- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
böyle çiçekli elbiselerin üstüne tenk renkler daha iyi oluyor fazla renkli yada desenli olunca gözü yoruyor.Güzel aslında hafif yeşilde olur içinde dallar var ya
Amin Canım dua ediyorum Sana şimdi doktordan çıktım tahlillerimi bekliyorum doktor Şok'a girdi o kilo nereye gitti diye
Yakında sende benim gibi olucak fıt ve güzel bir bayan ben inanıyor güveniyorum sana
Yanlız adetimin az gelmesi normalmiş biliyor musun çok spor yaptığım için doktora spor saatimi söyleyinceagzı açık kaldı ben kışın 6 saat spor yapıyordum haftanın 6 günü dedim gayet normal azalması feci maratoncu gibi olmuşsun dedi
Çiğ alacaksın Canım evde bile olsan kavurma böyle daha sağlıklı
Beni zaten gittiğim bütün doktorlar tanıyor belki yalan gelir ama en çok kadın doğumcum ve endokrin doktorum bana hastalar kapıdan girdim doktor senin diğer yarın nerde dedi nir kahkaha attı 10 dk kendine gelemedi manken gibi yürüttü beni neler yaptığımı sordu bende anlattım en son demişti yumurtalık rezervin bitebilir kilo ve şekerden demişti şuan herşey yolunda çok şükür karatayı yaptığım sporları anlattım bayıldı dediki senin gibi bilinçli hastalarımız pek olmuyor tebrik ederim dedi o an inanır mısın ağlayacak gibi oldum
kızlar bayram için şu elbiseyi düşünüyorum nasıl sizce
Canımmm yaaa ben deBeni zaten gittiğim bütün doktorlar tanıyor belki yalan gelir ama en çok kadın doğumcum ve endokrin doktorum bana hastalar kapıdan girdim doktor senin diğer yarın nerde dedi nir kahkaha attı 10 dk kendine gelemedi manken gibi yürüttü beni neler yaptığımı sordu bende anlattım en son demişti yumurtalık rezervin bitebilir kilo ve şekerden demişti şuan herşey yolunda çok şükür karatayı yaptığım sporları anlattım bayıldı dediki senin gibi bilinçli hastalarımız pek olmuyor tebrik ederim dedi o an inanır mısın ağlayacak gibi oldum
Alışırsın çiğ daha lezzetli inan bana kavrulmuş ve paketlenin içine un giriyor malesef o unda kandaki şekeri yükseltiyorKavrulmuşun tadına bayılıyorum :) bir yolu var mıdır hem kavrulmuş hem sağlıklı sorayım demiştim :)
Umarım çiğ olanada alışırım...
Evet şuan bakım yapıyorum ara verdim kışın tepemde açılma olmuştu sığır iliği kürü yaptım saç çıktı resmen bu kış tekrar yapıcamayy bende çok severim sarıyı ama yüzüme yakışmıyo. canım saçlar için bakım yağı yap kendin baya toparlanıyor
aktardan alıp yağ karışımı yapmıştım ben saç için çok işe yaramıştı benimde bi ara çok dökülüyordu
Gidecek Canım inan sağlıklı beslen ve buna İnanNe kadar iyi hissetmişsindir.
Umarım benimde kilolarım gider ve bende insanalır şok olmasını görmek istiyorum:)
İnşallahı yok Canım birilerine kızıpda yemek ve tost yemezsen olurinşallah
Sizleri gördükçe motive oluyorum...
Kışında o Canım eşim şu memleketine gidecek gelince büyük ihtimal Bayram'dan sonra yüzmeye başlarım o kadar çok istiyorum ki tarifi yokhaftanın 6 günü 6 saat spor, Maşallah
Nazar boncuğunu eksik etme sakın...
Sagol bitanem biliyorsun senin sayende Sana hep dua ediyorum gece gündüz Allah bir kere değil bin kere razı olsun artık hayat felsem beslenme alışkanlığım değiştiCanımmm yaaa ben deben de .
maşallah sana miyav_su
.Allah nazardan korusun .
her türlü mutluluk .en başta sağlığına kavuştun, sonra istediğin kıyafetleri giyiyorsun ,insanlar hayran kalıyor... vs.
Ben beyendim canım çok güzel cıvıl cıvılkızlar bayram için şu elbiseyi düşünüyorum nasıl sizce
Afiyet olsun akşam ki pilav olmamış Canım imkanın varsa yürüyüş yapBugünkü menu m gelsin öğle iki dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir ve karpuz ara 1 avuç fıstık ve badem akşam 6 kaşık patlicanli domatesli yani sebzeli türlü 2 kaşık bulgur pilavı 2 adet salatalık 1 hita tursusu
Kendimi çok şiş hissediyorum zaten yaAfiyet olsun akşam ki pilav olmamış Canım imkanın varsa yürüyüş yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?