Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ayy canıım ben sana hiç sormadan Miyav_su var diye öyle kendi kendime katılmışım
çok özür dilerim.
ben de yazayım mı özelden,çok sevdim bu grubu

Ben misafir olarak yazıyorsun sanmistim menünü görünceye kadar rica ederim canim benim hosgeldin

Bazen üst üste geliyor böyle canım cok gecmis olsun okurken ben bile stres oldum

O dediklerin bende yok cnm simiti yerim acikmam ustune tarhanayida cok sever tuketirim ve acikmam pekmezi sevmem cok sekerli seyleri yemem receldi baldi onlari kucuklugumden beri yiyemem bu benden kaynakli kucukken elmayi cok yerdim hatta cekirdekleriyle birlikte butun butun yerdim sonradan oldu mide kazinmasi olayi

Hım güzel fikir yarin sebze protein gunum bende oyle yaparim olmazsa :)

Anladım Can'ım senin ki farklı bir olay galiba

Bugün akşam yemeğim hariç 750 kalori.aldım.bile. Dün 850 yi.geçtim ama bugün tartıda 75,7 gördüm. Sanırım adetten sonraki ödemim daha yeni gidiyor.

Hosgeldin cnm nasilsim ?

Hosbuldum tatlim o kadar yorgunum ki anlatamam biraz birseyler yiyip icebildim uzandım size bakınca unuttum biraz yorgunlugumu aklim yazamadigimda hep sizde oluyor :)

Yap Can'ım bende yarına yapmayı planlıyorum Nasıl gecti yemek

Guzel geçti canım yogun ve yorucuydu benim için ama guzel yorgunluklar bunlar cok sukur sen naptin kuzum toparlayabildin mi evi ?

Kiyamam cnm dinlen bende aynen girmeyince aklim hep burda

Bi sadaka çıkar canım okuyorum demissin zaten biraz kaza bela önüne gecsin diye niyetlenerek birşeyler çıkar evden.. Allah hepimizi kötü nazarlardan korusun
Amin canım benim amin, her zaman veririz zaten byk kçk ama olcak oldu mu oluyo. Etrafımda çok fesat var benim. Bayramda gezdik geldik bu durumdayız. Şükür canımıza bişey olmadı. Gerçi dün parmağımı kestm o ayrı.

Menum

Sabah
Dukan ekmek

Ogle
1 yumurta büyüklüğünde tavuk göğsü

İkindi
1 sutlu kahve

Aksam
Ev yapimi sucukla sucukluyumurta
Light peynir
1 bardak ayran

Su 2lt
Spor yok

Dikkat et kuzum kendine birde evine civa al civa tasimi ne ondan al kotu niyetli biri gelince kararirmis o tas aman hrp oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…