Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su canım benim doktorun söyledikleri sonuçların iyi çıkmasına çok ama çok sevindim. Sen şimdi hedefine ulaşınca o haset eden insanların küçük dilleri var ya... neyse soylemeyeyim
Çok sevindim kuzum gerçekten.

Instagram muhabbetleri dönmüş ben eksik kalmışım amaninnn

Menumu yazayım
Sabah 2 dilim ekmek kabak kavurması peynir zeytin salatalık şekersiz çay
Öğle 6 yk patlıcan yemeği 3 yk bulgur pilavı cacık
Ara yarım armut 1 tane çilek erik
Aşan 2 dilim peynir domates 1 yk öğlenki patlıcan yemeğinden spor yok

Amin Canım dua ediyorum Sana şimdi doktordan çıktım tahlillerimi bekliyorum doktor Şok'a girdi o kilo nereye gitti diye
Çok iyi kilo vetmissin canım güzelliğine güzellik katmissin integram da fotoları na baktım Harikasın Dr şaşırdıgi kadar var
amincanım sağol
40 beden tuniklerime girmeye başladım 2-3 kilo daha versem sorunsuz olucaklar. şimdide oluyorlar ama düğmeler kapansada geriliyor
Canim geçen bende kardeşimin 38 beden elbisisinin içine girdim öyle portleme olmadı ama 2.3. En iyisi 4 kilo daha versem çok daha iyi olur bende kapaliyim üstüme oturmamis olur
kızlar bayram için şu elbiseyi düşünüyorum nasıl sizce
Ben çok beğendim kesinlikle almalisin bende bi bakim kendime belki bende aynısını alırım nazım mor pembe görünce dayanamıyorum :)
Ah ah o sarı saçlar yüzünden kel kalıyordum güzelim saçlarım yandı eşimde istemiyor bende orjinal koyu renk zaten Canım şuan orjinal halen daha dökülmesi devam ediyor
Bende bi ara röfleli sarı yaptırmıştim ama dökülme olmadı canın demek ki çok kötü yakmislar saçını bi daha güvenmedigin kuaföre gitme..Bu arada sarı saçı çok seviyorum bi ara yine düşünüyorum
Tebrikler canım
Herkese bol eksiler
Ins canım bugün baya dikkat ettin ama bi işe yarar ki bilmiyorum sabah inş tarticim beni mutlu eder
Bu arada didemdefne gören var mı sanırım çok yoruldu uyudu kaldı
Canim net yavaş çekiyor yorulsam bile yatmadan mutlaka geçmişi okuyorum bişey kaçırmayım die
Selam canlar geçmişi okudum ama elimde tel bi o tarafa bi bu tarafa çekmiyor lanet ya tövbe tövbeeee..
Benim halimden en iyi sen anlarsın canım bende ayniyim geçmişi okuyup cevaplayana kadar 1 1.5bazen 2 saat geçiyor

Allah kavuştursun Canım bende uyuyamadım hem eşim şehir dışına çıktı evde acayip gürültü yaptı hemde kaç gündür spor yapmıyorum 4 gündür vücudum agrıyor of of uyumamda lazım sabah dükkanda olucam

Afiyet olsun Canım spor olmadığına göre kesin eforlu bir iş yaptın

Canim maşallah ne güzel bildirim kız sabahın köründe kalkmissin belki normal bi saatte kalksan o bildirim yine 1 kilo olurdu bence. Ama iki haftadır eksilir geldi seni tutabilene aşk olsun

Canim maşallah ne güzel bildirim kız sabahın köründe kalkmissin belki normal bi saatte kalksan o bildirim yine 1 kilo olurdu bence. Ama iki haftadır eksilir geldi seni tutabilene aşk olsun
Canım sabaha kadar uyuyamadım sorma dün gergindim o bu etki etti eşim gece Memleketine gitti çok gürültü yaptı uykum dağıldı birde birkaç gündür spor yapmadım vücudum agrıyor gram uyumadım ya akşama spora gideceğim fena oldum

Spor sana meditasyon gibi kuşum. Allah eşinle tez vakitte kavustursun ne zaman gelecek. Uykusuzlukta ödem yapıyor canım. Aman boş ver 300 gr da haftaya bonus olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…