in meşhur lokumunuŞaka şakaaa yaaa ciddiye almayın beni:))
Kız ben geçen yıl halleyi rüyamda bile görsem kızıyordum kendime kola hele bir damla içmedim
Demek ki akşam karnın doymamış Canım ben ona yoruyorumBeklentiyi buyutme altinda eziliveririm yaa ne kilo vermesi canim bir muz yedim tabi gece yedim o bile arti yapmış
Et yenmez ya ben çok düşkünüm şu Karatay başladığım günden beri filmde yada belgeselde keçi görsem şunu diyorum artık burada olsada kesip yesekEvet resmen kazık kadar olmuş bir yavruyum ben
Nişanlım tarafında da öyle acaip et seviyolar
Ayy bilmez miyim denizli nin sıcağını birde nişanlımın evi teraskattı aman allahım sanki kazanın içine oturtulmuş gibiydikAkşam üzeri çık Canım şuan 43 derece Nasıl ilse Denizli izmirden bile sıcak
Çifte kavrulmuş olsun:))Geçenlerde bende lokum görmüştüm rüyamda hacı Şerif'in meşhur lokumunu
Ben hiç sevmiyorum eti yaa hele de kırmızı etiEt yenmez ya ben çok düşkünüm şu Karatay başladığım günden beri filmde yada belgeselde keçi görsem şunu diyorum artık burada olsada kesip yesekeşim Şok'a girmişti önceden böyle düşkünlüğüm yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?