Çok teşekkür ederim canım seni de gördüm sen de çok hoş bir bayansıntatlım senin yaşın küçük daha çabuk eritirsin. dikkat etsen yeter hem çok güzelsin fazlan yok bence
Babyy Miyavsu mu geliyor yoksa
Evet spor çok etkenmiş önümüzdeki ay adetimin 3. Günü hormon testim var yanlız yumurtalıklarım bile iyileşmiş düşün doktorum çok güzel şeyler söyledi utandım beni Mutlu etti
Afiyet olsun kuzum.İyi akşamlar
Menüm:
Sabah (07.45):
Tam buğday ekmeğiyle peynirli domatesli tost
Domates
Salatalık
1 kupa süt
Öğle (15.15)
3 dolma biber
1 bardak ayran
Ara:
Kavun
Akşam (18.15):
Yarım kase domates çorbası
1 tane dolma biber
Ara:
Şekersiz Türk Kahvesi
Belki yatmadan süt içerim
Su: 2.7 litre
Spor: Jillıan Level 1 - 2/30
15 dk yürüyüş
Sporumu daha yapmadım ama buraya yazıyım da yapmak zorunda kalıyım çok yorgunum
Çok güzel canımkızlar bayram için şu elbiseyi düşünüyorum nasıl sizce
Ben de ilerde olurs akademik anlamda ya da iş imkanı olarak yurt dışına çıkmak istiyorum canımDoktora yapiyorum canim arastirma gorevlisiyim
Yüzmeler yaramış fıstık süpersin@puantiyeli_kelebek soyledigin gibi bi gun onceden tartildim canim sizi bekletmemek icin, kilom 60.3=) valla nasi vermisim anlamadim ama uzumunu yiyip bagini sormicam=))
Canım yaa Allah senden razı olsun. ben bisi yapmadım ki sen iradenle araştırmanla başardın. maşallah sana . süpersin .Sagol bitanem biliyorsun senin sayende Sana hep dua ediyorum gece gündüz Allah bir kere değil bin kere razı olsun artık hayat felsem beslenme alışkanlığım değiştidualarımdasın bunu bil yaşam şeklim artık taş devri beslenme şekli bundan sonra umarım değişmez
Kız helal olsun sana@puantiyeli_kelebek soyledigin gibi bi gun onceden tartildim canim sizi bekletmemek icin, kilom 60.3=) valla nasi vermisim anlamadim ama uzumunu yiyip bagini sormicam=))
Ay inşallah fıstığım düzenli yemek önemli bunu unutmaOkul başlayınca daha düzenli olacak inşallah giriş çıkış saati belli uyku düzeni oturmuş oluyor
Çok teşekkür ederim bitanem böyle düşünceli olman beni mutlu ettiAfiyet olsun kuzum.
Menün gayet güzel
Hem arkadaşlardan şunu da rica ediyorum ki senin menülere yorum yaparken yaşını da göz önünde bulunduralım
Normalde sabah ekmek öğlen dolma akşam dolma çok derdim ama sen henüz 20 yaşında bile değilsin ve metabolizman çok çok hızlı enerjiye çok fazla ihtiyacın var
Bu arada denemen nasıldı kuzum
Ay mütavizi arkadaşım benim hayatım ağırlıksız yapılan Sukuat işe yaramıyor malesefCanım yaa Allah senden razı olsun. ben bisi yapmadım ki sen iradenle araştırmanla başardın. maşallah sana . süpersin .
miyav-su sence evde squata devam etmemin bi sakıncası olur mu ? bayağı bi video izledim kolay yapıyorum ama emin değilim olamadım. ne dersin ustad?
Özellikle ilerisi için çok istiyorum canım sayılı gün tez geçiyor evlilik bebek bunlar için sağlıklı beslenme çok önemli öncesinde de hazırlık lazım dimi amaAy inşallah fıstığım düzenli yemek önemli bunu unutma
Can'ım bende işe yaradı şükür 6 ay ara verdim kışın tekrar yapıcam bir daha oriel ile saç açarsam tövbe ettimYaa benim ev arkadaşımın baya sorunu var hani baya baya dipler ortada söyliyim bakalım yapar belki
Kesinlikle kilodan önce benim için sağlıklı beslenme ve eski alışkanlıkları bırakmak istiyorumÖzellikle ilerisi için çok istiyorum canım sayılı gün tez geçiyor evlilik bebek bunlar için sağlıklı beslenme çok önemli öncesinde de hazırlık lazım dimi ama
Aferin sana maşallah oh şifa olsun dolmalar afiyet olsun CimcimemÇok teşekkür ederim bitanem böyle düşünceli olman beni mutlu ettiEvet azıcık karbon yüklü bir gün oldu 3 dolma fazla oldu aslında ama o kadar acıkmışım kii yolda ve dershane dayanamadım Dershanede 4.olmuşum canım en iyi sınıfa girdim çok mutlu oldum
Aralık ayından sonra inşallah fıstığımBabyy Miyavsu mu geliyor yoksa
Oooo çok çok iyi tebrik ederim bebişÇok teşekkür ederim bitanem böyle düşünceli olman beni mutlu ettiEvet azıcık karbon yüklü bir gün oldu 3 dolma fazla oldu aslında ama o kadar acıkmışım kii yolda ve dershane dayanamadım Dershanede 4.olmuşum canım en iyi sınıfa girdim çok mutlu oldum
Yaaa inşallah istediğiniz zaman sağlıkla hemen olsun çok çok güzel bi duygudur herhaldeAralık ayından sonra inşallah fıstığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?