Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyilik meleği gibisin kız

kanatları var uçurdum onları deseydin
Yanlız adetimin az gelmesi normalmiş biliyor musun çok spor yaptığım için doktora spor saatimi söyleyinceagzı açık kaldı ben kışın 6 saat spor yapıyordum haftanın 6 günü dedim gayet normal azalması feci maratoncu gibi olmuşsun dedi

Ben hiç denemedim Karay,Dukan vs. yaşıma göre herşeyden yiyorum öyle ölçüyü de yazıyorum tabiiii Sen de fıstıksın dozer neymiş
tatlım senin yaşın küçük daha çabuk eritirsin. dikkat etsen yeter hem çok güzelsin fazlan yok bence

maşallah sana ya kendimi düşününce üşengeçliğin kitabını yazıyorum valalhi

anaaa geçen ay benim de nerdeyse olmadı..hatta korkmadım değil..denemek amaçlı şarap içtim 2 kadeh ertesi gün tık yoktu sonra acaba spordan mı dedim ki doğruymuşş ay içime su serptinnnn

Yok Can'ım ne kusuru 7/24 bakacak halin yok ya

baktım da yazamadım çok kötüydüm o ara

Canim senlik bişey yokmuydu yumurta peynir falan
Vardı yumurta yemlik yumurtası doğal değil peynir ,zeytin ,domates ,salatalık birde cevizli çemen umarım içindeki ceviz ithal değildir artık bunları düşünmekten yemiyorum tereyağıda hazırdı Onuda yemedi sosis,patates bonfrit vardı birde sigara böreği,sarelle midem kalktı

Benim midem kalkmaz istahim acilirdi valla ne güzel alismissin artık darısı bana

Evet spor çok etkenmiş önümüzdeki ay adetimin 3. Günü hormon testim var yanlız yumurtalıklarım bile iyileşmiş düşün doktorum çok güzel şeyler söyledi utandım beni Mutlu etti

Can'ım sende fitsin şükür sağlığın yerinde birde senin 2 çocuğun var malum eşinde yardımcı değil sana rabbim yardımcın olsun
amincanım sağol
40 beden tuniklerime girmeye başladım 2-3 kilo daha versem sorunsuz olucaklar. şimdide oluyorlar ama düğmeler kapansada geriliyor

Evet spor çok etkenmiş önümüzdeki ay adetimin 3. Günü hormon testim var yanlız yumurtalıklarım bile iyileşmiş düşün doktorum çok güzel şeyler söyledi utandım beni Mutlu etti
ay hadi inşallah küçük miyav bekliyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…