Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

haftanın 6 günü 6 saat spor, Maşallah

Nazar boncuğunu eksik etme sakın...

Canımmm yaaa ben de ben de .
maşallah sana miyav_su
.Allah nazardan korusun .
her türlü mutluluk .en başta sağlığına kavuştun, sonra istediğin kıyafetleri giyiyorsun ,insanlar hayran kalıyor... vs.

Evet şuan bakım yapıyorum ara verdim kışın tepemde açılma olmuştu sığır iliği kürü yaptım saç çıktı resmen bu kış tekrar yapıcam

Canımmm yaaa ben de ben de .
maşallah sana miyav_su
.Allah nazardan korusun .
her türlü mutluluk .en başta sağlığına kavuştun, sonra istediğin kıyafetleri giyiyorsun ,insanlar hayran kalıyor... vs.
Sagol bitanem biliyorsun senin sayende Sana hep dua ediyorum gece gündüz Allah bir kere değil bin kere razı olsun artık hayat felsem beslenme alışkanlığım değişti dualarımdasın bunu bil yaşam şeklim artık taş devri beslenme şekli bundan sonra umarım değişmez

Afiyet olsun akşam ki pilav olmamış Canım imkanın varsa yürüyüş yap

Benim menüm kahvaltı : 10.30 : 2 çeşit peynir yedim tulum ve normal yağlı peynir ,domates,salatalık,zeytin şekersiz çay ve sade Türk kahvesi (dışarıda yedim bu son olur aç kaldım resmen )akşam yemeğim saat 19.30 : dünden kalma zeytinyağlı domatesli taze fasulye ,domatesli mantar sote ,ev yapımı biber turşusu ve ev yapımı ayran leptinin için 9 saat sağlamış oldum ayrıca hastane ve yolda 3 lt su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…