Normal ekmek yemişsin Canım çocuklar uyuyunca evde pilates yada jillian yapKendimi çok şiş hissediyorum zaten yaama yürüyüş imkanım yok 2 çocuk başımda evde hareket yapiyim biraz
Bende de var acilmaEvet şuan bakım yapıyorum ara verdim kışın tepemde açılma olmuştu sığır iliği kürü yaptım saç çıktı resmen bu kış tekrar yapıcam
Benim tepeden Çimen gibi saç çıktı ama yanlardan malesef henüz çıkmadı kasapdan dana kemiği alıyor ve iliğini çıkarıyorsun sonra onu eritip saçına sürüyorsunBende de var acilmao seyreklik kapandimi tamamen
Kiz sigir iligi nerden bulunur kiii
Aleyküm selam işte menü afiyet olsun fıstığım sporda güzelSelamun aleykum kızlar
Benim menümde şu şekilde
Sabah 1 yumurta 2 zeytin yarım dilim peynir
Öğlen yarım kepçe ayran aşı 2 dilim kavun 1 ceviz
Akşam 3 biber dolma yarım kase cacık
Sporum da
15 dakika koştum
45 dakika pilates
Var ya en sağlıklı menümdü galiba buAleyküm selam işte menü afiyet olsun fıstığım sporda güzel
Ayy onu duymuştum ama inanmamıştım gerçekten yarıyo mu işeBenim tepeden Çimen gibi saç çıktı ama yanlardan malesef henüz çıkmadı kasapdan dana kemiği alıyor ve iliğini çıkarıyorsun sonra onu eritip saçına sürüyorsun
Güzel canım menün afiyet olsunBugünkü menu m gelsin öğle iki dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir ve karpuz ara 1 avuç fıstık ve badem akşam 6 kaşık patlicanli domatesli yani sebzeli türlü 2 kaşık bulgur pilavı 2 adet salatalık 1 hita tursusu
Afiyet olsun kuzum keşke yanına kuruyemiş alsaydınBenim menüm kahvaltı : 10.30 : 2 çeşit peynir yedim tulum ve normal yağlı peynir ,domates,salatalık,zeytin şekersiz çay ve sade Türk kahvesi (dışarıda yedim bu son olur aç kaldım resmen )akşam yemeğim saat 19.30 : dünden kalma zeytinyağlı domatesli taze fasulye ,domatesli mantar sote ,ev yapımı biber turşusu ve ev yapımı ayran leptinin için 9 saat sağlamış oldum ayrıca hastane ve yolda 3 lt su içtim
Yok bir ara şaşırıp yine böyle bir menün vardı sanırım ben kızmıştım yineVar ya en sağlıklı menümdü galiba bu
İnşallah hep böyle olur
Teşekkür ederim bitanem
Sorma salaklık yaptımAfiyet olsun kuzum keşke yanına kuruyemiş alsaydın
Yaramaz mı çim Adam gibi saçlarım çıktıAyy onu duymuştum ama inanmamıştım gerçekten yarıyo mu işe
Doktora yapiyorum canim arastirma gorevlisiyimAileden yeni ayrıldın ya umarım alışırsın 1 2 haftaya. Kediciğine geçmiş olsun umarım hemencecik iyileşir
bayılıırm böyle evcil hayvanıyla anne çocuk gibi olanlara çok yüce gönüllülükhocam demişsin canım öğrenci misin akademisyen misin?
Yok canim yemegini cok seviyorum kendim zaten genelde yemegini yapiyorum ama restoranda falan hep haslanmis getiriyolar burda=)kremsokola taze fasulye yi haşlanmış mı seviyorsun yemeğini sevmiyor musun merak ettim doğrusu
Ben de kapalıyım canım sürekli kombin yaparım gerek net üzerinden gerek sanaldan:))kızlar bayram için şu elbiseyi düşünüyorum nasıl sizce
Estağfurullah kızSorma salaklık yaptım
Okul başlayınca daha düzenli olacak inşallah giriş çıkış saati belli uyku düzeni oturmuş oluyorYok bir ara şaşırıp yine böyle bir menün vardı sanırım ben kızmıştım yine
Yaa benim ev arkadaşımın baya sorunu var hani baya baya dipler ortada söyliyim bakalım yapar belkiYaramaz mı çim Adam gibi saçlarım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?