Tatlım gülmek amaçlı koydum fıstık zeki müren ile söyleşiCanım net yavaş yüklemiyor nasıl yapıyormuş anlatsana
Çok Yemen'e kızmıyorum inan bana seni anlıyorum köyde efor sarfediyorsun zaten kendini aç bıraksan ben kızarım ilk önce herşey iyi son dakika boş katbonhidrat ile hücrelerine zarar veriyorsun beyaz hücrelerine bir bak araştır kızdığıma hak verirsin bence
İyi geceler Canım yarına bol dinlen ki yorulma kolay gelsinYarın daha güzel beni ile gelirim inş karşınıza kib iyi geceler kızlar ben artık kaçıyorum gözlerim kapanıyor ve sabah erken kalmam lazım isim cokkk
Yarın daha güzel beni ile gelirim inş karşınıza kib iyi geceler kızlar ben artık kaçıyorum gözlerim kapanıyor ve sabah erken kalmam lazım isim cokkk
Başkan uyumadın mı dahaİnşallah canim iyi geceler
Başkan uyumadın mı daha
Bilmem biraz cadisin yaa tam benliksin ondan
Yaz tabi benimki özlemmehmet2010 eklemek isteyen olursaVar ekle beni yazayım mı ister misin fıstık
Günaydın Canım geçmiş olsun hayvanlar aynı Bebek gibiler üzülme gecer evet yurtdışında araba tamiri pahalı olurmuş Allah kolaylık versin hemen strese girme birde buradan aileden ayrıldınIyi geceler kizceler. Tatil donusu biriken islerle ugrasmaktan pestilim cikti ancak girebiliyorum. Bugunku menum:
Sabah: 1 bardak sut
Oglen: Izgara balik, firinda karnibahar, haslanmis taze fasulye
Aksam: Tavuklu peynirli salata
Geldigimden beri hicbi isim duzgun gitmiyo. Kedimi bakicisindan hasta aldim 2 gundur bisey yemiyo agzinda yara var, evde elimde mama kabiyla pesinde kosturuyorum. Resmen cocuk bakiyomusum gibi ya... Arabamin da motorunda bi sikinti var, tamirciye goturmem lazim. Tamirci demek bi ton para demek... Hocam da tatil donusu isleri ustume oyle bi yigdi ki boguluyorum. Of ben cok bunaldim ya
Farkettim zaten böyle düşündüğünü acayip cadıyım süpürgem bile varBilmem biraz cadisin yaa tam benliksin ondan
Ekledim seni madem merak ediyorsun beni CanımYaz tabi benimki özlemmehmet2010 eklemek isteyen olursa
Ay gecen hafta bende yaşadım günde 2 iğne ve 3 tane ampülü karıştırıp yapmışlardı of çok fena Canım asitli bir şey içttin mi benim gibi belki alerjin olabilirselam kızlar. yogun bir boğaz enfeksiyonu geçirdim çok şükür doping serum taktılar ve çok daha iyiyim. Umarım sizde iyisinizdir. yetişemiyorum fıstıklar geçmişe,muhabbetimiz bol olsun
kahvaltı: yarım dilim tb ekmek. 2 çatal peynir. yarım bardak süt
öğle: 1 kase çorba , yarım tb ekmek
akşam üzeri: 1 kase çorba, 1 haşlanmış mısır
akşam: 1 kaşık bezelye 1 kaşık bulgur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?