- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Güzel canım sadece kuruyemisler biraz fazla kaçmış gibiMerhaba kizlar menum,
Sabah. 2 dilim kepek ekmeği, peynir, domates, çay
Ara, 5kuru üzüm, 6 çiğ badem
Öğlen. Kuru fasulye, cacik
Ara. 5 çiğ fındık, 8antep fıstığı, 4 badem, 4 kayisi
Aksam.Köfte, semizotu salatasi
Kalori hesabını bırak Can'ım kavrulmamış ve paketli değil ise sağlıklı yağdır kuruyemişlerin hepsiAycekirdegine çok kalorili diyorlar ondan canim
Yapma keşke kuru fasulye yeseydin sağlıklı birşey girerdi vücuduna üzüldüm bir daha böyle yemin etmeHayır yemin ettim yemeyecegime ve yemedim çocuklar ve eşim kuru fasulye bulgur pilavı yediler
Evet Denizli merkezli ve babadağlı onlar annemin köyünden Ramazan'da herkes oradan irmik helvası alır uzun bir kuyruk olur sahurda bile açıktır onlarAaa bilmiyordum Denizli miymiş merkeziiEvet burda da var . Biz Kozahan dakine gidiyoruz küçük bir yer ama bu tatlısına ölüp bitiyorum yaa bi de üstüne tahin döktürdün müü Daha fazla anlatırsam yarın gidip yiyicem diye korkuyorum
Ne güzel asıl kaynağından yemek isterdimEvet Denizli merkezli ve babadağlı onlar annemin köyünden Ramazan'da herkes oradan irmik helvası alır uzun bir kuyruk olur sahurda bile açıktır onlar
Evet inşallah para hırsı ile Mısır şurubu ve glikoz kullanmazlar ileride merkezlerini görsen Gülersin eski bina içinde küçüçük kutu gibidir dükkanNe güzel asıl kaynağından yemek isterdimGerçekten çok lezzetli ama başarılılar
neden ağlanacak halin olsun ki güzelim güzel birsey bu olana ölene care yok sen hatani telafi etmeyi başardın bende basaririm inşallah :)@puantiyeli_kelebek canım evet dünya gözü ile gördüm şüküraslında ağlanacak halime gülüyorum ya neyse
Başaracaksın canım buna inan ben inanıyorumneden ağlanacak halin olsun ki güzelim güzel birsey bu olana ölene care yok sen hatani telafi etmeyi başardın bende basaririm inşallah :)
Nasılsın canım görüşmeyeli neler yapıyorsunKuzum geldimmmm
Miyav_su fistigim gitmedi bu hafta sonuna kadar bizde kalicak... kosturmam cok oluyor gelmedim kusuruma kalmayın
Başaracaksın canım buna inan ben inanıyorum
Selamun aleykum kızlarrr
Çok çok çok yoruldum ya
Hem yürüyüş yap hem annem için oradan oraya koştur ayaklarım hesap soracak benden
Menüm şöyle
Sabah 1 zeytin 1 kurabiye
öğle civarı 1 çokoprens 1 elma
akşam taze fasulye ve cacık
Sporum da
2 saat yürüyüş
Evet aslında canım istemiyodu ama yemeye başlayınca baya yedim gittim:))Nihayet aksam birseyler yemissin canim afiyet olsun
Aaaa van lı mısın kızOyyy hemsehrimmis :) bizim gelinsin resmen kiz:))
Süpersin canım afiyet olsunMenüm
Sabah
Tavada yumurta
domates salatalik
ceviz içi
Peynir zeytin
Öğle
Yesil mercimekli Lorlu salata
Aksam
Menemen
Peynir zeytin yoğurt
2 lt su 2 fincan yesil cay
Gayet güzel canım ama anladığım kadariyla sende benim gibi çok çok zor sekillerde kilo verenlerdensinMenüm
Sabah
Tavada yumurta
domates salatalik
ceviz içi
Peynir zeytin
Öğle
Yesil mercimekli Lorlu salata
Aksam
Menemen
Peynir zeytin yoğurt
2 lt su 2 fincan yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?