Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su leptinin hormonu için 9 saat yememişsin ya canım tartıda da faydasını görmüşsün Maşallah diyeyim
benzer rahatsızlıklar taşıyoruz ikimizde onlar nasıl reaksiyon gösterdi? örneğin bende insülin direnci ve diyabete ramak var ve uzun süre aç kalınca şeker düşmesi yaşıyorum, 9 saatte neler deneyimledin merak ediyorum.

Can'ım şuan hastanedeyim eve gidince yazıcam kusurA bakma

Ben hiç denemedim Karay,Dukan vs. yaşıma göre herşeyden yiyorum öyle ölçüyü de yazıyorum tabiiii Sen de fıstıksın dozer neymiş

Canım özel mesaj kısmına yazdım

Cimceme sen yaşına göre olgun akıllı bir kızsın malum burada ben dikenlik yapıyorum merak etmeleri normal
Teşekkür ederim canım güzel düşüncen için Yaa sen çok tatlısıın ama yardımcısın herkese yetişmeye çalışıyosun yardımcı olmak için

Teşekkür ederim canım güzel düşüncen için Yaa sen çok tatlısıın ama yardımcısın herkese yetişmeye çalışıyosun yardımcı olmak için
Teşekkürler balım evet yardım etmeye çalışıyorum bugün arkadaşlar ile dışarıda kahvaltı yaptık hoş aç kaldım o ayrı konu benden yardım istedi kilo için şu kursları araştırma işine yoğunlaştırıcam

Çok güzel bir menü bayıldım haftasonuna göre mükemmel ayrıca yürüyüşünde güzel devamını bekliyoruz kimseye kızmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…