kanatları var uçurdum onları deseydinAmin Canım dua ediyorum Sana şimdi doktordan çıktım tahlillerimi bekliyorum doktor Şok'a girdi o kilo nereye gitti diye
İyilik meleği gibisin kızTeşekkürler balımevet yardım etmeye çalışıyorum bugün arkadaşlar ile dışarıda kahvaltı yaptık hoş aç kaldım o ayrı konu benden yardım istedi kilo için şu kursları araştırma işine yoğunlaştırıcam
Yakında sende benim gibi olucak fıt ve güzel bir bayan ben inanıyor güveniyorum sanaBende de kocaman bir göbek var.sanki yedi aylık hamile gibiyim ...
Çok uzun süredir göremedim bikini bölgemi
Yanlız adetimin az gelmesi normalmiş biliyor musun çok spor yaptığım için doktora spor saatimi söyleyincekanatları var uçurdum onları deseydin
Canımsın beni duygulandırdın çok sağol fıstığımİyilik meleği gibisin kız
tatlım senin yaşın küçük daha çabuk eritirsin. dikkat etsen yeter hem çok güzelsin fazlan yok benceBen hiç denemedim Karay,Dukan vs. yaşıma göre herşeyden yiyorum öyle ölçüyü de yazıyorum tabiiiiSen de fıstıksın dozer neymiş
maşallah sana ya kendimi düşününce üşengeçliğin kitabını yazıyorum valalhiYanlız adetimin az gelmesi normalmiş biliyor musun çok spor yaptığım için doktora spor saatimi söyleyinceagzı açık kaldı ben kışın 6 saat spor yapıyordum haftanın 6 günü dedim gayet normal azalması feci maratoncu gibi olmuşsun dedi
Canim senlik bişey yokmuydu yumurta peynir falanSagol Canım malesef aç kaldım sorma bir daha dışarıda kahvaltı olayı bitmiştir benim için
Yok Can'ım ne kusuru 7/24 bakacak halin yok yadün cvvp veremedim ablacım ya ksra bakma emi..
:) iyi dayanmışsın hayatta dayanamazdım ben:)
işe yarayacak devamlı hiç mrk etme
Yanlız adetimin az gelmesi normalmiş biliyor musun çok spor yaptığım için doktora spor saatimi söyleyinceagzı açık kaldı ben kışın 6 saat spor yapıyordum haftanın 6 günü dedim gayet normal azalması feci maratoncu gibi olmuşsun dedi
Yok Can'ım ne kusuru 7/24 bakacak halin yok ya
Vardı yumurta yemlik yumurtası doğal değil peynir ,zeytin ,domates ,salatalık birde cevizli çemen umarım içindeki ceviz ithal değildir artık bunları düşünmekten yemiyorum tereyağıda hazırdı Onuda yemedi sosis,patates bonfrit vardı birde sigara böreği,sarelle midem kalktıCanim senlik bişey yokmuydu yumurta peynir falan
bademmm çok lezzetli oluyor bayılıyorum tadınaBademi tavaya aldım hicbisey koymadan kavurup yedim acaip tok tuttu yaa catlayacam sanki 1 ekmek bitirdim
Benim midem kalkmaz istahim acilirdi valla ne güzel alismissin artık darısı banaVardı yumurta yemlik yumurtası doğal değil peynir ,zeytin ,domates ,salatalık birde cevizli çemen umarım içindeki ceviz ithal değildir artık bunları düşünmekten yemiyorum tereyağıda hazırdı Onuda yemedi sosis,patates bonfrit vardı birde sigara böreği,sarelle midem kalktı
Çiğ alacaksın Canım evde bile olsan kavurma böyle daha sağlıklıKuruyemişin hangi türünü yemeliyiz.
Kavrulmamış olan daha iyi biliyorum , alıp evde kavuruncada zararlı mı ?
Can'ım sende fitsin şükür sağlığın yerinde birde senin 2 çocuğun var malum eşinde yardımcı değil sana rabbim yardımcın olsunmaşallah sana ya kendimi düşününce üşengeçliğin kitabını yazıyorum valalhi
Evet spor çok etkenmiş önümüzdeki ay adetimin 3. Günü hormon testim var yanlız yumurtalıklarım bile iyileşmiş düşün doktorum çok güzel şeyler söyledi utandım beni Mutlu ettianaaa geçen ay benim de nerdeyse olmadı..hatta korkmadım değil..denemek amaçlı şarap içtim 2 kadeh ertesi gün tık yoktusonra acaba spordan mı dedim ki doğruymuşş ay içime su serptinnnn
baktım da yazamadım çok kötüydüm o ara
amincanım sağolCan'ım sende fitsin şükür sağlığın yerinde birde senin 2 çocuğun var malum eşinde yardımcı değil sana rabbim yardımcın olsun
ay hadi inşallah küçük miyav bekliyoruz senden
Evet spor çok etkenmiş önümüzdeki ay adetimin 3. Günü hormon testim var yanlız yumurtalıklarım bile iyileşmiş düşün doktorum çok güzel şeyler söyledi utandım beni Mutlu etti
Çok iyi yapmışsın afiyet olsunBademi tavaya aldım hicbisey koymadan kavurup yedim acaip tok tuttu yaa catlayacam sanki 1 ekmek bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?