Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Değil mi bayılıyorum o Kıza fıstık fıstık maşallah zaten benimle aynı boydan olan ünlülere bakıyorum vücut ölçülerine kilolarına taktım felaket
Ben de yapıyoruum onu sıkça Türklerde aşırı bilinçlendi herkes pilates de fitness da gelsin kaslar six packler

Ben de yapıyoruum onu sıkça Türklerde aşırı bilinçlendi herkes pilates de fitness da gelsin kaslar six packler
Valla benim devremdekiler öyle değil malesef çoğu arkadaşım benimle dalga geciyor yada salak salak konuşuyorlar dediğin insanlar senin etrafında varsa ne mutlu sana

Valla benim devremdekiler öyle değil malesef çoğu arkadaşım benimle dalga geciyor yada salak salak konuşuyorlar dediğin insanlar senin etrafında varsa ne mutlu sana
Ayy yook ben ünlülerden bahsettim canım Kendini bilmez çok hadsiz var ne yazık ki umursamayıp geçmek gerekiyor

Örnek alınacak bir iraden var canım Öyle yapıcam artık gerçi ben eve gelene kadar yapmış olur ama
Sende ilave yeşillik yap Canım evet iradem çok güçlü ya sorma arkadaşlar gelince 2 tepsi kek,pasta,Rus salatası ama bir dilim bile yemedim onlar Şok'a girdi bakalım yarın kahvaltı günümüz var kesin aç kalırım ben ya

Psikolojik savaş veriyorum resmen
Lethia kim canım

Aaaa van lı mısın kız

Hayir agrili ama yakiniz canim ondan dedim geliinnn:))

Süpersin canım afiyet olsun
sagol kuzum

Ben zor vermiyorum aslinda gayet ideal kilo verdiğimi düşünüyorum iki haftadır biraz sağlık sorunum var bu sekteye uğrattı
Tabi herkes kendini taniyip ona göre beslenmeli akşamlari erken ve hafif yemeye çalış canim
Çok güzel menü hele ki akşam tam benlik
Bide çay olsun ohhhh

Cay yoktu yaninda utu arasinda yedim çünkü hazırlayacak vaktim olmadi ekmekte yoktu dolayısıyla cok zevkli yemedim:)) ama alisacagiz bunada napalim

Harika menu canim

Yalnız saymadan ye ay gıcık oluyorum şu sayma işine ya yarın bende Sayıcam az kaldı

koza16 ve karatay dukan yapmayan kizlar saymak zorunda canim bizim diyetlerde bu zorunluluk yok ama ekmek bulgur ha bide dondurma yeniyorsa sayi olacak canim ben bilmek isterim acikcasi.
Tamaaammmm mini zati

Hadi bakalim sağlıksız seylerin üstüne buda pastanin visnesi olsun:)) ama bu son olsun gerçekten menulerini sağlıklı hale getirmen gerek kuzum

Çook küçüğüüüm 62 kilocuk ufacık bir şeyiim

Miyav_su tanksa ben de dozerim hatta tırım yani
:))

Kizz kim o kendini bilmez sporla ilgili ne demis merak ettim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…