Badem ithal olmıyacak Datça bademi olucak küçük iriler malesef ithal oluyorlar ben kışın kayısı çekirdeği yiyordum acı oluyor ya sağlıklı yap var içinde sarımsak ve soğanla yiyordumbademmm çok lezzetli oluyor bayılıyorum tadına
Alışmak değil ben bu konuları çok araştırdım okudum ögrendim sende yaparsın yeter ki iste artık beynim o kitapları doktorları kabul etti bir de bugün ki sonuçlarımBenim midem kalkmaz istahim acilirdi valla ne güzel alismissin artık darısı bana
miyav_şu çok sevindim .
Evet spor çok etkenmiş önümüzdeki ay adetimin 3. Günü hormon testim var yanlız yumurtalıklarım bile iyileşmiş düşün doktorum çok güzel şeyler söyledi utandım beni Mutlu etti
Hayırlısı sağlıklı bir miyav olsunay hadi inşallah küçük miyav bekliyoruz senden
miyav_şu çok sevindim .
biraz daha detaylı anlatsana.
hep gittiğin doktor muydu seni görünce şaşıran. :)
Merak etme 38 beden bile olur ben 56 bedenden 38 bedene giriyorsamamincanım sağol
40 beden tuniklerime girmeye başladım 2-3 kilo daha versem sorunsuz olucaklar. şimdide oluyorlar ama düğmeler kapansada geriliyor
İnşallah canım hayırlısıylaHayırlısı sağlıklı bir miyav olsun
maşallah ne güzelBeni zaten gittiğim bütün doktorlar tanıyor belki yalan gelir ama en çok kadın doğumcum ve endokrin doktorum bana hastalar kapıdan girdim doktor senin diğer yarın nerde dedi nir kahkaha attı 10 dk kendine gelemedi manken gibi yürüttü beni neler yaptığımı sordu bende anlattım en son demişti yumurtalık rezervin bitebilir kilo ve şekerden demişti şuan herşey yolunda çok şükür karatayı yaptığım sporları anlattım bayıldı dediki senin gibi bilinçli hastalarımız pek olmuyor tebrik ederim dedi o an inanır mısın ağlayacak gibi oldum
ay inşallah 60a inersem olur zaten 38Merak etme 38 beden bile olur ben 56 bedenden 38 bedene giriyorsam
O zaman hadi 60 kg ol ki Ceylan gibi süzünİnşallah canım hayırlısıyla
maşallah ne güzel
ay inşallah 60a inersem olur zaten 38
Şifon mu Canımkızlar bayram için şu elbiseyi düşünüyorum nasıl sizce
yok canım krep kumaşŞifon mu Canım
Güzelmiş Canım yanlız eşarbını beyaz yada pembemsi yap bence mor eşarp boğmuş elbiseyiyok canım krep kumaş
beyaz hoş olmuyo canım ama daha açık bi renk lila olabilir diye düşünüyorumGüzelmiş Canım yanlız eşarbını beyaz yada pembemsi yap bence mor eşarp boğmuş elbiseyi
senin adına sevindimm ablacım
Evet spor çok etkenmiş önümüzdeki ay adetimin 3. Günü hormon testim var yanlız yumurtalıklarım bile iyileşmiş düşün doktorum çok güzel şeyler söyledi utandım beni Mutlu etti
Ah ah o sarı saçlar yüzünden kel kalıyordum güzelim saçlarım yandı eşimde istemiyor bende orjinal koyu renk zaten Canım şuan orjinal halen daha dökülmesi devam ediyor
Güzel aslında hafif yeşilde olur içinde dallar var yaşöyle bi renkMiyav_su
Sagol Can'ım inanır mısın dün antibiyotik kullandığım için seker ilacımı almamıştım ve ben 9 saat durdum demek ki Karatay ve taş devri benim için en sağlıklısısenin adına sevindimm ablacımherşey demekki fazla kilolardandı..gözün aydın
ayy bende çok severim sarıyı ama yüzüme yakışmıyo. canım saçlar için bakım yağı yap kendin baya toparlanıyorAh ah o sarı saçlar yüzünden kel kalıyordum güzelim saçlarım yandı eşimde istemiyor bende orjinal koyu renk zaten Canım şuan orjinal halen daha dökülmesi devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?