Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kremsokola canım ben tatildeydim 15,20 gün kadar girememiştim yorumlardan anladım galiba dönmüşsün geri.
İnşaallah güzel bir tatil geçirmişsindir.
İlk günler adapte olmak zor oluyor ama ister istemez alışıyor insan.
Aksiliklerde biran önce sona ersin üzmesin seni
Kedin için de geçmiş olsun biran önce düzelir inşallah

İyi akşamlar

Menüm:
Sabah (07.45):
Tam buğday ekmeğiyle peynirli domatesli tost
Domates
Salatalık
1 kupa süt

Öğle (15.15)
3 dolma biber
1 bardak ayran

Ara:
Kavun

Akşam (18.15):
Yarım kase domates çorbası
1 tane dolma biber

Ara:
Şekersiz Türk Kahvesi
Belki yatmadan süt içerim

Su: 2.7 litre

Spor: Jillıan Level 1 - 2/30
15 dk yürüyüş

Sporumu daha yapmadım ama buraya yazıyım da yapmak zorunda kalıyım çok yorgunum

tatlım senin yaşın küçük daha çabuk eritirsin. dikkat etsen yeter hem çok güzelsin fazlan yok bence
Çok teşekkür ederim canım seni de gördüm sen de çok hoş bir bayansın Yok canım hiç düşünmedim bulaşmam bu mevzulara ben sadece kendi çapımda sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işte Bana göre değil ne yazık ki

Afiyet olsun kuzum.
Menün gayet güzel
Hem arkadaşlardan şunu da rica ediyorum ki senin menülere yorum yaparken yaşını da göz önünde bulunduralım
Normalde sabah ekmek öğlen dolma akşam dolma çok derdim ama sen henüz 20 yaşında bile değilsin ve metabolizman çok çok hızlı enerjiye çok fazla ihtiyacın var
Bu arada denemen nasıldı kuzum

Canım yaa Allah senden razı olsun. ben bisi yapmadım ki sen iradenle araştırmanla başardın. maşallah sana . süpersin .

miyav-su sence evde squata devam etmemin bi sakıncası olur mu ? bayağı bi video izledim kolay yapıyorum ama emin değilim olamadım. ne dersin ustad?

Çok teşekkür ederim bitanem böyle düşünceli olman beni mutlu etti Evet azıcık karbon yüklü bir gün oldu 3 dolma fazla oldu aslında ama o kadar acıkmışım kii yolda ve dershane dayanamadım Dershanede 4.olmuşum canım en iyi sınıfa girdim çok mutlu oldum

Ay mütavizi arkadaşım benim hayatım ağırlıksız yapılan Sukuat işe yaramıyor malesef ya makineli yapacaksın yada evde ağırlıklı sumo Sukuat

Aferin sana maşallah oh şifa olsun dolmalar afiyet olsun Cimcimem

Oooo çok çok iyi tebrik ederim bebiş
Dershaneye giderken yanına kuruyemiş al bundan sonra
Özellikle kuru üzümü hiç eksik etme yanından hem doğal hem de şekeri dengeleyen bi besin
İnsan ders çalışırken çok acıkır bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…