- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
teşekkür ederim canımcımGüle güle yiyin canım kışlıklarınız
Ay ben de öyleyim yaa bildiğin tuvaletimi yadırgıyorum her yerde olamıyorum rahathavası çok güzeldi canım şehirede yakın bi 40 dk sürüyor normalde yarım saat sürüyorda ben çok hız yapmıyorum biraz fazla sürüyor
çocukken okul kapandığı gün gider açılmadan bi gün önce gelirdik. annemlerin ordada var düzenleri burdaki evinden bi eksiği yok yani. o yüzden rahat oluyor. havasından mı suyundanmı acıkıyor insan sürekli. ben evden başka yerde uyuyamıyorum ya. onu nasıl çözecem bilmiyorum. çocuklarla ayrı odada kalmama rağmen iki gündür uyuyamadım. tuvalet sıkıntısı çektim. yine biyere gidince kabız oluyorum.
Ah sorma bende onu bir Zaman'lar makarna üstüne kısır üstüne döker yerdimannemle yaptık canım haftasonu işte
yok ekmeksiz olmuyor onu ekmeğe sürüp üzerine peynir koymadan tadı çıkmıyor
ya ne biliyim gittiğim ev ana babamın evi ne uyuyabildim nede tuvalete gidebildim hiçte sıkmam kendimi neden böyle olur anlamıyorum. kızımda öyle görümcemler başka ilde bi haftasonu gidiyosak kızımda bende iki günde kabız oluruzAy ben de öyleyim yaa bildiğin tuvaletimi yadırgıyorum her yerde olamıyorum rahat
bende severim makarnanın üstündeAh sorma bende onu bir Zaman'lar makarna üstüne kısır üstüne döker yerdimama şimdi kaşık kaşık kahvaltıda yiyorum bol sarımsaklı yaptık bizde
Canım bizim Ege'de meşhurdur cingene salatası bana çok doyurucu geldi yanındaki tabakda Reyhan ,semizotu ,nane vardı birde sucuk ve tereyağı tereyağını fındıklara sürüp yedim doğal yağ Almak gerekli önceden midem almazdı Nasıl ekmeğe sürüp yiyorsak öyle düşünerek yiyorum bazen Türk kahvesinin içine koyuyorum sadece yumurtam eksikti en kısa zamanda gelirse Onuda yerimCanim bu salatadan istedi şimdi Harikasin az mi Değil doyurucu mu evet yasasin saglikli beslenmek
Hayır tam alışamadım canim şimdilik idare ediyorum diyelim yemek saatleri arasindaki mesafeye tam alışamadım. fazla birşeyde veremedim iki hafta önceki kiloma ulaşmayı hedefliyorum sadece düşünhastalık benim kirdi gecirdi dun yine tekrarladi onceki muz yedim bi tane simdilik iyi ama surekli tuvalete taşınma durumum var
Eskiye göre az bile okuyorum Can'ım ben evime tv yeni aldım dizi filan bakmam sadece yabancı diziler belgesel ve filmlere bakarım o yüzden kitap okumam aksadı bence tekrar başla insan Mutlu oluyorHepsi ilgimi çekti,,,
Ancak ben bu kadar kitabı okuyana kadar aylar geçer
Nedense son iki yıldır kitap okuma hızım çok düştü.
