canım demek ki vücudun o beslenme şeklini kaldıramadı maalesefHayır tam alışamadım canim şimdilik idare ediyorum diyelim yemek saatleri arasindaki mesafeye tam alışamadım. fazla birşeyde veremedim iki hafta önceki kiloma ulaşmayı hedefliyorum sadece düşünhastalık benim kirdi gecirdi dun yine tekrarladi onceki muz yedim bi tane simdilik iyi ama surekli tuvalete taşınma durumum var
İç afiyet bal şeker olsun bol kalsiyum bende sade Türk kahvesi içiyorum cafede birde yanında çikolata topu koymuşlarTamam o zaman senden aldığım yetkiye dayanarak 1 sb süt içiyorum
Yapsın cimcime fitse afiyet olsunCidden öyle yaaAma canı çekmiş yapsın bari
Ben olsam Yemem onun yerine bitterleri tercih ederim çünkü o çikolatalar yağ deposuEvet eşime vermiş müşterisi oda severim diye eve getirdi ama böyle ağzım sulaniyo. Çok güzel bir tadı var geçen yılda getirmişti adam. Bi Kutu da toffifee var irademi ve nefsimi ne kadar daha zincirlerim bilmiyorum
Sana da afiyet olsun kuzumİç afiyet bal şeker olsun bol kalsiyum bende sade Türk kahvesi içiyorum cafede birde yanında çikolata topu koymuşlareşime verdim oda şimdi tost patates kızartması yiyor evde küstü yemek yemedi
Teşekkür ederiz canımYapsın cimcime fitse afiyet olsun
Boşver yesin ben artık uğraşmıyorum evde çocuk gibi küstü yemedi kendi sağlığıSana da afiyet olsun kuzumOyyy hem de bu saatte Enişte abiye de afiyet olsun patatesler
Maşallah Canım yesin afiyet olsunTeşekkür ederiz canımEvet maşallah 55-54 arası ablam zayıf Boyu da 168-170
Yok ekmek yemedim sabahki yedigimde tam buğday ekmeği oluyo hepNormal ekmek yemişsin Canım çocuklar uyuyunca evde pilates yada jillian yap
Erkekler böyle ya her yaşta aynılarBoşver yesin ben artık uğraşmıyorum evde çocuk gibi küstü yemedi kendi sağlığı
İyi geceler bitanemİyi geceler kızlar eşim bugün iş dolayısıyla memleketine gidiyor bende yarın dükkandayım sabah 07.30 grup varmışbenim ona yetişmem için 06.00 uyanıp evden çıkmam lazım
Şaşarmı sence cimcime ilk olmayı severimİyi geceler bitanemKolay gelsin şimdiden İlk bildirim senden gelicek heralde
Babanda mı öyle of yandık desene ya birde bana salata söyleyeyim diyor ben yedim evde mis gibiErkekler böyle ya her yaşta aynılar
Harika bende y.lisanstan sonra düşünüyorum umarım başarırım. Umarım iyi gidiyordur doktoran. daha sonra türkiyeye gelip devam etmeyi düşünüyor musun? yurt dışında nasıl sence trden daha mı zorlayıcı ya da rahat. bazı merak ettiklerim varDoktora yapiyorum canim arastirma gorevlisiyim
Yanii kimi zamanBabanda mı öyle of yandık desene ya birde bana salata söyleyeyim diyor ben yedim evde mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?