Hak ediyorlar kuzum ama en iyi cevap zayiflamak ben bu kilolari keyfimden yiyerek almadim insanlar biraz olsun anlayisli olabilirler ama olmuyorlar kuzumKız ne diyorsun sen afedersin o laf söyleyenler tövbe tövbe şimdi ban yiyeceğimşimdi kuaförüme gittim ağda için malum yarın doktora gideceğim ben uzun aradan sonra bikini bölgemi gördüm çok sevinçliyim tarif edilemez bir duygu biliyorsun benim Noel baba gibi bir göbeğim vardı
Süpersin balimmmmBugünki menüm saat :10 da kahvaltım :domatesli,lor peynirli salatalıklı ,maydonozlu ,çörek otlu çingene salatası ,çiğ kuruyemiş yanında yeşillik ,ev sucuğu ve tereyağı şekersiz çay akşam ,madensuyu ve Türk kahvesi saat :19.00 yiyeceğim zeytinyağlı taze fasulye ,lahmacun 1 (bu ay 2. Oldu ) ,yeşilllik ev yapımı ayran 2 diş çiğ sarımsak doğal antibiyotik ve kavrulmamış çiğ kabak çekirdeği spor yok ve leptinin hormonu için 9 saati tamamlamış oldumpofu
Dur böyle hak ediyorlar diye susmayacağız biliyorsun değil mi ah ah aklımdan neler neler geçiyor bir bilsen sağol teşekkür ederimHak ediyorlar kuzum ama en iyi cevap zayiflamak ben bu kilolari keyfimden yiyerek almadim insanlar biraz olsun anlayisli olabilirler ama olmuyorlar kuzum
Vay harikasinnn bebeğim seker kutum iste azmin zaferi sihhatler olsun
Sağol minik kuşum şuan sabitim bakalım Çarşamba'ya Nasıl olur bilemem benSüpersin balimmmm
Hayatım iiyi hoşda akşam yemeğinde doydun mu niye sayıyorsun ki dukanda sayı var mıMenümle karsnizdayim
Sabah
Lorpeynirli yumurta
Yulafcik ekmeğim
1 bardak yeşil cay
Öğlen
1 kase etli yesil fasulye
1 kase yoğurt
Aksam
Kiyma sote ( 3y kasik)
1 bardak ayran
Ufacik yulaf ekmeği
Sporum
1 saat yürüyüş
Kuzular okadar kalorili guzel yemek yapıyorum kvye esime. Ama benim yemekleri canim cekmiyor ya yaşamak için yiyorum yemek için yaşamıyorum artık ya bu büyük bi mutluluk benim gözüm acti guzeller ama sunu gördümki gözüm doymuş mutluyum huzurluyum hamd olsunevet hizli kilo veremiyorum ama 100 gram bile bana ödül buarada degerlerim iyiye gidiyor halsizlikte yok artik MASALLAH bana kaprilerim esorfmanlarim bol geliyor hele 60 olunca bana kilomla ilgili laf söyleyen herkese cevabimi vermiş olcam başarıcam başarıcaz INŞALLAH
Malesef tatlim salı tarti bildirimi alırım erken olur ama perşembe gunu alamam çarşamba aksam yayinliyorum çünkü. Miyav su nun önerisi de guzel tarti alabilirsin yanina olmazsa izinli yazayimMenumu vereyim
Sabah 11.00: 2 has yumurta 6 zeytin, 1.5 kk peynir 1 bardak süt
Ara: 1 avuç çekirdek
Öğle akşam 15.00: küçük tabak kısır, el büyüklugunde gözleme,domates, şekersiz çay
Ara 17.30: 1 salatalık 1 şeftali
Aksam kahve içerim ablalarla
3 litre kadar su bitki çayları
Not: kızlar 2-3 gün annemlerde olacam ama tartı bildirimine gelecem inşallah. En kötü ihtimal perşembe sabah veririm olur mu ?
