Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım demek ki vücudun o beslenme şeklini kaldıramadı maalesef
şimdi nasılsın peki biraz daha toparladın mı? bence kilo vermeyi 2.plana at şu an sadece koru kilonu,sağlığını düşün.

Tamam o zaman senden aldığım yetkiye dayanarak 1 sb süt içiyorum
İç afiyet bal şeker olsun bol kalsiyum bende sade Türk kahvesi içiyorum cafede birde yanında çikolata topu koymuşlar eşime verdim oda şimdi tost patates kızartması yiyor evde küstü yemek yemedi

Ben olsam Yemem onun yerine bitterleri tercih ederim çünkü o çikolatalar yağ deposu

İç afiyet bal şeker olsun bol kalsiyum bende sade Türk kahvesi içiyorum cafede birde yanında çikolata topu koymuşlar eşime verdim oda şimdi tost patates kızartması yiyor evde küstü yemek yemedi
Sana da afiyet olsun kuzum Oyyy hem de bu saatte Enişte abiye de afiyet olsun patatesler

İyi geceler kızlar eşim bugün iş dolayısıyla memleketine gidiyor bende yarın dükkandayım sabah 07.30 grup varmışbenim ona yetişmem için 06.00 uyanıp evden çıkmam lazım
İyi geceler bitanem Kolay gelsin şimdiden İlk bildirim senden gelicek heralde

Doktora yapiyorum canim arastirma gorevlisiyim
Harika bende y.lisanstan sonra düşünüyorum umarım başarırım. Umarım iyi gidiyordur doktoran. daha sonra türkiyeye gelip devam etmeyi düşünüyor musun? yurt dışında nasıl sence trden daha mı zorlayıcı ya da rahat. bazı merak ettiklerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…