Ayrılmak yok zaten fıstık
Daha dur güzel kilolar göreceksin 60 gibiCanlar gecen hafta bi 600 vermistim 2 gun ardindan bi 600 daha gitti benden ama baktim simdi düşmedim bu hafta 1 kilo olur diye düşünüyordum bakalim 85i görmenin mutluluğu cok güzel
85.4 kiloyummm ama kosturmadan sanki daha cok gitmiş gibi hissediyorumya bi 79u görsem dünyalar benim olucak
11 temmuzdan bugüne toplam 6.4 kg vermiş bulunmaktayımyani yaklaşık 40 gün..son verdiğim 1.7 kilo salıdan itibaren cnm :)
tşk ederimTebrikler
TabikiiiiAyrılmak yok zaten fıstık
Ya kuzu 60 diyince heyecan yaptim bak simdiiiiDaha dur güzel kilolar göreceksin 60 gibi
Aksam corba varsa icebilirsin kuzum afiyet olsunMenumu vereyim
Sabah 11.00: 2 has yumurta 6 zeytin, 1.5 kk peynir 1 bardak süt
Ara: 1 avuç çekirdek
Öğle akşam 15.00: küçük tabak kısır, el büyüklugunde gözleme,domates, şekersiz çay
Ara 17.30: 1 salatalık 1 şeftali
Aksam kahve içerim ablalarla
3 litre kadar su bitki çayları
Not: kızlar 2-3 gün annemlerde olacam ama tartı bildirimine gelecem inşallah. En kötü ihtimal perşembe sabah veririm olur mu ?
Piknikteydin diye yorum yok ama cekirdegi yemeseydin keskeMenumu vereyim
Öğle akşam 15.00: küçük tabak kısır, el büyüklugunde gözleme,domates, şekersiz çay
Not: kızlar 2-3 gün annemlerde olacam ama tartı bildirimine gelecem inşallah. En kötü ihtimal perşembe sabah veririm olur mu ?
Bende 50 kg düşününce dün öyle olmuştumTabikiiii
Ya kuzu 60 diyince heyecan yaptim bak simdiiii
Ögleden sonrası berbat şekerli gıdaları vücuduna sokmuşsun canım beğenmedim aç kalma akşam birşeyler ye ve spor yapSaçma bi gün çıkardım ama yazıyım yinede 12 gibi peynir salata domates 1 koz biber 1 dilim tb ekmeği ara 2 küçük nikah şekeri sonra 2 top dondurma sonra 1 bardak cafe Crown latte ve günü kapadım artık su dışında agzima bişey giremez
Niye çekirdeği beğenmedin Canım eger paketli değilse ve kavrulmamış ise yiyebilir çünkü kavrulmamış kuruyemişlerde un yokPiknikteydin diye yorum yok ama cekirdegi yemeseydin keske
Afiyet olsun Canım çekirdek paketli mi yoksa açıktan bile kavrulmuş muydu akşam çorba yada salata ye aç kalmaMenumu vereyim
Kız ne diyorsun sen afedersin o laf söyleyenler tövbe tövbe şimdi ban yiyeceğimKuzular okadar kalorili guzel yemek yapıyorum kvye esime. Ama benim yemekleri canim cekmiyor ya yaşamak için yiyorum yemek için yaşamıyorum artık ya bu büyük bi mutluluk benim gözüm acti guzeller ama sunu gördümki gözüm doymuş mutluyum huzurluyum hamd olsunevet hizli kilo veremiyorum ama 100 gram bile bana ödül buarada degerlerim iyiye gidiyor halsizlikte yok artik MASALLAH bana kaprilerim esorfmanlarim bol geliyor hele 60 olunca bana kilomla ilgili laf söyleyen herkese cevabimi vermiş olcam başarıcam başarıcaz INŞALLAH
Hadi yaptın bir hayır bari biletlerimizde alıver kız dönüşü halederim ben sorun değil@puantiyeli_kelebek heppinizi beklerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?