Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi dersler iyi okumalar benim kitabımlarımda Çarşamba'ya geliyor artık bende takılmam buralara iyi geceler
Sağol kuzum Ohh süperr benim okumam gereken bir sürüü kitabım var onları bitiricem ilk Kitap ve kıyafet alışverişini bıkmadan yapabilirim

Malesef tatlim salı tarti bildirimi alırım erken olur ama perşembe gunu alamam çarşamba aksam yayinliyorum çünkü. Miyav su nun önerisi de guzel tarti alabilirsin yanina olmazsa izinli yazayim
Tamam canım yarın akşam veya çarşamba sabah eve geçerim ve tartilirim

Tamam canım eve gececem yarın akşam veya çarşamba sabah. Çekirdek evde kavrulmuş yedim canım. Bu hafta için çok umitsizim zaten

Tamam canım eve gececem yarın akşam veya çarşamba sabah. Çekirdek evde kavrulmuş yedim canım. Bu hafta için çok umitsizim zaten
Evde kavrulmuş içine un girmediyse sorun yok çekirdekte bu kadar takılma ben biliyorum neden böylesin beni dinlemiyorsun bazı kendini bilmezlere inanıyorsun Canım ben 3 yıldan Bu yana spor yapıyorum ve herşeyi araştırdım sen leithia sorsana birde

Sağol kuzum Ohh süperr benim okumam gereken bir sürüü kitabım var onları bitiricem ilk Kitap ve kıyafet alışverişini bıkmadan yapabilirim
Sorma bende eski enerjimi alıyorum alışveriş için gün sayıyorum eşimin söz verdiği parayı alınca arabada 5 evde 15 diyeceğim şuan yanımda şekerli leblebi yiyor ben ise şekersiz çayımı içiyorum

koza16 cimcemesi nereye kayboldun şu klipteki zenci kız var ya onun fiziği çok hoşuma gidiyor bir baksana çok eski bir klip ama sarı yarım tişörtlü klibin 0.56 sn çıkıyor affet ya 2.12 dk çıkıyor birde

Süpersiiin canıııım enişte abiii korksuun sendeen İleride seni evden çıkarmayabilir kıskançlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…