Allah AllahOzellikle m8yavsuyu merak ettim ben
Tamam o zaman kızlar sayınızı yazın bayan @puantiyeli_kelebek istiyor esyafurullah Can'ım ben kendi adıma konuştum dozer olur mu senden ancak narin bir çicek olur bizim topikten değil Canım başka biri sporuna laf etmiş tövbe yarrabim biliyon beni atladım bende Allah'dan ban yemekten yırttıkHayir agrili ama yakiniz canim ondan dedim geliinnn:))
sagol kuzum
Ben zor vermiyorum aslinda gayet ideal kilo verdiğimi düşünüyorum iki haftadır biraz sağlık sorunum var bu sekteye uğrattı
Tabi herkes kendini taniyip ona göre beslenmeli akşamlari erken ve hafif yemeye çalış canim
Cay yoktu yaninda utu arasinda yedim çünkü hazırlayacak vaktim olmadi ekmekte yoktu dolayısıyla cok zevkli yemedim:)) ama alisacagiz bunada napalim
Harika menu canim
koza16 ve karatay dukan yapmayan kizlar saymak zorunda canim bizim diyetlerde bu zorunluluk yok ama ekmek bulgur ha bide dondurma yeniyorsa sayi olacak canim ben bilmek isterim acikcasi.
Hadi bakalim sağlıksız seylerin üstüne buda pastanin visnesi olsun:)) ama bu son olsun gerçekten menulerini sağlıklı hale getirmen gerek kuzum
Miyav_su tanksa ben de dozerim hatta tırım yani
:))
Kizz kim o kendini bilmez sporla ilgili ne demis merak ettim:))
Var ekle beni yazayım mı ister misin fıstıkInstagram varmı kizlar
Ay kıyamam at bana fotonu merak ettim seni minik papatyamFotolarim var yani merak eden olursa
Ay geldin mi senSlm kızlar benim işler yogun arada girip okuyorum ama cevap yazamadım aklımda kalanları yazayım
Miyavsu canım geçmiş olsun maydanoz suyunu iyi akıl etmişsin iyi gelir inş
Succestorry o kadar güzel yemek yapıp da yemiyorsan helal olsun canım ben pis boğazın tekiyim kesinlikle dayanamam
Başkan Karatay iyi gidiyor galiba sonuç larını alırsın kuzum inş benim yandan Karatay da olmadı ekmeksiz olmuyo şimdilik günlük 1 yada en fazla 2 dilim ekmekle idare ediyorum eve geçince daha iyi olacak die ümit ediyorum
Papatya1994 canım git gide memun daha iyi oluyor bende tam tersi
Aslında gayet iyi gidiyordum dün komşular geldi gözlerinin onu kararmis nolmus kotulenmissin dediler bende bi an boş bulundum 4 Gofret yedim onun dışında fena değil
Bende seni cok seviyorum canim miyavim benim..Ay geldin mi senyandan karataycı yanlız son cümlene püskürterek güldüm eşim ne oluyor diye bakıyor allahım bir kaçamak bu kadar mı güzel anlatılır seviyom kız seni yanlız birisi öyle cümleler kullandığında aklına ben geleyim belki gözün kararmaz ne dersin papatya1994 ilk gün çok paraladım belki ondandır helal olsun bırakıp gitmedi
Slm kızlar benim işler yogun arada girip okuyorum ama cevap yazamadım aklımda kalanları yazayım
Miyavsu canım geçmiş olsun maydanoz suyunu iyi akıl etmişsin iyi gelir inş
Succestorry o kadar güzel yemek yapıp da yemiyorsan helal olsun canım ben pis boğazın tekiyim kesinlikle dayanamam
Başkan Karatay iyi gidiyor galiba sonuç larını alırsın kuzum inş benim yandan Karatay da olmadı ekmeksiz olmuyo şimdilik günlük 1 yada en fazla 2 dilim ekmekle idare ediyorum eve geçince daha iyi olacak die ümit ediyorum
Papatya1994 canım git gide memun daha iyi oluyor bende tam tersi
Aslında gayet iyi gidiyordum dün komşular geldi gözlerinin onu kararmis nolmus kotulenmissin dediler bende bi an boş bulundum 4 Gofret yedim onun dışında fena değil
Insallah.canim ben gelecek hafta daha iyi verdirecegini dusunuyorum canim bu hafta dukan dolayısıyla pek veremedigimi biliyorum bu bir geçiş donemi o yuzden.üzülmüyorum
Gozunun kararmasina Gofretle cozum bulman ilginc olmus tatlim meyve yesen çorba icsen anlayacagim da gofret olmamis
Zaten milletin agzı torba değil ki büzesin onlar herşeyi konuşurlar Canım bu kadar takıntılı olma etrafındaki insanlara aslında sende de işe yaramışdı sen çok saldın fıstık @puantiyeli_kelebek dediği gibi keşke meyve yeseydin ya ne Zaman gidiyorsun evineBende seni cok seviyorum canim miyavim benim..
annesinin evine geldi de kız çöktü derler bizim buradakiler çok dedikoducu ben bi eve gidim haftada 2 kilo vericem zaten kaçamak olmazsa 3 bile gider benden.
Papatya da ise yarayan yöntem bende neden yaramıyor acaba sen bana torpil mi geçiyon yoksa ben çok tatliyim kiyamiyo musun bana
Kızlar şuna bakar mısınız zeki müren Nasıl spor yapıyormuş
Zaten milletin agzı torba değil ki büzesin onlar herşeyi konuşurlar Canım bu kadar takıntılı olma etrafındaki insanlara aslında sende de işe yaramışdı sen çok saldın fıstık @puantiyeli_kelebek dediği gibi keşke meyve yeseydin ya ne Zaman gidiyorsun evine
Menün süper özellikle ciğer Yemen'e o kadar çok sevindim ki yanlız o gofret ile ciğerdeki bütün vitaminler gitmiş çok üzüldüm açıkcası beni hayal kırıklığına uğrattın CanımMenum sabah 1 dilim ekmek 1 h. Yumurta zeytin peynir salatalık domates
Öğle 2 catal ciğer 1tereyagli yumurta zeytin peynir domates salatalık 1 dilim ekmek 1 slm kavun
Aksam tavuk sote zeytin peynir yoğurt salatalık 2 dilim kavun
30 dk yavaş tempolu yürüyüş bi dolu ev işleri
Menün süper özellikle ciğer Yemen'e o kadar çok sevindim ki yanlız o gofret ile ciğerdeki bütün vitaminler gitmiş çok üzüldüm açıkcası beni hayal kırıklığına uğrattın Canım
Çok Yemen'e kızmıyorum inan bana seni anlıyorum köyde efor sarfediyorsun zaten kendini aç bıraksan ben kızarım ilk önce herşey iyi son dakika boş katbonhidrat ile hücrelerine zarar veriyorsun beyaz hücrelerine bir bak araştır kızdığıma hak verirsin benceP.tesi falan ama çarşamba kardeşim gelecek spor ve diyeti o buradayken daha iyi yapabilirim çünkü işlerin birazini ona devrederim çok yorulmam çok acikmam ondan dolayi da çok yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?