Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Beyaz hücreler ne oluyor canım

selam kızlar. yogun bir boğaz enfeksiyonu geçirdim çok şükür doping serum taktılar ve çok daha iyiyim. Umarım sizde iyisinizdir. yetişemiyorum fıstıklar geçmişe,muhabbetimiz bol olsun

kahvaltı: yarım dilim tb ekmek. 2 çatal peynir. yarım bardak süt
öğle: 1 kase çorba , yarım tb ekmek
akşam üzeri: 1 kase çorba, 1 haşlanmış mısır
akşam: 1 kaşık bezelye 1 kaşık bulgur

Iyi geceler kizceler. Tatil donusu biriken islerle ugrasmaktan pestilim cikti ancak girebiliyorum. Bugunku menum:
Sabah: 1 bardak sut
Oglen: Izgara balik, firinda karnibahar, haslanmis taze fasulye
Aksam: Tavuklu peynirli salata

Geldigimden beri hicbi isim duzgun gitmiyo. Kedimi bakicisindan hasta aldim 2 gundur bisey yemiyo agzinda yara var, evde elimde mama kabiyla pesinde kosturuyorum. Resmen cocuk bakiyomusum gibi ya... Arabamin da motorunda bi sikinti var, tamirciye goturmem lazim. Tamirci demek bi ton para demek... Hocam da tatil donusu isleri ustume oyle bi yigdi ki boguluyorum. Of ben cok bunaldim ya

Günaydın Canım geçmiş olsun hayvanlar aynı Bebek gibiler üzülme gecer evet yurtdışında araba tamiri pahalı olurmuş Allah kolaylık versin hemen strese girme birde buradan aileden ayrıldın

Ay gecen hafta bende yaşadım günde 2 iğne ve 3 tane ampülü karıştırıp yapmışlardı of çok fena Canım asitli bir şey içttin mi benim gibi belki alerjin olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…