Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugün daha iyiyim canım, parmağım fenaydı dün ama bugün kullanabiliyorum elimi çok şükür. Açık bıraktım kuruyor geçme aşamasında şuan :) sağol btnem sorduğun içinn
Can'ım benim yanıktan nefret ederim bir kış ayağıma komple çaydanlık devrilmişti anlatamam o acıyı patiğimin ucu takılmıştı 20 gün yürüyememiştim rabbim beterinden saklasın kem gözlerden bizleri korusun

Sabah : izgara kelebek yaninda iki kiraz yaseminli sekersiz yesil cay
Oglen kelebk kavurma bi kasik zeytin yag ile kavurdum yaninda yulaf kepekli yogurt
Ikindi bir kucuk yesil armut
Arada yine karisik bitki cayi ictim
Birde sekersiz nescafe ictim bayadir icmiyorum
Aksamada Firinda kofteli patates var patetes ve kofteden az yiyecegim yaninda salatayi bol tuketicem

Ooo cok geçmiş olsun canim benim cok fena olmuş dusunmesi bile kötü yapti yaniktan cok korkarım ya

Şükür biraz topladım zaten benim pek ev eşyam yok Can'ım dükkan malzemem çoğunlukta çöp olanları ayırdım biraz yarın dükkandayım salı günüde evde kalırsam gerisini paketlemeye başlarım malum Rusların charter uçuşları daha başlamadı önümüzdeki hafta başlarsa bizim bölge ay sonun bulur gelmesi umarım evi alacak olanların kredisi yarın onaylanır kızlar dua edin olur mu

Amin canım amin, sana da çok geçmş olsun. İz kalmamıştır inşallah. Benimde geçen kış parmağıma sıcak silikon yapıştı, su topladı kocaman oldu. Sonra.geçti Allâhtan. Yanık çok daha beter. Allahtan yanmadm kesik sadece

Ooo cok geçmiş olsun canim benim cok fena olmuş dusunmesi bile kötü yapti yaniktan cok korkarım ya
Ay sorma bekardım annem cay istedi kış günü Nasıl kar var dışarıda normalde denizliye kar yapmaz o ay Nasıl yağdı sobanın üstünden indirdim çayları koydum ayağıma uzattım dalmışım bir çektim patiğin ipiyle bir geldi o zamandır ne sobayı nede patiği severim

Biraz kaldı Can'ım malesef 20 ğin yürüyemedim Amin cümlemizi Can'ım

Inan yada inanma bazen kapi esigini falan sirkeli suyla sil evden nazari buyuyu uzak tutar
Evet Can'ım dua ve sirkeli su benimde ilk evlendiğimde evde çanak çömlek kalmazdı kaza üstüne kaza yaptık eşimle sonra birisi defi sirke ile temizle diye şuan çok şükür bir şey yok

Afiyet olsun Can'ım

Selam kızlar bugün ku menum
Kahvaltı 11:30
7 8 tane patates
1tane yumurta
1dilim ekmek
1 sekersiz çay
Akşam 18:00
1 tabak bulgur pilavi
1 bardak ayran
8 bardak su

Insallah onaylanır canim hakkıniźda hayırlısı olsun kendini hic uzme kuzum hersey olacagina varir. İnşallah en kisa zamanda atlatacaksiniz bu sıkıntılı durumu cok düşünürsen Allah korusun sağlığın bozulur.

Evet Can'ım rabbim sağlık versin geçenlerde şekerim çıktı zaten 400 buldu gözlerime vurdu zaten rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Evet Can'ım dua ve sirkeli su benimde ilk evlendiğimde evde çanak çömlek kalmazdı kaza üstüne kaza yaptık eşimle sonra birisi defi sirke ile temizle diye şuan çok şükür bir şey yok
Bizim evden buyu cikti eski kiraciya yapmislar bosansin diye onlarda bosanipta tasinmis banada ozmn dediler sirkeli suyla sil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…