Seni tebrik ediyorum :)
Canım Tuğba Kuruyemiş'de orda taze öğüttürebiliyorsun direk. İstersen öyle deneyebilirsin biz öyle alıyoruzVilma 37 canım keten tohumunu hangi değirmen ile öğütüyorsun ben dükkanda sattığım değirmeni getirdim malesef yapmadı birde ben bunu insanlara satıyorum yabancı müşteriler ya çok sinirlendim
Bencede al ve oku bana da yazmayı unutma kitap Hakkı'nda görüşleriniHemen alıp okumalıyım :)
Afiyet olsun kuzuEki Görüntüle 1873700 @tevafuk55 son hali sucuklarda ev yapımı yanındaki tereyağı oda köyden aldımkulkedisi30 şu sarı işte değirmen b..birşey sinirimi bozdu
Bencede ekmeksiz hayat güzel zor ama inan gerisi geliyor ben ölürüm diyordum ama şükür hayattayım
Keten tohumunu bilmiyordum evde paket paket keten tohumu var onlar bitireyim öyle yapayım bari sağol CanımCanım Tuğba Kuruyemiş'de orda taze öğüttürebiliyorsun direk. İstersen öyle deneyebilirsin biz öyle alıyoruz
Tavuk (gezen tavuksa hariç) ve pilav dışındakiler hariç süper menü ya
Nisanlin nereli canimEvet resmen kazık kadar olmuş bir yavruyum ben
Nişanlım tarafında da öyle acaip et seviyolar
Hayir kuzum doymadigimdan degil ishal tekrarladi dun 6 7 kez tuvalete gidince tekrar başlamasın diye muz yiyeyim dedimDemek ki akşam karnın doymamış Canım ben ona yoruyorum
@puantiyeli_kelebek kaçtın mı kız nerdesin
Aaa miyav önümüzdeki cumartesi yaylada keçi cevirecez. Abim almış bile çocuklar adını muharrem koymuşlarbütün yeğenLer duygusal bağ kurmuşlar bunu kesmeyelim hindiyi keselim, ineği keselim diyorlarmis bir tek benim kız diyormus dayı bu keçiyi ne zaman yiyecez diye
Topikcek geliyoruz zoraki misafiriz biz keci sayisini 4 e cikarabilir miyiizz:)Sorma benim kiz cok gerçekçi... gel kuzum Samsun Vezirköprü
@puantiyeli_kelebek canım sağolasın böyle lavaş yapıyor annem mayasız hamurdan içine bol tereyağ beyaz veya tulum peyniri isteğe göre soğan (ben soğanla seviyorum) yanında çay yemede yanında yat yani
Ben başardıysam herkes başarılı olur şimdi düşünüyorum da ben hep ekmek yemişim hep yemekler artardı şimdi pek olmuyor öyle düşünBana da çok zor geliyor ekmeksiz bir hayat...
İnşallah başarırım
Geçmiş olsun Canım sen bir kan tahlili yaptır içtiğin sudan olabilir yanlız tapanda maşallah ağzımı sulandırdı kız sus allahımYok kuzum hazir tavuktu malesef pilav ben yemedim zati
Nisanlin nereli canim
Hayir kuzum doymadigimdan degil ishal tekrarladi dun 6 7 kez tuvalete gidince tekrar başlamasın diye muz yiyeyim dedim
Biraz okuyup kactim canim yığınla ütü var simdi ona baslayacagim cok kaynatmissiniz yetisremiyorum daa:)) nasil oldun simdi canim?
Benim oglanlarda oyle hic acima yok yaa kesmeyin aman yazık diye bisey bekliyorum ii iihhh direk mangalda hayal ediyorlar:))
Topikcek geliyoruz zoraki misafiriz biz keci sayisini 4 e cikarabilir miyiizz:)
Lavasin kalini olur tapan derler bizde onunla tulum peynir ve bol yağla yaparlar sosganliyi bilmem ama dedigin gibi caylaaa muhtesem olur :))
Harikasin canım ben de sinirlendigimde kendimi mutfakta rahatlatmaya calisirim ama sonuç? Baskalari canimizi hangi yonden sikmis olursa olsun onu haklı çıkarıyoruz.. aslinda daha çok hirslanip kendimizi en basta degerli gorenin biz olduğumuzu cevremize ispatlamamiz lazim.. biz deger verinceinan kimseye söyleyecek söz kalmayacak ardindan yürüyüş yapmana bayıldım hep böyle devam et
Afiyetle sağlıcakla yiyin inşallah canim cok guzel seyler yemissin Tandır basinda bol tereyagiyla yapilan ekmekli bir yiyecek var bizim burda burnumda koktu anlattiklarindan telafi edecegine eminim canim:)
Ben de yay burcuyum hatta yükselenim de yayyay burcum canım.
benimki tembellikten olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?