Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tesekkur ederim canim ben de aynen 15-20 gun tatildeydim gecen persembe gecesi dondum. Tatil cok guzeldi o yuzden donusu cok zor oldu=) Yavas yavas alisiyorum, uykum duzene girdi gibi keyfim de yerine geldi biraz. Sadece kedimin durumu beni uzuyo, nasi basardi bilmiyorum ama on disini kirmis, simdi cekilmesi gerekicek anestezi falan alicak yavrucum korkutuyo beni cok...

özellikle rengi çok güzel...
Teşeker ederim canim

Ben beyendim canım çok güzel cıvıl cıvıl
Tesekkur ederim tatlim
Tesekkur ederim canim evet kapaliyim elbiseleri çok seviyorum. Bende illa düşünüyorum eğer alirsam

Tesekkur ederim cnm

Çok güzel canım
Tesekkur ederim canim

Afiyet olsun bugünde ben bunu konuştum arkadaşlar ile şu misafirlikteki ısrarlardan nefret ediyorum

İyi aksamlar canlar
Menum sabah
İki dilim ekmek arasına peynir zeytin koydum bir cay bardagi sutle yedim
Öğlen bir şeftali bir avuç leblebi
Aksam 5 bucukta iki dolma yarım kase yoğurt ve bir armut yedim
Canım çekti bi kare bitter çikolata yedim
40 dakika yürüyüş yaptim

Afiyet olsun reglin mi yaklaşıyor bitter yemekle iyi yapmışsın öğlen doydun mu

Afiyet olsun reglin mi yaklaşıyor bitter yemekle iyi yapmışsın öğlen doydun mu
Yok kuzum ya hatta bitmek üzere reglim ama dolapta Belçika çikolatası vardı canım çekti onu yemeyim diye akşamüzeri markete gitmiştim aldım bitter .
Öğlen canım yemek istemedi kahvaltıyı 10a doğru yapmıştım. Ama öğleden sonra acıkmayayim diye atıştırdım canim

Kız evde Belçika çikolatası mı var en sevdiğim

Kız evde Belçika çikolatası mı var en sevdiğim
Evet eşime vermiş müşterisi oda severim diye eve getirdi ama böyle ağzım sulaniyo. Çok güzel bir tadı var geçen yılda getirmişti adam. Bi Kutu da toffifee var irademi ve nefsimi ne kadar daha zincirlerim bilmiyorum

Oyy kıyamam ben ona ya geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…