Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Çarşambayı merakla bekliyorum kızlar hoş şuan kilom sabit bakalım pofu tekniği bende işe yarayacak mı merak ediyorum Can'lar

dün cvvp veremedim ablacım ya ksra bakma emi..
:) iyi dayanmışsın hayatta dayanamazdım ben:)
işe yarayacak devamlı hiç mrk etme

Senin nasil gidiyor canım? 5 saat araya hala devam ediyor musun?
evet cnm alıştım artık 1 hafta oldu..regl olcam biraz şişkinlik var ama onun dışında iyiyim..bi ara +900 oldu aniden su tutması diye düşündüm tuzu azalttım hop tekrar indi..reglden sonra net kilom ortaya çıkacak :)

Kuruyemişin hangi türünü yemeliyiz.
Kavrulmamış olan daha iyi biliyorum , alıp evde kavuruncada zararlı mı ?

Ben de simdilik 4 saat ara vermeyi basarabiliyorum okullar acilip düzene girdigimde 5+saate gececegim hem kilomda durmamis olur. Doğru düşünüyorumdur umarım :))

daha iyi olmana sevindim :)

Aileden yeni ayrıldın ya umarım alışırsın 1 2 haftaya. Kediciğine geçmiş olsun umarım hemencecik iyileşir
bayılıırm böyle evcil hayvanıyla anne çocuk gibi olanlara çok yüce gönüllülük hocam demişsin canım öğrenci misin akademisyen misin?

Ay gecen hafta bende yaşadım günde 2 iğne ve 3 tane ampülü karıştırıp yapmışlardı of çok fena Canım asitli bir şey içttin mi benim gibi belki alerjin olabilir
2 aydır ağzıma asitin a sı girmedi çok şükür :) alerjimde yok ama 1 litre soguk suyu 1 dikişte içince bana elektrik su olarak döndü

Iyi olmana sevindim canim yinede dinlen tamamen iyiles. Az sık yemissin canim afiyet olsun
çook teşekkürler topik reisi

içini ferah tutmaya çalış canım..
İnşallah tüm sıkıntılar birer birer çözülecek

çok teşekkürler
senin profiline de bayılıyorum yahu çocukluğum geliyor aklıma

bende değiştireyim ama ne yapayım diye düşünüyordum :)
Çocukluğumu hatırlatsın diye böyle yapmıştım.
Şimdi biraz daha motive edecek birşeylerle değiştiresim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…