Ohh sefan olsunn valla zayıf olmak özgüven gerçekteenŞimdiden başladı adam beter olsun acımıyorum cimcime sende acıma sürünsün arkamdan bay tombalak 3 gündür şekerli leblebi yıyor yesin yarasın koca Göbişli olsun
Sana göndereyim 1 kaseAblanda benim kafadankız Taktı mı takıyor ya afiyet olsun ben şaka diyorum zaten evde kısır yapıcak bulgur yok ben
Değil mi bayılıyorum o Kıza fıstık fıstık maşallah zaten benimle aynı boydan olan ünlülere bakıyorum vücut ölçülerine kilolarına taktım felaketMaşallah kıza bak beNe fizikler var harbiiden iyimiş baya
Ben de yapıyoruum onu sıkçaDeğil mi bayılıyorum o Kıza fıstık fıstık maşallah zaten benimle aynı boydan olan ünlülere bakıyorum vücut ölçülerine kilolarına taktım felaket
Sagol kuzum yemem ben benim dilimdedir istesem yerim ama olmaz tatlış sende bol yeşillikli yaptır ablana madem yapacakSana göndereyim 1 kaseYarın sebze-meyve pazarı var marul alıp yapıcakmıış
Örnek alınacak bir iraden var canımSagol kuzum yemem ben benim dilimdedir istesem yerim ama olmaz tatlış sende bol yeşillikli yaptır ablana madem yapacak
Valla benim devremdekiler öyle değil malesef çoğu arkadaşım benimle dalga geciyor yada salak salak konuşuyorlar dediğin insanlar senin etrafında varsa ne mutlu sanaBen de yapıyoruum onu sıkçaTürklerde aşırı bilinçlendi herkes pilates de fitness da gelsin kaslar six packler
Ayy yook ben ünlülerden bahsettim canımValla benim devremdekiler öyle değil malesef çoğu arkadaşım benimle dalga geciyor yada salak salak konuşuyorlar dediğin insanlar senin etrafında varsa ne mutlu sana
Sende ilave yeşillik yap Canım evet iradem çok güçlü ya sorma arkadaşlar gelince 2 tepsi kek,pasta,Rus salatası ama bir dilim bile yemedim onlar Şok'a girdi bakalım yarın kahvaltı günümüz var kesin aç kalırım ben yaÖrnek alınacak bir iraden var canımÖyle yapıcam artık gerçi ben eve gelene kadar yapmış olur ama
Umursamıyor gülüyorum sadeceAyy yook ben ünlülerden bahsettim canımKendini bilmez çok hadsiz var ne yazık ki umursamayıp geçmek gerekiyor
Psikolojik savaş veriyorum resmenEvde kavrulmuş içine un girmediyse sorun yok çekirdekte bu kadar takılma ben biliyorum neden böylesin beni dinlemiyorsun bazı kendini bilmezlere inanıyorsun Canım ben 3 yıldan Bu yana spor yapıyorum ve herşeyi araştırdım sen leithia sorsana birde
Spor topiğinden ona özel mesaj at spor konusunda bilgili seni etiket yapayım Oray'aPsikolojik savaş veriyorum resmen
Lethia kim canım
Olur kuzum ama bu isi çarşamba veya perşembe yapalım net düzgun değil buradaSpor topiğinden ona özel mesaj at spor konusunda bilgili seni etiket yapayım Oray'a
Ok spor konusunda bilgili Canım emin ol buna ben güveniyorum onun bilgisine senin yaptığın spor boş değil benceOlur kuzum ama bu isi çarşamba veya perşembe yapalım net düzgun değil burada
Cansın sen yaa düşünüp ilgileniyorsun ya.. köstek değil destek oluyorsun ya o bile yeterOk spor konusunda bilgili Canım emin ol buna ben güveniyorum onun bilgisine senin yaptığın spor boş değil bence
Niye buradayız fıstıkımCansın sen yaa düşünüp ilgileniyorsun ya.. köstek değil destek oluyorsun ya o bile yeter
Aaaa van lı mısın kız
sagol kuzumSüpersin canım afiyet olsun
Gayet güzel canım ama anladığım kadariyla sende benim gibi çok çok zor sekillerde kilo verenlerdensinmalesef ben aç kalcamki kilo veriyim çok denedim olmuyo özellikle akşam yemeği benim dusmanim onunicin akşam yememeye dikkat ediyorum
Çok güzel menü hele ki akşam tam benlik
Bide çay olsun ohhhh
İyi akşamlarMenüm:
Sabah (07.30):
1 yumurtayla omlet
1 kupa süt
Salatalık
1 dilim tam buğday eklemi
Öğle (13.30):
Tavuk döner
Ayran
Ara:
1.5 incir
5-6 badem
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
2 yk bulgur pilavı
3 yk et
Ara:
Max Duo Dondurma(Karşı komşumuz marketten almış bana o an kıramadım ne yazık ki torununa alırken bana da almış )
Türk Kahvesi (Şekersiz)
SPOR:
Jıllıan Level 1 - 1/30
Su: 2.7 litre
Yalnız saymadan ye ay gıcık oluyorum şu sayma işine yayarın bende Sayıcam az kaldı
Tamaaammmm mini zati
Çook küçüğüüüm62 kilocuk ufacık bir şeyiim
Evde kavrulmuş içine un girmediyse sorun yok çekirdekte bu kadar takılma ben biliyorum neden böylesin beni dinlemiyorsun bazı kendini bilmezlere inanıyorsun Canım ben 3 yıldan Bu yana spor yapıyorum ve herşeyi araştırdım sen leithia sorsana birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?