ayy canıım ben sana hiç sormadanMiyav_su var diye öyle kendi kendime katılmışım
çok özür dilerim.
ben de yazayım mı özelden,çok sevdim bu grubu
Bazen üst üste geliyor böyle canım cok gecmis olsun okurken ben bile stres oldumMiyav_su canım ben evdeym sorma başıma nelrr geldi. Büyük bi nazar var üstümde.
Dün mutfağımı üç kez su bastı, halım mahvoldu tesisatçı yaptı mutfağı topladım sildim suları boşattım, halımı yıkadım. Bugünde ocağın üstünde duran çaydanlık kaynarken üstteki demliği kendi kendine devrildi her yer battı çay pisliği oldu. Temizledim, ocağı silerken parmağımı yardım. Sonra oturdum kendimi okudum.
Bugün sıkı diyete başladım. Sabah çok şükür ki 76,1 çıktım.
Bugün sabah,
Yarım salatalık, bi kiraz domates, limonlu kepekli bisküvi, 1 dilim tulm peyniri yedm.
Öğlen tekrar bisküvi,
Akşam yemeği de bi porsiyon Bezelye, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase yoğurt yedim. Şuana kadar yediklerim 600 kalori falan. Böyle gitmem lâzım.
O dediklerin bende yok cnm simiti yerim acikmam ustune tarhanayida cok sever tuketirim ve acikmam pekmezi sevmem cok sekerli seyleri yemem receldi baldi onlari kucuklugumden beri yiyemem bu benden kaynakli kucukken elmayi cok yerdim hatta cekirdekleriyle birlikte butun butun yerdim sonradan oldu mide kazinmasi olayiBende şüpheleniyordum sağlık ocağında yaptırdım yok dedi sonra Endokrin doktoruna çıktım doçenti bayan o buldum benim bizde babamda,abimde,kuzenimde var birde bende mesala simit yiyence kan şekerim düşer hemen fırlar elmada öyle yemem tüketmem şuan karpuzda da başladı hatta o ara eşim zorla pekmez yedirmeye çalışırdı yiyince afedersin çıkarırdım çok kızardı doktora anlattım normal dedi mesala tarhana çorbasını çok severim fakat yedim mi direk hastane içine un girince şekerimi çıkarıyor
Hosgeldin cnm nasilsim ?Selam kizlar misafirlerimi yrni uğurladım
Bulaşıklari son bir gayret halledip uzanip siza bakicam
Doğruyu diyorsun o bisküvi kadar zararlı bir gıda yoktur emin olun kızlar domates -salatalık-yeşillik bol bol tüketin benimde kaç gündür Can'ım hamburger çekiyor bende Pazar'dan göbek marul aldım evde kendim köfte yapıp turşu koyup domatesli soğanlı yapmayı düşünüyorum kızlar ptesi Nasıl olur sizce
Yap Can'ım bende yarına yapmayı planlıyorum Nasıl gecti yemekHım güzel fikir yarin sebze protein gunum bende oyle yaparim olmazsa :)
Anladım Can'ım senin ki farklı bir olay galibaO dediklerin bende yok cnm simiti yerim acikmam ustune tarhanayida cok sever tuketirim ve acikmam pekmezi sevmem cok sekerli seyleri yemem receldi baldi onlari kucuklugumden beri yiyemem bu benden kaynakli kucukken elmayi cok yerdim hatta cekirdekleriyle birlikte butun butun yerdim sonradan oldu mide kazinmasi olayi
Sağol canım evet hala daha geliyor üst üste ama napalım sabır.Bazen üst üste geliyor böyle canım cok gecmis olsun okurken ben bile stres oldum
Hosgeldin cnm nasilsim ?
Yap Can'ım bende yarına yapmayı planlıyorum Nasıl gecti yemek
Farkli ama her ihtimale karsi bi baktircam sekerimeaklimda soru isareti kalmasin diyeAnladım Can'ım senin ki farklı bir olay galiba
Kiyamam cnm dinlen bende aynen girmeyince aklim hep burdaHosbuldum tatlim o kadar yorgunum ki anlatamam biraz birseyler yiyip icebildim uzandım size bakınca unuttum biraz yorgunlugumu aklim yazamadigimda hep sizde oluyor :)
Guzel geçti canım yogun ve yorucuydu benim için ama guzel yorgunluklar bunlar cok sukur sen naptin kuzum toparlayabildin mi evi ?
Sağol canım evet hala daha geliyor üst üste ama napalım sabır.
Bugün daha iyiyim canım, parmağım fenaydı dün ama bugün kullanabiliyorum elimi çok şükür. Açık bıraktım kuruyor geçme aşamasında şuan :) sağol btnem sorduğun içinnZelGN nasılsın Canım elin Nasıl oldu
Kiyamam cnm dinlen bende aynen girmeyince aklim hep burda
Amin canım benim amin, her zaman veririz zaten byk kçk ama olcak oldu mu oluyo. Etrafımda çok fesat var benim. Bayramda gezdik geldik bu durumdayız. Şükür canımıza bişey olmadı. Gerçi dün parmağımı kestm o ayrı.Bi sadaka çıkar canım okuyorum demissin zaten biraz kaza bela önüne gecsin diye niyetlenerek birşeyler çıkar evden.. Allah hepimizi kötü nazarlardan korusun
Aynen cnm :) ♥Alıştık birbirimize kuzum
Dikkat et kuzum kendine birde evine civa al civa tasimi ne ondan al kotu niyetli biri gelince kararirmis o tas aman hrp okuAmin canım benim amin, her zaman veririz zaten byk kçk ama olcak oldu mu oluyo. Etrafımda çok fesat var benim. Bayramda gezdik geldik bu durumdayız. Şükür canımıza bişey olmadı. Gerçi dün parmağımı kestm o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?