Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canan teyze caya karıştırıp icelim demisti sende kahveye koymussun ilginc denemek lazim.. bencede doyurucu ben acikmiyorum ama gözüm ac nedense hep daha ne yiyebilirim diye aranıyorum
Geçmiş olsun
Önce sağlık, herşey yoluna girince verirsin kiloları , hiç merak etme .

Sagol canim haklisin dun eltimde böyle söyleyerek ikna etti beni sonra yedim muzu
Bana da çok zor geliyor ekmeksiz bir hayat...

İnşallah başarırım

Benim içinde zor ama alisacagiz canim hic aramayacagimiz günlerde gelecek insallah

Eskiye göre az bile okuyorum Can'ım ben evime tv yeni aldım dizi filan bakmam sadece yabancı diziler belgesel ve filmlere bakarım o yüzden kitap okumam aksadı bence tekrar başla insan Mutlu oluyor

İnsana enerji veriyor ve kesinlikle mutluluk hormonu salgılatıyor :)
Bende kendimi zorluyorum, umarım eskisi gibi okumaya başlarım.
Herşeyi adım adım iyileştireceğim inşallah

Hacı Şerif irmik helvası demeyin banaaaaa çook güzeeel

Bazen öyle oluyor canım gerçekten diyolar ya evi gibisi yok insanın diye çok doğğru

Eskiye göre az bile okuyorum Can'ım ben evime tv yeni aldım dizi filan bakmam sadece yabancı diziler belgesel ve filmlere bakarım o yüzden kitap okumam aksadı bence tekrar başla insan Mutlu oluyor
Yaa evet ben de bir kitap kurduyum Tüm yatmadan 200 sayfa okumuşm gözlerimm oldu

Kizlar gecmisi okuyamadim tam tek tek yazamiyorum affedin
Gecmis olsun diyen herkese cok tesekkurler
Soguk su icmistim 1 litre simdide bademciklerim yara olmus hep surekli ates.
Bakalim aksam acile giderim kotu olursam
Hicte sevmem hastaneleri
Ben iyi olana kadar fazla aktif olamam heralde ancak okuyabildigim kadar gecmisi okurum kizlar
Herkes kendine iyi baksin opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…