- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
yükselenimi bilmiyorum canımBen de yay burcuyum hatta yükselenim de yay
Canım bizim Ege'de meşhurdur cingene salatası bana çok doyurucu geldi yanındaki tabakda Reyhan ,semizotu ,nane vardı birde sucuk ve tereyağı tereyağını fındıklara sürüp yedim doğal yağ Almak gerekli önceden midem almazdı Nasıl ekmeğe sürüp yiyorsak öyle düşünerek yiyorum bazen Türk kahvesinin içine koyuyorum sadece yumurtam eksikti en kısa zamanda gelirse Onuda yerim
Geçmiş olsun
Önce sağlık, herşey yoluna girince verirsin kiloları , hiç merak etme .
Bana da çok zor geliyor ekmeksiz bir hayat...
İnşallah başarırım
Eskiye göre az bile okuyorum Can'ım ben evime tv yeni aldım dizi filan bakmam sadece yabancı diziler belgesel ve filmlere bakarım o yüzden kitap okumam aksadı bence tekrar başla insan Mutlu oluyor
Bencede al ve oku bana da yazmayı unutma kitap Hakkı'nda görüşlerini
Ben başardıysam herkes başarılı olur şimdi düşünüyorum da ben hep ekmek yemişim hep yemekler artardı şimdi pek olmuyor öyle düşün
Hacı Şerif irmik helvası demeyin banaaaaa çook güzeeelEvet halen daha sürüyor o gelenek gecen gittik eşimle o irmik helvası yedi bende sade Türk kahvesi içtim yanına lokum koymuşlar eşimin ağzına tıkıverdimadamcağız şaşırdı gelde sana ısmarlayam önce kervanda yemek sonrada hacı şerifte tatlı ve kahve sonrada çamlık forumda fink atarız kız alışveriş yaparız
Amin bitanem çok sağolAllah zihin açıklığı versin tatlım insallah başarılı gecer sinavin
Bazen öyle oluyor canım gerçekten diyolar ya evi gibisi yok insanın diye çok doğğruya ne biliyim gittiğim ev ana babamın evi ne uyuyabildim nede tuvalete gidebildim hiçte sıkmam kendimi neden böyle olur anlamıyorum. kızımda öyle görümcemler başka ilde bi haftasonu gidiyosak kızımda bende iki günde kabız oluruz
Yaa evet ben de bir kitap kurduyumEskiye göre az bile okuyorum Can'ım ben evime tv yeni aldım dizi filan bakmam sadece yabancı diziler belgesel ve filmlere bakarım o yüzden kitap okumam aksadı bence tekrar başla insan Mutlu oluyor
Keten tohumunu bilmiyordum evde paket paket keten tohumu var onlar bitireyim öyle yapayım bari sağol Canım
Senden çok ben isterim herşeyi iyileştirmeni canımİnsana enerji veriyor ve kesinlikle mutluluk hormonu salgılatıyor :)
Bende kendimi zorluyorum, umarım eskisi gibi okumaya başlarım.
Herşeyi adım adım iyileştireceğim inşallah
Sizin Oray'da mı açtılar şube Merkezi Denizli onun Canım küçücük dükkanları vardı rabbim yürü ya kulum dedi onlaraHacı Şerif irmik helvası demeyin banaaaaa çook güzeeel
Yaa evet ben de bir kitap kurduyumTüm yatmadan 200 sayfa okumuşm gözlerimm oldu
Teşekkür ederimSenden çok ben isterim herşeyi iyileştirmeni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?