Bugünlük ye ama yarın süper bir menü bekliyorum senden baby bak parmak kadar
İyi dersler iyi okumalar benim kitabımlarımdaİyi geceler kızlarYarın 10'da dersim var kitap okuyup uyuyucam
Tamaaammmm mini zatiBugünlük ye ama yarın süper bir menü bekliyorum senden baby bak parmak kadarkoza16 Nasıl besleniyor
Ayy yook o kadar çok sevmiyoruumKız sevilmez mi bulgur pilavı yanında ya cacık yada turşu olucakağzının tadını bilmiyorsun
Çook küçüğüüümBugünlük ye ama yarın süper bir menü bekliyorum senden baby bak parmak kadarkoza16 Nasıl besleniyor
Sağol kuzumİyi dersler iyi okumalar benim kitabımlarımdaÇarşamba'ya geliyor artık bende takılmam buralara iyi geceler
Tamam canım yarın akşam veya çarşamba sabah eve geçerim ve tartilirimMalesef tatlim salı tarti bildirimi alırım erken olur ama perşembe gunu alamam çarşamba aksam yayinliyorum çünkü. Miyav su nun önerisi de guzel tarti alabilirsin yanina olmazsa izinli yazayim
Afiyet olsun ileride bana küfür etmedeTamaaammmm mini zati
Kız cimcime kısır denilince aklımı oynattığımı biliyorsunAyy yook o kadar çok sevmiyoruumKısır yapalım bulgurdan pilav yerine
Tamam canım eve gececem yarın akşam veya çarşamba sabah. Çekirdek evde kavrulmuş yedim canım. Bu hafta için çok umitsizim zatenAfiyet olsun Canım çekirdek paketli mi yoksa açıktan bile kavrulmuş muydu akşam çorba yada salata ye aç kalma @SucceSSstorY dediği gibi birde Çarşamba akşama kadar bildirim yapmak zorundayız canım @didemdefne bile yanında götürdü tartıyı
Şaka maka aramızda 13 kg var cimcime senin yanında ben tankerimÇook küçüğüüüm62 kilocuk ufacık bir şeyiim
Evde kavrulmuş içine un girmediyse sorun yok çekirdekte bu kadar takılma ben biliyorum neden böylesin beni dinlemiyorsun bazı kendini bilmezlere inanıyorsun Canım ben 3 yıldan Bu yana spor yapıyorum ve herşeyi araştırdım sen leithia sorsana birdeTamam canım eve gececem yarın akşam veya çarşamba sabah. Çekirdek evde kavrulmuş yedim canım. Bu hafta için çok umitsizim zaten
Sorma bende eski enerjimi alıyorum alışveriş için gün sayıyorum eşimin söz verdiği parayı alınca arabada 5 evde 15 diyeceğim şuan yanımda şekerli leblebi yiyorSağol kuzumOhh süperr benim okumam gereken bir sürüü kitabım var onları bitiricem ilk Kitap ve kıyafet alışverişini bıkmadan yapabilirim
Anaaam doğruu ya pardonKız cimcime kısır denilince aklımı oynattığımı biliyorsun
Sen fıstıksın valla tanker neymiişŞaka maka aramızda 13 kg var cimcime senin yanında ben tankerim
Süpersiiin canıııım enişte abiii korksuun sendeenSorma bende eski enerjimi alıyorum alışveriş için gün sayıyorum eşimin söz verdiği parayı alınca arabada 5 evde 15 diyeceğim şuan yanımda şekerli leblebi yiyorben ise şekersiz çayımı içiyorum
Şimdiden başladı adam beter olsun acımıyorum cimcime sende acıma sürünsün arkamdan bay tombalak 3 gündür şekerli leblebi yıyor yesin yarasın koca Göbişli olsunSüpersiiin canıııım enişte abiii korksuun sendeenİleride seni evden çıkarmayabilir kıskançlıktan
Ablanda benim kafadanAnaaam doğruu ya pardonAma yarın menümde görürsen şaşırma ablamı durduramıyorum
Maşallah kıza bak bekoza16 cimcemesi nereye kayboldun şu klipteki zenci kız var ya onun fiziği çok hoşuma gidiyor bir baksana çok eski bir klip ama sarı yarım tişörtlü klibin 0.56 sn çıkıyor affet ya 2.12 dk çıkıyor birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?