Bu yeme ile Nasıl dolaştın sen canım resmen aç bırakmışsın @puantiyeli_kelebek dediği gibi akşam yemişsinSelamun aleykum kızlarrr
Çok çok çok yoruldum ya
Hem yürüyüş yap hem annem için oradan oraya koştur ayaklarım hesap soracak benden
Menüm şöyle
Sabah 1 zeytin 1 kurabiye
öğle civarı 1 çokoprens 1 elma
akşam taze fasulye ve cacık
Sporum da
2 saat yürüyüş
Ne bileyim sanki bugün çok yemişim gibi gelmişti halbukiBu yeme ile Nasıl dolaştın sen canım resmen aç bırakmışsın @puantiyeli_kelebek dediği gibi akşam yemişsin
Sevindim tatlım bi sorun olmamasınaBütün tahlilerimi yaptim hepsi iyi çıktı ama yinede çok zor kiloveriyorum
Sabah öğlen yok Canım bana göre kahvaltıda 1 kurabiye olmazNe bileyim sanki bugün çok yemişim gibi gelmişti halbuki
Çok güzel menü hele ki akşam tam benlikMenüm
Sabah
Tavada yumurta
domates salatalik
ceviz içi
Peynir zeytin
Öğle
Yesil mercimekli Lorlu salata
Aksam
Menemen
Peynir zeytin yoğurt
2 lt su 2 fincan yesil cay
Olmaz tabiki yaSabah öğlen yok Canım bana göre kahvaltıda 1 kurabiye olmaz
Hadi bakalım peynirli zeytinli domatesli olsun CanımOlmaz tabiki ya
Yarın acaip güzel kahvaltı yapcam
Tamam peynir zaeytin tavada yumurta bide köz biber yapimHadi bakalım peynirli zeytinli domatesli olsun Canım
Ballilokmam ya sayi yokta benim canim çekmedi bide burdaki menuleri sayim yapıyorum nekadar yedigimi yazmak icinHayatım iiyi hoşda akşam yemeğinde doydun mu niye sayıyorsun ki dukanda sayı var mı
Hayır olmazTamam peynir zaeytin tavada yumurta bide köz biber yapim
Ya ben şimdi dondurma yesem olur mu
Afiyet olsun tatlımİyi akşamlarMenüm:
Sabah (07.30):
1 yumurtayla omlet
1 kupa süt
Salatalık
1 dilim tam buğday eklemi
Öğle (13.30):
Tavuk döner
Ayran
Ara:
1.5 incir
5-6 badem
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
2 yk bulgur pilavı
3 yk et
Ara:
Max Duo Dondurma(Karşı komşumuz marketten almış bana o an kıramadım ne yazık ki torununa alırken bana da almış )
Türk Kahvesi (Şekersiz)
SPOR:
Jıllıan Level 1 - 1/30
Su: 2.7 litre
Sağol canıımAfiyet olsun tatlımsu321 bak örnek menü yediği için dondurmayı hak etti sende güzel beslen hakket bebiş
Yalnız saymadan ye ay gıcık oluyorum şu sayma işine yaSağol canıımAyy mutlu oldum beğendin mi menümü
Aslında çok saymam ama ortalam ölçü belli olsun diye yazdımYalnız saymadan ye ay gıcık oluyorum şu sayma işine yayarın bende Sayıcam az kaldı
OffffHayır olmazsopa geliyor
Kız sevilmez mi bulgur pilavı yanında ya cacık yada turşu olucakAslında çok saymam ama ortalam ölçü belli olsun diye yazdımBulgur pilavını sevmiyorum çok ben o yüzden sırf 2 kaşık aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?