- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Tesekkur ederim canim ben de aynen 15-20 gun tatildeydim gecen persembe gecesi dondum. Tatil cok guzeldi o yuzden donusu cok zor oldu=) Yavas yavas alisiyorum, uykum duzene girdi gibi keyfim de yerine geldi biraz. Sadece kedimin durumu beni uzuyo, nasi basardi bilmiyorum ama on disini kirmis, simdi cekilmesi gerekicek anestezi falan alicak yavrucum korkutuyo beni cok...kremsokola canım ben tatildeydim 15,20 gün kadar girememiştim yorumlardan anladım galiba dönmüşsün geri.
İnşaallah güzel bir tatil geçirmişsindir.
İlk günler adapte olmak zor oluyor ama ister istemez alışıyor insan.
Aksiliklerde biran önce sona ersin üzmesin seni
Kedin için de geçmiş olsun biran önce düzelir inşallah
Aynen güzelim saçlarımı mahvettimSarı mı yapmıştın saçını pilatin falan
Kesinlikle Canımİşte yılların alışkanlıkların aileden gördüğümüz yeme şeklini bırakmak hakkaten hiç kolay değil
Teşeker ederim canimözellikle rengi çok güzel...
Tesekkur ederim tatlimBen beyendim canım çok güzel cıvıl cıvıl
Tesekkur ederim canim evet kapaliyim elbiseleri çok seviyorum. Bende illa düşünüyorum eğer alirsamBen de kapalıyım canım sürekli kombin yaparım gerek net üzerinden gerek sanaldan:))
Gerçi belki de sadece elbise açısından sormuşsundur ben hemen kapalısın diye düşündüm
Eğer kapalıysan çiçekli olduğu için bunun üstüne sade şal olur
Normalde krem güzel olur ama pek güzel durmuyo yüzde ama krem beyaz onun için lila güzel olur bunun üstüne
Fikrimi belirteyim dedim
Tesekkur ederim cnmÇok teşekkür ederim canım seni de gördüm sen de çok hoş bir bayansınYok canım hiç düşünmedim bulaşmam bu mevzulara ben sadece kendi çapımda sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işte Bana göre değil ne yazık ki
Tesekkur ederim canimÇok güzel canım
Afiyet olsun bugünde ben bunu konuştum arkadaşlar ile şu misafirlikteki ısrarlardan nefret ediyorumKizlar menu verip kaciyorum daha sonra gelmeye calisirim
Sabah
Tavada peynirli yumurta
Zeytin
Cevizici
Domates
Sivri biber
Öğle
Köfteli mercimekli yogurt corbasi
Etli sebze yemeği
Salata
Aksam
Yemekten once misafrlikteydim cok zorladiklarindan
Yarim catal kadar kabak tatlisi
3 4 catal karpuz ancak bunkadar direnebilirdim kek pastalara onlar içinde baski vardı
Eve geldim
Çorba ve salata yedim
3 lt su
1 fincan yesil cay
Süt mü etki etmez fıstıkHaydii ben Jillian yapmaya kaçıyorumAz önce 2 tanecik badem yedim spordan sonra da süt içicem Yarın ki tartıya etki etmez umarım süt
Sana dedim ablan ben gibi taktı mı takıyor CimcimemYok ablam yapmamış ama marulu almışYapar heralde yarın falan
Afiyet olsun reglin mi yaklaşıyor bitter yemekle iyi yapmışsın öğlen doydun muİyi aksamlar canlar
Menum sabah
İki dilim ekmek arasına peynir zeytin koydum bir cay bardagi sutle yedim
Öğlen bir şeftali bir avuç leblebi
Aksam 5 bucukta iki dolma yarım kase yoğurt ve bir armut yedim
Canım çekti bi kare bitter çikolata yedim
40 dakika yürüyüş yaptim
Amin Canım tez Zaman'da kavuşursun inşallahKuzucuklarimi özledim ya burnumda tuttuler
Rabbim kimseyi evladından ayirmasin
Yok kuzum ya hatta bitmek üzere reglim ama dolapta Belçika çikolatası vardı canım çekti onu yemeyim diye akşamüzeri markete gitmiştim aldım bitter .Afiyet olsun reglin mi yaklaşıyor bitter yemekle iyi yapmışsın öğlen doydun mu
Dayanamadik yarın akşam almaya gidicez evin hiç tadı yokAmin Canım tez Zaman'da kavuşursun inşallah
Doğrudur CanımDayanamadik yarın akşam almaya gidicez evin hiç tadı yok
Kız evde Belçika çikolatası mı varYok kuzum ya hatta bitmek üzere reglim ama dolapta Belçika çikolatası vardı canım çekti onu yemeyim diye akşamüzeri markete gitmiştim aldım bitter .
Öğlen canım yemek istemedi kahvaltıyı 10a doğru yapmıştım. Ama öğleden sonra acıkmayayim diye atıştırdım canim
Evet eşime vermiş müşterisi oda severim diye eve getirdi ama böyle ağzım sulaniyo. Çok güzel bir tadı var geçen yılda getirmişti adam. Bi Kutu da toffifee var irademi ve nefsimi ne kadar daha zincirlerim bilmiyorumKız evde Belçika çikolatası mı varen sevdiğim
Oyy kıyamam ben ona ya geçmiş olsunTesekkur ederim canim ben de aynen 15-20 gun tatildeydim gecen persembe gecesi dondum. Tatil cok guzeldi o yuzden donusu cok zor oldu=) Yavas yavas alisiyorum, uykum duzene girdi gibi keyfim de yerine geldi biraz. Sadece kedimin durumu beni uzuyo, nasi basardi bilmiyorum ama on disini kirmis, simdi cekilmesi gerekicek anestezi falan alicak yavrucum korkutuyo beni cok...
Tamam o zaman senden aldığım yetkiye dayanarak 1 sb süt içiyorumSüt mü etki etmez fıstık
Cidden öyle yaaSana dedim ablan ben gibi taktı mı takıyor Cimcimem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?