Afiyet olsun Canımİyi akşamlar
Menüm:
Sabah (07.45):
Tam buğday ekmeğiyle peynirli domatesli tost
Domates
Salatalık
1 kupa süt
Öğle (15.15)
3 dolma biber
1 bardak ayran
Ara:
Kavun
Akşam (18.15):
Yarım kase domates çorbası
1 tane dolma biber
Ara:
Şekersiz Türk Kahvesi
Belki yatmadan süt içerim
Su: 2.7 litre
Spor: Jillıan Level 1 - 2/30
15 dk yürüyüş
Sporumu daha yapmadım ama buraya yazıyım da yapmak zorunda kalıyım çok yorgunum
Sen oturtmuşsun bile maşallah darısı başımaKesinlikle kilodan önce benim için sağlıklı beslenme ve eski alışkanlıkları bırakmak istiyorum
Bilmiyorum ki halen daha karışık duygular içindeyim Canım zor bir çocukluk geçirdim sanırım ondan korkuyorumYaaa inşallah istediğiniz zaman sağlıkla hemen olsun çok çok güzel bi duygudur herhalde
Daha çok yolum var diye düşünüyorum CanımSen oturtmuşsun bile maşallah darısı başıma
Çok teşekkürler canımmAferin sana maşallah oh şifa olsun dolmalar afiyet olsun Cimcimem
Yaa üzüldüm canımBilmiyorum ki halen daha karışık duygular içindeyim Canım zor bir çocukluk geçirdim sanırım ondan korkuyorum
Teşekkür ederiim çookOooo çok çok iyi tebrik ederim bebiş
Dershaneye giderken yanına kuruyemiş al bundan sonra
Özellikle kuru üzümü hiç eksik etme yanından hem doğal hem de şekeri dengeleyen bi besin
İnsan ders çalışırken çok acıkır bilirim
Sarı mı yapmıştın saçını pilatin falanCan'ım bende işe yaradı şükür 6 ay ara verdim kışın tekrar yapıcam bir daha oriel ile saç açarsam tövbe ettim
Evet süt de çok iyi fikir bakTeşekkür ederiim çookEvet öyle yapıcam ama sınıflar 5 kişilik zaten çıkarıp da yiyebilir miyim bilmiyorum Ama süt alıcam yanıma 200 ml lik onu içerim en azından
Çok bilinçli bir anne olucaksın bence canıımBilmiyorum ki halen daha karışık duygular içindeyim Canım zor bir çocukluk geçirdim sanırım ondan korkuyorum
İşte yılların alışkanlıkların aileden gördüğümüz yeme şeklini bırakmak hakkaten hiç kolay değilDaha çok yolum var diye düşünüyorum Canım
Yaaa nasıl güzel olmuştur temiz hava yayla havasıSelam canlar bugun yaylaya gittik yeni geldik çok yorgunum
Menumu vereyim
Sabah: 1 şeftali, yolda yaylada doğal böğürtlen
Kahvalti: 2 kk peynir 6 zeytin
Çeyrek yufka domates
Közde biber
Ara: çekirdek 1 avuç
Aksam: hindi eti ızgara 3 parça
3 bardak ayran salata
Ara olarak kahve içerim
3 litre kadar su
SPOR OLARAK
1 buçuk saat dağlarda tırmanma koşma yürüme
Bence güzel menü canımKizlar menu verip kaciyorum daha sonra gelmeye calisirim
Sabah
Tavada peynirli yumurta
Zeytin
Cevizici
Domates
Sivri biber
Öğle
Köfteli mercimekli yogurt corbasi
Etli sebze yemeği
Salata
Aksam
Yemekten once misafrlikteydim cok zorladiklarindan
Yarim catal kadar kabak tatlisi
3 4 catal karpuz ancak bunkadar direnebilirdim kek pastalara onlar içinde baski vardı
Eve geldim
Çorba ve salata yedim
3 lt su
1 fincan yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?