Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hak ediyorlar kuzum ama en iyi cevap zayiflamak ben bu kilolari keyfimden yiyerek almadim insanlar biraz olsun anlayisli olabilirler ama olmuyorlar kuzum

Vay harikasinnn bebeğim seker kutum iste azmin zaferi sihhatler olsun

Süpersin balimmmm

Hak ediyorlar kuzum ama en iyi cevap zayiflamak ben bu kilolari keyfimden yiyerek almadim insanlar biraz olsun anlayisli olabilirler ama olmuyorlar kuzum

Vay harikasinnn bebeğim seker kutum iste azmin zaferi sihhatler olsun
Dur böyle hak ediyorlar diye susmayacağız biliyorsun değil mi ah ah aklımdan neler neler geçiyor bir bilsen sağol teşekkür ederim

Hayatım iiyi hoşda akşam yemeğinde doydun mu niye sayıyorsun ki dukanda sayı var mı

Maşallah iradene canim guzel gitmiş dahada guzel dususler yaşayacaksın inşallah.. firsat buldukça gel yaz canim.
Malesef tatlim salı tarti bildirimi alırım erken olur ama perşembe gunu alamam çarşamba aksam yayinliyorum çünkü. Miyav su nun önerisi de guzel tarti alabilirsin yanina olmazsa izinli yazayim

Sabahi aksam yemeyerek dengelemissin ama canin hep sekerli karbonhidratlı seyler isteyecek 1 2 gun boyunca haberin olsun

Tebrikler canim dunya gozuyle görmek nasip olmuş

Guzel olmus menun afiyet olsun böyle yazman daha iyi kolaylik oldu bizede

Menunde sporunda güzel canim afiyet olsun

Sizin Oray'da mı açtılar şube Merkezi Denizli onun Canım küçücük dükkanları vardı rabbim yürü ya kulum dedi onlara
Aaa bilmiyordum Denizli miymiş merkezii Evet burda da var . Biz Kozahan dakine gidiyoruz küçük bir yer ama bu tatlısına ölüp bitiyorum yaa bi de üstüne tahin döktürdün müü Daha fazla anlatırsam yarın gidip yiyicem diye korkuyorum

Ben onu kaçırmışım kuzucum hasta mı oldun geçmiş olsun

Kusursuz canım aferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…