Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ay ben de öyleyim yaa bildiğin tuvaletimi yadırgıyorum her yerde olamıyorum rahat

Ay ben de öyleyim yaa bildiğin tuvaletimi yadırgıyorum her yerde olamıyorum rahat
ya ne biliyim gittiğim ev ana babamın evi ne uyuyabildim nede tuvalete gidebildim hiçte sıkmam kendimi neden böyle olur anlamıyorum. kızımda öyle görümcemler başka ilde bi haftasonu gidiyosak kızımda bende iki günde kabız oluruz

Canim bu salatadan istedi şimdi Harikasin az mi Değil doyurucu mu evet yasasin saglikli beslenmek
Canım bizim Ege'de meşhurdur cingene salatası bana çok doyurucu geldi yanındaki tabakda Reyhan ,semizotu ,nane vardı birde sucuk ve tereyağı tereyağını fındıklara sürüp yedim doğal yağ Almak gerekli önceden midem almazdı Nasıl ekmeğe sürüp yiyorsak öyle düşünerek yiyorum bazen Türk kahvesinin içine koyuyorum sadece yumurtam eksikti en kısa zamanda gelirse Onuda yerim

Geçmiş olsun
Önce sağlık, herşey yoluna girince verirsin kiloları , hiç merak etme .

Hepsi ilgimi çekti,,,
Ancak ben bu kadar kitabı okuyana kadar aylar geçer
Nedense son iki yıldır kitap okuma hızım çok düştü.

Seni tebrik ediyorum :)
Eskiye göre az bile okuyorum Can'ım ben evime tv yeni aldım dizi filan bakmam sadece yabancı diziler belgesel ve filmlere bakarım o yüzden kitap okumam aksadı bence tekrar başla insan Mutlu oluyor

Canım Tuğba Kuruyemiş'de orda taze öğüttürebiliyorsun direk. İstersen öyle deneyebilirsin biz öyle alıyoruz

Tavuk (gezen tavuksa hariç) ve pilav dışındakiler hariç süper menü ya

Yok kuzum hazir tavuktu malesef pilav ben yemedim zati

Evet resmen kazık kadar olmuş bir yavruyum ben
Nişanlım tarafında da öyle acaip et seviyolar
Nisanlin nereli canim
Demek ki akşam karnın doymamış Canım ben ona yoruyorum
Hayir kuzum doymadigimdan degil ishal tekrarladi dun 6 7 kez tuvalete gidince tekrar başlamasın diye muz yiyeyim dedim

Biraz okuyup kactim canim yığınla ütü var simdi ona baslayacagim cok kaynatmissiniz yetisremiyorum daa:)) nasil oldun simdi canim?

Benim oglanlarda oyle hic acima yok yaa kesmeyin aman yazık diye bisey bekliyorum ii iihhh direk mangalda hayal ediyorlar:))
Sorma benim kiz cok gerçekçi... gel kuzum Samsun Vezirköprü
Topikcek geliyoruz zoraki misafiriz biz keci sayisini 4 e cikarabilir miyiizz:)
@puantiyeli_kelebek canım sağolasın böyle lavaş yapıyor annem mayasız hamurdan içine bol tereyağ beyaz veya tulum peyniri isteğe göre soğan (ben soğanla seviyorum) yanında çay yemede yanında yat yani

Lavasin kalini olur tapan derler bizde onunla tulum peynir ve bol yağla yaparlar sosganliyi bilmem ama dedigin gibi caylaaa muhtesem olur :))

Geçmiş olsun Canım sen bir kan tahlili yaptır içtiğin sudan olabilir yanlız tapanda maşallah ağzımı sulandırdı kız sus allahım şuan biraz daha iyiyim evdeki ilaçları ve maydonoz suyunu içtim akşam üzeri spora gideceğim inşallah

Kesinlikle haklısın, önce kendimize değer vreceğiz ki etrafımızdakilerde bize değer versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…