Saçma bi gün çıkardım ama yazıyım yinede 12 gibi peynir salata domates 1 koz biber 1 dilim tb ekmeği ara 2 küçük nikah şekeri sonra 2 top dondurma sonra 1 bardak cafe Crown latte ve günü kapadım artık su dışında agzima bişey giremez
Kız ne diyorsun sen afedersin o laf söyleyenler tövbe tövbe şimdi ban yiyeceğimşimdi kuaförüme gittim ağda için malum yarın doktora gideceğim ben uzun aradan sonra bikini bölgemi gördüm çok sevinçliyim tarif edilemez bir duygu biliyorsun benim Noel baba gibi bir göbeğim vardı
Bugünki menüm saat :10 da kahvaltım :domatesli,lor peynirli salatalıklı ,maydonozlu ,çörek otlu çingene salatası ,çiğ kuruyemiş yanında yeşillik ,ev sucuğu ve tereyağı şekersiz çay akşam ,madensuyu ve Türk kahvesi saat :19.00 yiyeceğim zeytinyağlı taze fasulye ,lahmacun 1 (bu ay 2. Oldu ) ,yeşilllik ev yapımı ayran 2 diş çiğ sarımsak doğal antibiyotik ve kavrulmamış çiğ kabak çekirdeği spor yok ve leptinin hormonu için 9 saati tamamlamış oldumpofu
Menümle karsnizdayim
Sabah
Lorpeynirli yumurta
Yulafcik ekmeğim
1 bardak yeşil cay
Öğlen
1 kase yoğurt
Aksam
Kiyma sote ( 3y kasik)
1 bardak ayran
Ufacik yulaf ekmeği
Sporum
1 saat yürüyüş
Aaa bilmiyordum Denizli miymiş merkeziiSizin Oray'da mı açtılar şube Merkezi Denizli onun Canım küçücük dükkanları vardı rabbim yürü ya kulum dedi onlara
Ben onu kaçırmışım kuzucum hasta mı oldun geçmiş olsunKizlar gecmisi okuyamadim tam tek tek yazamiyorum affedin
Gecmis olsun diyen herkese cok tesekkurler
Soguk su icmistim 1 litresimdide bademciklerim yara olmus hep surekli ates.
Bakalim aksam acile giderim kotu olursam
Hicte sevmem hastaneleri
Ben iyi olana kadar fazla aktif olamam heralde ancak okuyabildigim kadar gecmisi okurum kizlar
Herkes kendine iyi baksin opuldunuz
Kolay gelsin bitanemKuzum geldimmmm
Miyav_su fistigim gitmedi bu hafta sonuna kadar bizde kalicak... kosturmam cok oluyor gelmedim kusuruma kalmayın
Muhteşemsin canım benim 79 da çok yakında85.4 kiloyummm ama kosturmadan sanki daha cok gitmiş gibi hissediyorumya bi 79u görsem dünyalar benim olucak
Hayır yemin ettim yemeyecegime ve yemedim çocuklar ve eşim kuru fasulye bulgur pilavı yedilerÖgleden sonrası berbat şekerli gıdaları vücuduna sokmuşsun canım beğenmedim aç kalma akşam birşeyler ye ve spor yap
Sen de mi kitap kurdusun canım
Aycekirdegine çok kalorili diyorlar ondan canimNiye çekirdeği beğenmedin Canım eger paketli değilse ve kavrulmamış ise yiyebilir çünkü kavrulmamış kuruyemişlerde un yok
Kusursuz canım aferinBugünki menüm saat :10 da kahvaltım :domatesli,lor peynirli salatalıklı ,maydonozlu ,çörek otlu çingene salatası ,çiğ kuruyemiş yanında yeşillik ,ev sucuğu ve tereyağı şekersiz çay akşam ,madensuyu ve Türk kahvesi saat :19.00 yiyeceğim zeytinyağlı taze fasulye ,lahmacun 1 (bu ay 2. Oldu ) ,yeşilllik ev yapımı ayran 2 diş çiğ sarımsak doğal antibiyotik ve kavrulmamış çiğ kabak çekirdeği spor yok ve leptinin hormonu için 9 saati tamamlamış oldumpofu
Güzel canım beyendimMenümle karsnizdayim
Sabah
Lorpeynirli yumurta
Yulafcik ekmeğim
1 bardak yeşil cay
Öğlen
1 kase yoğurt
Aksam
Kiyma sote ( 3y kasik)
1 bardak ayran
Ufacik yulaf ekmeği
Sporum
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?