- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Var ekle beni yazayım mı ister misin fıstık
Özelden yazdım csnım bir bakbenide ekle benide
Günaydın fıstık iyi derslerGünaydıınDershaneye erken gelmişim bekliyorum sınıfta size bakıyım dedim Benim de instagramım var özelden adınızı yazın ekliyim hemen
Çok güzel bi kahvaltı yaptım günün devamı da öyle gelir inşallahHayir agrili ama yakiniz canim ondan dedim geliinnn:))
sagol kuzum
Ben zor vermiyorum aslinda gayet ideal kilo verdiğimi düşünüyorum iki haftadır biraz sağlık sorunum var bu sekteye uğrattı
Tabi herkes kendini taniyip ona göre beslenmeli akşamlari erken ve hafif yemeye çalış canim
Cay yoktu yaninda utu arasinda yedim çünkü hazırlayacak vaktim olmadi ekmekte yoktu dolayısıyla cok zevkli yemedim:)) ama alisacagiz bunada napalim
Harika menu canim
koza16 ve karatay dukan yapmayan kizlar saymak zorunda canim bizim diyetlerde bu zorunluluk yok ama ekmek bulgur ha bide dondurma yeniyorsa sayi olacak canim ben bilmek isterim acikcasi.
Hadi bakalim sağlıksız seylerin üstüne buda pastanin visnesi olsun:)) ama bu son olsun gerçekten menulerini sağlıklı hale getirmen gerek kuzum
Miyav_su tanksa ben de dozerim hatta tırım yani
:))
Kizz kim o kendini bilmez sporla ilgili ne demis merak ettim:))
Ins değişmez canım ben sabitimFarkettim zaten böyle düşündüğünü acayip cadıyım süpürgem bile varyarın tartı günü şekerim ben tartıda harika bir rakam gördüm umarım değişmez rakam
Ins değişmez canım ben sabitimFarkettim zaten böyle düşündüğünü acayip cadıyım süpürgem bile varyarın tartı günü şekerim ben tartıda harika bir rakam gördüm umarım değişmez rakam
Ismin biblocum heralde Didem defnede didemenver olanmi. ..sonra yanlış kişiler olmasinEkledim seni madem merak ediyorsun beni Canım
selam kızlar. yogun bir boğaz enfeksiyonu geçirdim çok şükür doping serum taktılar ve çok daha iyiyim. Umarım sizde iyisinizdir. yetişemiyorum fıstıklar geçmişe,muhabbetimiz bol olsun
kahvaltı: yarım dilim tb ekmek. 2 çatal peynir. yarım bardak süt
öğle: 1 kase çorba , yarım tb ekmek
akşam üzeri: 1 kase çorba, 1 haşlanmış mısır
akşam: 1 kaşık bezelye 1 kaşık bulgur
Iyi geceler kizceler. Tatil donusu biriken islerle ugrasmaktan pestilim cikti ancak girebiliyorum. Bugunku menum:
Sabah: 1 bardak sut
Oglen: Izgara balik, firinda karnibahar, haslanmis taze fasulye
Aksam: Tavuklu peynirli salata
Geldigimden beri hicbi isim duzgun gitmiyo. Kedimi bakicisindan hasta aldim 2 gundur bisey yemiyo agzinda yara var, evde elimde mama kabiyla pesinde kosturuyorum. Resmen cocuk bakiyomusum gibi ya... Arabamin da motorunda bi sikinti var, tamirciye goturmem lazim. Tamirci demek bi ton para demek... Hocam da tatil donusu isleri ustume oyle bi yigdi ki boguluyorum. Of ben cok bunaldim ya
Günaydın kızlarrr
dün akşam 40 dakika yürüdüm
ama sabahki tartım beni mutlu etmedi. haftasonunu telafi edemiycem galiba
bu arada akşam yemek canım istemedi bende bir armut yedim
Evet fıstık gibisin Canım ben şuan arkadaşlar ile kahvaltı yapıyorum
Canım istersen özelden sorda kimse ifşa olmasinIsmin biblocum heralde Didem defnede didemenver olanmi. ..sonra yanlış kişiler olmasin
Tesekkur ederim canim sen daha fıstıksın masallahEvet fıstık gibisin Canım ben şuan arkadaşlar ile kahvaltı yapıyorum
İnşallah canimcimIyi olmana sevindim canim yinede dinlen tamamen iyiles. Az sık yemissin canim afiyet olsun
Stres yapma zaten yogun bir tatil ve tatil dönüşü seni yormustur ustune stres seni harap eder hasta olursun canim sen relaksnols hersey yoluna girecektir ben inanıyorum
Bakarsin bugün telafi eder yarina eksi çıkarsın bugun dikkat etmeye devam
Kız ne diyorsun sen afedersin o laf söyleyenler tövbe tövbe şimdi ban yiyeceğimşimdi kuaförüme gittim ağda için malum yarın doktora gideceğim ben uzun aradan sonra bikini bölgemi gördüm çok sevinçliyim tarif edilemez bir duygu biliyorsun benim Noel baba gibi bir göbeğim vardı
Sen de mi kitap kurdusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?