- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Can'ım şuan hastanedeyim eve gidince yazıcam kusurA bakmaMiyav_su leptinin hormonu için 9 saat yememişsin ya canım tartıda da faydasını görmüşsün Maşallah diyeyim
benzer rahatsızlıklar taşıyoruz ikimizde onlar nasıl reaksiyon gösterdi? örneğin bende insülin direnci ve diyabete ramak var ve uzun süre aç kalınca şeker düşmesi yaşıyorum, 9 saatte neler deneyimledin merak ediyorum.
Ben hiç denemedim Karay,Dukan vs. yaşıma göre herşeyden yiyorum öyle ölçüyü de yazıyorum tabiiiiHayir agrili ama yakiniz canim ondan dedim geliinnn:))
sagol kuzum
Ben zor vermiyorum aslinda gayet ideal kilo verdiğimi düşünüyorum iki haftadır biraz sağlık sorunum var bu sekteye uğrattı
Tabi herkes kendini taniyip ona göre beslenmeli akşamlari erken ve hafif yemeye çalış canim
Cay yoktu yaninda utu arasinda yedim çünkü hazırlayacak vaktim olmadi ekmekte yoktu dolayısıyla cok zevkli yemedim:)) ama alisacagiz bunada napalim
Harika menu canim
koza16 ve karatay dukan yapmayan kizlar saymak zorunda canim bizim diyetlerde bu zorunluluk yok ama ekmek bulgur ha bide dondurma yeniyorsa sayi olacak canim ben bilmek isterim acikcasi.
Hadi bakalim sağlıksız seylerin üstüne buda pastanin visnesi olsun:)) ama bu son olsun gerçekten menulerini sağlıklı hale getirmen gerek kuzum
Miyav_su tanksa ben de dozerim hatta tırım yani
:))
Kizz kim o kendini bilmez sporla ilgili ne demis merak ettim:))
Ben nideen merak edileyiim
Cimceme sen yaşına göre olgun akıllı bir kızsın malum burada ben dikenlik yapıyorum merak etmeleri normalBen nideen merak edileyiimBir Kozacığım işte
Dershane telefooon yasaak anca yazabildimGünaydın fıstık iyi dersler
Canım özel mesaj kısmına yazdımMiyav_su leptinin hormonu için 9 saat yememişsin ya canım tartıda da faydasını görmüşsün Maşallah diyeyim
benzer rahatsızlıklar taşıyoruz ikimizde onlar nasıl reaksiyon gösterdi? örneğin bende insülin direnci ve diyabete ramak var ve uzun süre aç kalınca şeker düşmesi yaşıyorum, 9 saatte neler deneyimledin merak ediyorum.
Çok iyimiş ne güzel derse odaklanın ama acil bir durumda ne olucak Allah korusunDershane telefooon yasaak anca yazabildimGirişte verip çıkışta alıyoruz
Deneme zaten dikkat et yeter birde Karatay diyet değil yaşam felsefesi tatlımBen hiç denemedim Karay,Dukan vs. yaşıma göre herşeyden yiyorum öyle ölçüyü de yazıyorum tabiiiiSen de fıstıksın dozer neymiş
İnşallah csnım yanlız bugünki dışarıda kahvaltı olayı beni aç bıraktı malesefdaha bile iyi olur inşallah ...
Teşekkür ederim canım güzel düşüncen içinCimceme sen yaşına göre olgun akıllı bir kızsın malum burada ben dikenlik yapıyorum merak etmeleri normal
Dershaneyi ararlar canım heraldeÇok iyimiş ne güzel derse odaklanın ama acil bir durumda ne olucak Allah korusun
Amin Canım dua ediyorum Sana şimdi doktordan çıktım tahlillerimi bekliyorum doktor Şok'a girdi o kilo nereye gitti diyeevet cnm sabah gördüm :)
herkese yarasın:)
Teşekkürler balımTeşekkür ederim canım güzel düşüncen içinYaa sen çok tatlısıın ama yardımcısın herkese yetişmeye çalışıyosun yardımcı olmak için
Aferin sanaMiyav_su Benim leptin de çok çalıştı bugün Sabah 8 de kahvaltı ettim öğle yemeğimi 15.15 de falan yedim Dolma biber 3 minik tane
Ay kötü birşey olmasında Allah korusunDershaneyi ararlar canım heralde
Sagol Canım malesef aç kaldım sorma bir daha dışarıda kahvaltı olayı bitmiştir benim içinTesekkur ederim canim sen daha fıstıksın masallah
Afiyet olsun canim
Çok güzel bir menü bayıldım haftasonuna göre mükemmelMerhaba kızlar,
Bugün her siteye girişimde iş çıktı yazamadan ayrıldım :)
Dün neler yedim:
Sabah: 1 kk peynir, bol domates ve yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: et kavurma 2 dlm ekmek
Ara: 2 erik, yoğurt
Akşam: ızgara et ve salata
7000 adım yürüyüş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?