Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kuzular okadar kalorili guzel yemek yapıyorum kvye esime. Ama benim yemekleri canim cekmiyor ya yaşamak için yiyorum yemek için yaşamıyorum artık ya bu büyük bi mutluluk benim gözüm acti guzeller ama sunu gördümki gözüm doymuş mutluyum huzurluyum hamd olsun evet hizli kilo veremiyorum ama 100 gram bile bana ödül buarada degerlerim iyiye gidiyor halsizlikte yok artik MASALLAH bana kaprilerim esorfmanlarim bol geliyor hele 60 olunca bana kilomla ilgili laf söyleyen herkese cevabimi vermiş olcam başarıcam başarıcaz INŞALLAH

Menumu vereyim
Sabah 11.00: 2 has yumurta 6 zeytin, 1.5 kk peynir 1 bardak süt

Ara: 1 avuç çekirdek

Öğle akşam 15.00: küçük tabak kısır, el büyüklugunde gözleme,domates, şekersiz çay

Ara 17.30: 1 salatalık 1 şeftali

Aksam kahve içerim ablalarla

3 litre kadar su bitki çayları
Not: kızlar 2-3 gün annemlerde olacam ama tartı bildirimine gelecem inşallah. En kötü ihtimal perşembe sabah veririm olur mu ?

Aksam corba varsa icebilirsin kuzum afiyet olsun

Son düzenleme:
Piknikteydin diye yorum yok ama cekirdegi yemeseydin keske

Ögleden sonrası berbat şekerli gıdaları vücuduna sokmuşsun canım beğenmedim aç kalma akşam birşeyler ye ve spor yap

Afiyet olsun Canım çekirdek paketli mi yoksa açıktan bile kavrulmuş muydu akşam çorba yada salata ye aç kalma _Masalim_ dediği gibi birde Çarşamba akşama kadar bildirim yapmak zorundayız canım didemdefne bile yanında götürdü tartıyı

Kız ne diyorsun sen afedersin o laf söyleyenler tövbe tövbe şimdi ban yiyeceğim şimdi kuaförüme gittim ağda için malum yarın doktora gideceğim ben uzun aradan sonra bikini bölgemi gördüm çok sevinçliyim tarif edilemez bir duygu biliyorsun benim Noel baba gibi bir göbeğim vardı

Bugünki menüm saat :10 da kahvaltım :domatesli,lor peynirli salatalıklı ,maydonozlu ,çörek otlu çingene salatası ,çiğ kuruyemiş yanında yeşillik ,ev sucuğu ve tereyağı şekersiz çay akşam ,madensuyu ve Türk kahvesi saat :19.00 yiyeceğim zeytinyağlı taze fasulye ,lahmacun 1 (bu ay 2. Oldu ) ,yeşilllik ev yapımı ayran 2 diş çiğ sarımsak doğal antibiyotik ve kavrulmamış çiğ kabak çekirdeği spor yok ve leptinin hormonu için 9 saati tamamlamış oldum pofu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…