Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benim midem kalkmaz istahim acilirdi valla ne güzel alismissin artık darısı bana
Alışmak değil ben bu konuları çok araştırdım okudum ögrendim sende yaparsın yeter ki iste artık beynim o kitapları doktorları kabul etti bir de bugün ki sonuçlarım doğru yolda olduğumu gösterdi şükür

Evet spor çok etkenmiş önümüzdeki ay adetimin 3. Günü hormon testim var yanlız yumurtalıklarım bile iyileşmiş düşün doktorum çok güzel şeyler söyledi utandım beni Mutlu etti
miyav_şu çok sevindim .
biraz daha detaylı anlatsana.
hep gittiğin doktor muydu seni görünce şaşıran. :)

miyav_şu çok sevindim .
biraz daha detaylı anlatsana.
hep gittiğin doktor muydu seni görünce şaşıran. :)
Beni zaten gittiğim bütün doktorlar tanıyor belki yalan gelir ama en çok kadın doğumcum ve endokrin doktorum bana hastalar kapıdan girdim doktor senin diğer yarın nerde dedinir kahkaha attı 10 dk kendine gelemedi manken gibi yürüttü beni neler yaptığımı sordu bende anlattım en son demişti yumurtalık rezervin bitebilir kilo ve şekerden demişti şuan herşey yolunda çok şükür karatayı yaptığım sporları anlattımbayıldı dediki senin gibi bilinçli hastalarımız pek olmuyor tebrik ederim dedi o an inanır mısın ağlayacak gibi oldum

Hayırlısı sağlıklı bir miyav olsun
İnşallah canım hayırlısıyla
maşallah ne güzel
Merak etme 38 beden bile olur ben 56 bedenden 38 bedene giriyorsam
ay inşallah 60a inersem olur zaten 38

Evet spor çok etkenmiş önümüzdeki ay adetimin 3. Günü hormon testim var yanlız yumurtalıklarım bile iyileşmiş düşün doktorum çok güzel şeyler söyledi utandım beni Mutlu etti
senin adına sevindimm ablacım herşey demekki fazla kilolardandı..gözün aydın

Ah ah o sarı saçlar yüzünden kel kalıyordum güzelim saçlarım yandı eşimde istemiyor bende orjinal koyu renk zaten Canım şuan orjinal halen daha dökülmesi devam ediyor
ayy bende çok severim sarıyı ama yüzüme yakışmıyo. canım saçlar için bakım yağı yap kendin baya toparlanıyor
aktardan alıp yağ karışımı yapmıştım ben saç için çok işe yaramıştı benimde bi ara çok dökülüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…