Nasılda biliyor hacı Şerif amcamızın lokumunuÇifte kavrulmuş olsun:))
Kanatlı etlerden iyidir ben soğuk balıkları ve kırmızı et özellikle keçi Eti'ne hastayımBen hiç sevmiyorum eti yaa hele de kırmızı eti
Keşke sevseydimm
Allahım facia saunaya gitmeye gerek kalmamış Can'ım oradan geçseydin Hamama iki kese ohAyy bilmez miyim denizli nin sıcağını birde nişanlımın evi teraskattı aman allahım sanki kazanın içine oturtulmuş gibiydik
Bir de oraya gidince türk kahvesi ikram ediyolardı ya ne güzel oluyoduuuNasılda biliyor hacı Şerif amcamızın lokumunu
Bilmiyorum hakkaten ya nerde sağlıksız şey var onu seviyorum for example kızartmaKanatlı etlerden iyidir ben soğuk balıkları ve kırmızı et özellikle keçi Eti'ne hastayımağzının tadını bilmiyorsun
Evet halen daha sürüyor o gelenek gecen gittik eşimle o irmik helvası yedi bende sade Türk kahvesi içtim yanına lokum koymuşlar eşimin ağzına tıkıverdimBir de oraya gidince türk kahvesi ikram ediyolardı ya ne güzel oluyoduuu
Benim sınava geldi annem babam kpss ye denizli de girmiştimAllahım facia saunaya gitmeye gerek kalmamış Can'ım oradan geçseydin Hamama iki kese ohbizde ilk evlendiğimizde en üst kattaydık perdelerim sıcaktan yeşil renk olmuştu şaka gibi ya annemler inanmamışlardı
Amanın bence kilo vermişken sağlıklı beslenmeye yönelmelisin bende kilo vermekten önce beslenme alışkanlığımı değiştirdim ki kilo verince sağlıksız beslenip tekrar kilo almak istemedimBilmiyorum hakkaten ya nerde sağlıksız şey var onu seviyorum for example kızartma
Ayy dayanamıcam gelcem zati yakın zamanda çok özledim yaaEvet halen daha sürüyor o gelenek gecen gittik eşimle o irmik helvası yedi bende sade Türk kahvesi içtim yanına lokum koymuşlar eşimin ağzına tıkıverdimadamcağız şaşırdı gelde sana ısmarlayam önce kervanda yemek sonrada hacı şerifte tatlı ve kahve sonrada çamlık forumda fink atarız kız alışveriş yaparız
Haklısın canım kesinlikle nefsi terbiye etmek çok zor zaten başlamışken bırakmamak lazımAmanın bence kilo vermişken sağlıklı beslenmeye yönelmelisin bende kilo vermekten önce beslenme alışkanlığımı değiştirdim ki kilo verince sağlıksız beslenip tekrar kilo almak istemedim
Ana gerçekten mi şimdi Oray'a teleferik oldu Bağbaşı kent ormanına geçenlerde gittik ceket giydim merkeze göre serindir Allah'dan merkeze gelmemişler canım bayılır düşerlerdi kesinBenim sınava geldi annem babam kpss ye denizli de girmiştim
Tanıdıklarda kaldık işte bağbaşındaydı evleri halbuki merkeze göre daha serin orası eser falan ona rağmen dayanamadılar sabah sat 5 te yola çıktık duramıcaz biz dediler
Gelde seni dolaştıram hem artık teleferiğimizde var gari yaylada çay içerimAyy dayanamıcam gelcem zati yakın zamanda çok özledim yaa
Bencede ekmeksiz hayat güzel zor ama inan gerisi geliyor ben ölürüm diyordum ama şükür hayattayımHaklısın canım kesinlikle nefsi terbiye etmek çok zor zaten başlamışken bırakmamak lazım
Özellikle ekmeksiz hayat olmalı lamı cimi yok
Ayy şaka gibi hakkatenAna gerçekten mi şimdi Oray'a teleferik oldu Bağbaşı kent ormanına geçenlerde gittik ceket giydim merkeze göre serindir Allah'dan merkeze gelmemişler canım bayılır düşerlerdi kesingecen dükkanda güneş ışığında yumurta kaynattık bildiğin ocakda gibi fokur fokur kaynadı
Sabahları biraz yiyorum gerçi ben diğer öğünlerde yemiyorumBencede ekmeksiz hayat güzel zor ama inan gerisi geliyor ben ölürüm diyordum ama şükür hayattayım
Oray'a giden direk otobüs var Canım artık iyice büyüdü sorma İranlı Suriyeli de çok çamlıkta hep onlar var artık sorun çıkarıyorlar öyle işteAyy şaka gibi hakkaten
Ulaşımı çok sıkıntı o tarafın ya belki şimdi düzelmiştir gerçi
Aaa miyav önümüzdeki cumartesi yaylada keçi cevirecez. Abim almış bile çocuklar adını muharrem koymuşlarEt yenmez ya ben çok düşkünüm şu Karatay başladığım günden beri filmde yada belgeselde keçi görsem şunu diyorum artık burada olsada kesip yesekeşim Şok'a girmişti önceden böyle düşkünlüğüm yoktu
Kadınlar arası piknik canımHalley yiyip kola içerek zayıflıyorum düne göre eksideyim
Kız o nasıl piknik hani mangal hani köz biber patlıcan soğan
Kısır ye madem seçenekler bunlarsa yanında da ayran
Canim aynen öyle bayan bayana. Ama yarın yaylaya gidiyorum. Cumartesi de gidecem inşallahKötü örnek olma kız kızlara sen artık korumadasıntevafuk55 ankafığım kadarıyla bayan bayana eğlencekler bende yarın arkadaşlar ile kahvaltımız var bakalım bana uygun ne olabilir diye düşünüyorum
Anam be of abin ağzının tadını biliyor senin kız ben gibi küçük miyavsu odaAaa miyav önümüzdeki cumartesi yaylada keçi cevirecez. Abim almış bile çocuklar adını muharrem koymuşlarbütün yeğenLer duygusal bağ kurmuşlar bunu kesmeyelim hindiyi keselim, ineği keselim diyorlarmis bir tek benim kız diyormus dayı bu keçiyi ne zaman yiyecez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?