Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kadınlar arası piknik canım

Canim aynen öyle bayan bayana. Ama yarın yaylaya gidiyorum. Cumartesi de gidecem inşallah
Treking yapıcam diyorsun helal sana küçük miyavsuya dikkat et keçi bile yemeye kalkmasın minnoş bence bugün o dediğin gıdalardan nefsini köreltecek kadar ye ki keçiye yer kalmasın minnak miyavsu ve bana kalsınşaka bir yanada Nasıl olsa orada yürür eritirsin o havada mis gibidir insanın herşeyi yiyesi gelir

Anam be of abin ağzının tadını biliyor senin kız ben gibi küçük miyavsu oda ağzının tadını biliyor küçük miyavsu senin adresi neresi hemen gelirim Oray'a
Sorma benim kiz cok gerçekçi... gel kuzum Samsun Vezirköprü

Sorma benim kiz cok gerçekçi... gel kuzum Samsun Vezirköprü
Amanın çok yakınmış afiyet olsun Canım iyi treking yapmalar ah ah yerinde olmak isterdim mis gibi doğa yı içine çek temiz havayı çok severim ben dediğimi gibi o gıdadan az ye be nefsin körelsin Nasıl olsa yürüyüş yapıcaksın

Aynen canım yarın ızgara olur zaten.senin dediginden yapacam dağlarda kız o minnak miyavsu el kadar bile yemez sana söylerim hatta ne kadar yediğini
Şu ana kadar el kadar gözleme yedim başka bir şey yemedim. Kısır şu an yapılıyor onu da yemezsem benden iyisi yok. Yayla havasında yürüyüş yapmak oturup kitap okumak en sevdiklerim

ben geldiiiii
taze fasulye vardı dolapta onu ısıttım yoğurtla yedimde çok istekli yemedim
acı sos kavanozu bana baktı ben ona baktım ekmek yememek için yemedim
birde şeftali yedim ama yok içimi kesmedi

Benim işler yolunda gitseydi bu sene Karadeniz turu hayal ediyorumdum neyse sağlık olsun minik miyavsu büyünce etçi olucak ağzının tadını biliyor olsun demek ki doyuyor minnak kısır mı dedin yanında turşu var mıkısırıda bol yeşillikli ye ki aklında kalmasın kitap okumak ve yürüyüş yapmak en sevdiklerim ne güzel şuan yerinde olmak vardı tadını çıkar

Harikasın canım boylarımiz aynı benim hedefim 69-70 boyuma göre fazla galiba ama ben daha zayif olmayi yakistiramiyorum kendime

Bence sporu yavas yavas arttırmak guzel onemli olan birakmaman ben istikrari saglayamiyorum spor konusunda malesef..

Ortam değişince yeme duzenide altust oluyor haklisin.. yakinda eski duzenini oluşturup tekrar aktif oldugun günlere döneceğine eminim canım

Allah zihin açıklığı versin tatlım insallah başarılı gecer sinavin
Günaydın kızlar bende doktora gittim malesef yoğunmuş yarın saat 3 de uygun o zamana kadar evdeki antipiyotik kullanmayı düşünüyorum bakalım

Cok gecmis olsun canim esinin gitmemesi dr gitmen iyi olmuş bugun dukkanda duracak takatin olmazdi zaten

Harikasin canım ben de sinirlendigimde kendimi mutfakta rahatlatmaya calisirim ama sonuç? Baskalari canimizi hangi yonden sikmis olursa olsun onu haklı çıkarıyoruz.. aslinda daha çok hirslanip kendimizi en basta degerli gorenin biz olduğumuzu cevremize ispatlamamiz lazim.. biz deger verinceinan kimseye söyleyecek söz kalmayacak ardindan yürüyüş yapmana bayıldım hep böyle devam et

Afiyetle sağlıcakla yiyin inşallah canim cok guzel seyler yemissin Tandır basinda bol tereyagiyla yapilan ekmekli bir yiyecek var bizim burda burnumda koktu anlattiklarindan telafi edecegine eminim canim:)

Kuzum bugün yayalada değilim o yarının etkinliği

Güle güle yiyin canım kışlıklarınız

Bunun farkına ne yazık kii varamıyor çoğu kadın.. Özellikle Türk kadınları 'anne,eş,evlat' kimlikleri içinde hep fedakarlık yapıyolar kendilerinden Çevremize yararlı olabilmek için önce kendimizin iyi olması gerektiği bilince varabilsek keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…