Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ayy bilmez miyim denizli nin sıcağını birde nişanlımın evi teraskattı aman allahım sanki kazanın içine oturtulmuş gibiydik
Allahım facia saunaya gitmeye gerek kalmamış Can'ım oradan geçseydin Hamama iki kese oh bizde ilk evlendiğimizde en üst kattaydık perdelerim sıcaktan yeşil renk olmuştu şaka gibi ya annemler inanmamışlardı

Bir de oraya gidince türk kahvesi ikram ediyolardı ya ne güzel oluyoduuu
Evet halen daha sürüyor o gelenek gecen gittik eşimle o irmik helvası yedi bende sade Türk kahvesi içtim yanına lokum koymuşlar eşimin ağzına tıkıverdim adamcağız şaşırdı gelde sana ısmarlayam önce kervanda yemek sonrada hacı şerifte tatlı ve kahve sonrada çamlık forumda fink atarız kız alışveriş yaparız

Benim sınava geldi annem babam kpss ye denizli de girmiştim
Tanıdıklarda kaldık işte bağbaşındaydı evleri halbuki merkeze göre daha serin orası eser falan ona rağmen dayanamadılar sabah sat 5 te yola çıktık duramıcaz biz dediler

Ayy dayanamıcam gelcem zati yakın zamanda çok özledim yaa

Amanın bence kilo vermişken sağlıklı beslenmeye yönelmelisin bende kilo vermekten önce beslenme alışkanlığımı değiştirdim ki kilo verince sağlıksız beslenip tekrar kilo almak istemedim
Haklısın canım kesinlikle nefsi terbiye etmek çok zor zaten başlamışken bırakmamak lazım
Özellikle ekmeksiz hayat olmalı lamı cimi yok

Ana gerçekten mi şimdi Oray'a teleferik oldu Bağbaşı kent ormanına geçenlerde gittik ceket giydim merkeze göre serindir Allah'dan merkeze gelmemişler canım bayılır düşerlerdi kesin gecen dükkanda güneş ışığında yumurta kaynattık bildiğin ocakda gibi fokur fokur kaynadı

Ayy şaka gibi hakkaten
Ulaşımı çok sıkıntı o tarafın ya belki şimdi düzelmiştir gerçi

Ayy şaka gibi hakkaten
Ulaşımı çok sıkıntı o tarafın ya belki şimdi düzelmiştir gerçi
Oray'a giden direk otobüs var Canım artık iyice büyüdü sorma İranlı Suriyeli de çok çamlıkta hep onlar var artık sorun çıkarıyorlar öyle işte

Aaa miyav önümüzdeki cumartesi yaylada keçi cevirecez. Abim almış bile çocuklar adını muharrem koymuşlar bütün yeğenLer duygusal bağ kurmuşlar bunu kesmeyelim hindiyi keselim, ineği keselim diyorlarmis bir tek benim kız diyormus dayı bu keçiyi ne zaman yiyecez diye

Halley yiyip kola içerek zayıflıyorum düne göre eksideyim
Kız o nasıl piknik hani mangal hani köz biber patlıcan soğan
Kısır ye madem seçenekler bunlarsa yanında da ayran
Kadınlar arası piknik canım
Canim aynen öyle bayan bayana. Ama yarın yaylaya gidiyorum. Cumartesi de gidecem inşallah

Anam be of abin ağzının tadını biliyor senin kız ben gibi küçük miyavsu oda ağzının tadını biliyor küçük miyavsu senin adresi neresi hemen gelirim Oray'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…